Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 717, Level: 6
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Marburg/Germany
    Posts
    6
    Points
    717
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Cannot access TV from PC

    Hi,

    I have the 42PFL7606K02 uptdated to latest SW version. (42pfl7606k_02_fus_deu.zip). I can see the TV symbol. Whenever in the Network, however that is all. When I click on the item, the adress line "http://192.168.1.39:49153/www.philips.com" is displayed and the page shows: "404 Not Found". Do I have to assign a fixed IP to the TV (then how?) and open a port on the modem?

    Thanks

  2. #2
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    620
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Dear Jbe,

    are you using the Philips wireless dongle key on the TV or have you connected the TV to the router using a LAN cable?

    Regards

  3. #3
    New Member
    Points: 717, Level: 6
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Marburg/Germany
    Posts
    6
    Points
    717
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    connected via LAN

    Hi Nettle,

    it is connected via LAN...

    Thanks

  4. #4
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    620
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Strange,

    my Tv is connected via LAN too and it's detected without problems from the wireless connected PC.

    a) just to be sure, have you installed the program WiFi Media Connect? Isn't it?

    b) I'm not connecting my pc to the TV since several weeks but, If I remember well, in the Home Menu you should see the icon "Search in the PC".

    A menu will appear with the list of the connected PC in range. You should be able to see your PC and interact with him without problems.

    Regards
    Last edited by Nettle; 02-18-2012 at 12:05 PM.

  5. #5
    Silver Member
    Points: 1,869, Level: 12
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 281
    Overall activity: 40.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Zoetermeer, NL
    Posts
    58
    Points
    1,869
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Nettle View Post
    Strange,

    my Tv is connected via LAN too and it's detected without problems from the wireless connected PC.

    a) just to be sure, have you installed the program WiFi Media Connect? Isn't it?

    b) I'm not connecting my pc to the TV since several weeks but, If I remember well, in the Home Menu you should see the icon "Search in the PC".

    A menu will appear with the list of the connected PC in range. You should be able to see your PC and interact with him without problems.

    Regards
    He is talking about reaching the TV from the PC. Not the other way around.

    I've never been able to get on the TV's website either, but I think that has to do with being it a 2010 model.

    WiFi Media Connect will only work when you're using the wifi dongle, right?
    Last edited by Lassy; 02-18-2012 at 05:56 PM.

  6. #6
    New Member
    Points: 717, Level: 6
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Marburg/Germany
    Posts
    6
    Points
    717
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Lassy is right; I am talking to access the TV via LAN.


    btw: I can reach the PC from the TV using Win Media Player meanwhile; I had to do several realease steps on the Win 7 version....

Similar Topics

  1. Replies: 3
    Last Post: 12-22-2011, 07:27 AM
  2. wired tv access
    By jacamie in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 7
    Last Post: 11-01-2011, 05:14 PM
  3. zumodrive access on net tv?
    By zuuni in forum Smart TV: Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2011, 03:56 PM
  4. PC cannot project on TV
    By Freek in forum TV: Other
    Replies: 3
    Last Post: 01-15-2011, 09:50 PM
  5. pc screen on the tv
    By cb4kda in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2010, 05:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •