Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 641, Level: 6
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Baar / Zug / Switzerland
    Posts
    2
    Points
    641
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    CAM / CI for 40PFL8505K02

    Hi,
    I just purchased the in the title mentioned TV. I am unable to enter a CI / CAM module. It slides in but blocks well before reaching the pins. I tried the same on a number of different models 7404, 7606, 5806 all without any problem. Has anyone else experienced the same problem? If so is there a solution?
    Thanks in advance for any inputs.
    Dolf Tuk

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,538, Level: 69
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 612
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,981
    Points
    50,538
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    check if you plug in the module correctly - sometimes the module needs to be pluged in turned around.

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 641, Level: 6
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Baar / Zug / Switzerland
    Posts
    2
    Points
    641
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    Thank you for your comments. Before heading back to the store I tried both sides. The right side goes in for about 4 or 5 cm and stops/blocks 5 to 10 mm before the pins. The "wrong" side does not entermore than 3 or 4 mm. In the store I managed to correctly enter the module on 4 different models.
    Dolf

Similar Topics

  1. Replies: 3
    Last Post: 01-16-2012, 01:56 PM
  2. Streaming HD movies from CANON HD Cam (AVCHD formats)
    By n.pouw1@live.nl in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 3
    Last Post: 08-07-2011, 01:06 PM
  3. Does support 40PFL5605H/12 Technicrypt CX Conax CAM modul?
    By horvatgergely in forum TV: Connectivity
    Replies: 6
    Last Post: 08-06-2011, 06:54 AM
  4. CI+
    By Erikrijnders in forum TV: Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-06-2011, 08:49 AM
  5. CI+cam with VOD
    By Erikrijnders in forum Smart TV: Software
    Replies: 1
    Last Post: 02-14-2011, 05:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •