Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 674, Level: 6
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 76
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    ireland
    Posts
    2
    Points
    674
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    HDMI connection to Laptop

    Sorry if this is a fairly basic problem but I'm a complete technophobe and I cant find an 'answer for dummies' anywhere else on the net

    When connecting my laptop (Fujitsu Lifebook A series, windows7,intel pentium inside) to my Philips TV (37pfl9632d/10) via
    HDMI, the screen image does not fill the full TV screen. I have tried changing the picture format on the TV but it doesnt make any difference.There is a black border around my PC image on the TV
    Any suggestions?

    Thanks in advance

    (

  2. #2
    Moderator
    Points: 18,608, Level: 41
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 342
    Overall activity: 99.6%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,816
    Points
    18,608
    Level
    41
    Thanks
    6
    Thanked 40 Times in 37 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    The feature to have Full Screen Image is called Overscan and need to be adjust in the Graphics Card Software (Ati Control Center, Nvidia System Settings etc.)

    Regards
    Thomas

  3. #3
    New Member
    Points: 674, Level: 6
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 76
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    ireland
    Posts
    2
    Points
    674
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Thomas View Post
    Hi

    The feature to have Full Screen Image is called Overscan and need to be adjust in the Graphics Card Software (Ati Control Center, Nvidia System Settings etc.)

    Regards
    Thomas
    Thanks Thomas.

    Again excuse my ignorance, but will I have to download a Graphics Card Software or would it already be loaded on my PC? My pc is new (never had this issue with my old pc). If this software is already on the laptop, where can I access it?

    Thanks again

    James

  4. #4
    Moderator
    Points: 18,608, Level: 41
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 342
    Overall activity: 99.6%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,816
    Points
    18,608
    Level
    41
    Thanks
    6
    Thanked 40 Times in 37 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    Sorry but i can not answer that question as i don't know your PC. You have to check that with the PC or Graphics Card Vendor.

    Regards
    Thomas

Similar Topics

  1. No sound on tv connecting laptop via hdmi
    By andriuspt in forum TV: Connectivity
    Replies: 8
    Last Post: 02-23-2012, 12:29 PM
  2. TV Serial 26PFL3312/10 - HDMI Connection to Laptop
    By Ciruelos in forum TV: Connectivity
    Replies: 2
    Last Post: 02-22-2012, 10:42 AM
  3. Laptop to 40PFL6606 via HDMI static noise?
    By leto in forum TV: Connectivity
    Replies: 7
    Last Post: 12-23-2011, 11:09 AM
  4. No full screen: HDMI connection between laptop to TV
    By assaf in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2011, 07:49 AM
  5. laptop to tv vga connection
    By shashlik2006 in forum TV: Connectivity
    Replies: 2
    Last Post: 07-25-2011, 07:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •