Results 1 to 13 of 13
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 711, Level: 6
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    United States
    Posts
    8
    Points
    711
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    SA3CNT08K dead

    My daughter's new SA3CNT08K appears to be dead. I have installed songbird (Philips Songbird version: 2.5.6 Build: 5.6.2119; Rev: 707; Firmware: SA3CNT) to attempt to "Repair my Philips device" as discussed here: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...9733&faqview=1) , but there are no devices listed, so I cannot continue the repair. I have re-installed the software, but nothing changed. Is there anything else I can try?

  2. #2
    New Member
    Points: 711, Level: 6
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    United States
    Posts
    8
    Points
    711
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by stevefromsd View Post
    My daughter's new SA3CNT08K appears to be dead. I have installed songbird (Philips Songbird version: 2.5.6 Build: 5.6.2119; Rev: 707; Firmware: SA3CNT) to attempt to "Repair my Philips device" as discussed here: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...9733&faqview=1) , but there are no devices listed, so I cannot continue the repair. I have re-installed the software, but nothing changed. Is there anything else I can try?
    This is a screenshot of the device selection dialog
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Device Selection.jpg 
Views:	86 
Size:	11.1 KB 
ID:	883  

  3. #3
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    Looks like not recognized.....Did you try the reset with the little pin at the site.....

  4. #4
    New Member
    Points: 711, Level: 6
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    United States
    Posts
    8
    Points
    711
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Oscar View Post
    Looks like not recognized.....Did you try the reset with the little pin at the site.....
    The Device Selection Dialog appears before I even connect my device. However, to answer you question, yes, I did press the little reset pin. I've tried everything I can come up with. It appears to me that this version of songbird does not actually support repairing my device.

  5. #5
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    But what is strange that though not having any deivce connected you should have this list there....

    Reinstall and install again the latest version

  6. #6
    New Member
    Points: 711, Level: 6
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    United States
    Posts
    8
    Points
    711
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Reinstalled

    I reinstalled the software but nothing changed. I did notice something on the re-installation that I found interesting. Something flashed by that looked similar to:

    copying file: <something>/AMD64/Drivers//SACNT/<something>

    I am not exactly sure of the directory names involved, but I certainly say the double // I can try it again later and see if I can get better info. I tried to search for the SACNT directory after the installation but I didn't find it. I am wondering if the // kept something from happening.

  7. #7
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    Could you try on a different PC?

  8. #8
    New Member
    Points: 711, Level: 6
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    United States
    Posts
    8
    Points
    711
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I tried a different PC but the results were the same.

  9. #9
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    5
    could your PC recognize the player? (not songbird i mean) - if your PC does recognize just it's not showing in Songbird, then it's indeed Songbird's issue. Cleaning that and reinstalling can help. This works for me before...

    but if not even your PC recognize the player, then there may be some hardware issue:
    to give it 1 more try- charge it for a while - wall adapter/ PC USB charging, to see what can happen...

    * press reset button before connecting it to PC. there are also chances that the reset buttons are not hit, make sure you feel a "tick" pressing that reset pin.

    if all this doesnt help, then i m almost sure it's hardware issue. will suggest you going to service

  10. #10
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    5
    sorry do not get what that means

  11. #11
    New Member
    Points: 711, Level: 6
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    United States
    Posts
    8
    Points
    711
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    That is what my PC sees when I connect the player.

    SE Blank Elvis
    Freescale i.MX51 USB BulkIO Device

Similar Topics

  1. Gogear SA3MUS16 DEAD!!!
    By gemelo in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 22
    Last Post: 10-21-2012, 12:45 PM
  2. SA3MUS is dead after inserting sdhc card.
    By Vasicek in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 7
    Last Post: 12-05-2011, 09:30 PM
  3. Beating a dead horse, wifi media connect doesnt work...
    By dagger in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 9
    Last Post: 11-22-2011, 09:51 AM
  4. MCD908 sound dead
    By Bklundberg in forum Sound: Other Models
    Replies: 3
    Last Post: 08-26-2011, 08:54 PM
  5. Stuck/dead pixels on 40PFL9705H/12
    By madsharpei in forum TV: Other
    Replies: 4
    Last Post: 06-10-2011, 12:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •