Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 739, Level: 6
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    8
    Points
    739
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    BDP5200 start up

    My new bluray player doesn't start up. It Will stay in its setting menu. I've hooked it up on 2 diferent television, 1 Philips smart led tv an à Samsung HD ready led tv. On both THE tv's i'll see THE Philips bluray start up screen. After that THE screen remains black. THE Philips tv shows no videosignal. The Samsung shows now and then à blink of à purple screen.
    Correct me of i am wrong but i believe that the player is broken.
    By the way i've installed the 1.35 firmware on it.

  2. #2
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    3
    If you have a new player and tried with a different cable already then I would suggest to go back to the dealer/service

  3. #3
    New Member
    Points: 608, Level: 6
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 142
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    gjøvik
    Posts
    1
    Points
    608
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    i have the same problem i have not updated the firmware at all, my philips tv just states no video signal, the tv is tuned in to the bdp and when i press the start button on the player the player switiches on for about 3 seconds then goes off, the the tv says.....you guess it...no video signal.

Similar Topics

  1. Net TV start-up problems....
    By peu306cabrio in forum Smart TV: Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-13-2012, 01:54 AM
  2. Start BDP 3200 with easylink
    By vsurfer in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 2
    Last Post: 01-06-2012, 09:30 AM
  3. 42pfl5405h_12 Start up
    By DesHou in forum TV: User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2011, 03:47 PM
  4. ZDF Mediathek did not start
    By Brian in forum Smart TV: Software
    Replies: 4
    Last Post: 06-21-2011, 01:59 PM
  5. MHP auto start.
    By Mark74 in forum TV: MHP (Multimedia Home Platform)
    Replies: 4
    Last Post: 05-24-2011, 07:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •