Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 669, Level: 6
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    bordeaux
    Posts
    4
    Points
    669
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    hdmi easy link

    Hello i just bought a new DVD modèle No HTS3201/12 connected to flat screen with HDMI.

    HDMI Easylink and HDMI option are desactivated in the MENU.

    I can't start my DVD player with this configuration, i have to unplung the HDMI cable, start DVD and then plug the Cable.

    Is there a way to make it work properly (the HDMI connector will not last long plugin it and inplugit every day)

    Thanks a lot.

    Sparkcle

  2. #2
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    627
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Dear Sparkcle,

    for info: do you connect your HTS to a Philips TV or not?

    Regards

  3. #3
    New Member
    Points: 669, Level: 6
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    bordeaux
    Posts
    4
    Points
    669
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    no it's no a Dell Flat Screen.

    Thanks
    regard

  4. #4
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    627
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Hello,

    I've found this interesting detail in your product's manual

    http://download.p4c.philips.com/file...12_dfu_aen.pdf

    ----------------
    pag. 17:

    EasyLink
    The home theater supports Philips EasyLink, which
    uses the HDMI-CEC (Consumer Electronics
    Control) protocol. EasyLink-compliant devices that
    are connected through HDMI can be controlled by a single remote control.
    Philips does not guarantee 100% interoperability with all HDMI-CEC devices.

    What you need
    • HDMI-CEC compliant devices.
    • An HDMI connection between the connected devices.


    ---------------

    Have you checked your Dell Flat Screen on pourpose?

    Could your issue be related to this point?

    Regards
    Last edited by Nettle; 02-24-2012 at 04:14 PM.

  5. #5
    New Member
    Points: 669, Level: 6
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    bordeaux
    Posts
    4
    Points
    669
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    thanks my screen is not HDMI-CEC compliant,
    it works with my previous hdmi dvd player but i think the problem is easy link
    regards

  6. #6
    New Member
    Points: 669, Level: 6
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    bordeaux
    Posts
    4
    Points
    669
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    my flat screen is a DELL connected with DVI/HDMI cable,
    My firmware is HTS3201-12.bi
    version 12.11.97.09
    do you think it's usefull to upgrade firmware

    thanks a lot

Similar Topics

  1. MCi298/05 - which support link?
    By davium in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 10
    Last Post: 08-04-2012, 03:59 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 12-22-2011, 06:27 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •