Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,169, Level: 9
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Novi Vinodolski/Croatia
    Posts
    12
    Points
    1,169
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Country selection

    I live in Croatia and I have to select Germany for TV to show EPG... WHY?

  2. #2
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    639
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    5
    You are lucky another country works. I have an 9705 (2010 model) and EPG never worked, with any country...

Similar Topics

  1. Wrong NetTV country location
    By florbinant in forum Smart TV: Server Status and Maintenance Messages
    Replies: 0
    Last Post: 02-22-2012, 06:23 PM
  2. Most populair apps per country.
    By Philips in forum Smart TV: Apps
    Replies: 12
    Last Post: 02-15-2012, 06:49 PM
  3. BDP 5200 mkv Subtitle Selection broken
    By Der_Dicke in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 7
    Last Post: 07-25-2011, 01:43 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 06-22-2011, 03:33 PM
  5. Change of country on net tv
    By domjr in forum Smart TV: Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-05-2011, 09:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •