Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 624, Level: 6
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Points
    624
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Nobody use the radio function?

    Hello,

    I found nothing here about the radio function. In Germany, we have a bunch of good radio stations, sending via DVB-S.

    The TV has a good sound and a second nice feature is to switch the screen off while receiving radio. Just press the green Button on the remote control.

    Unfortunately, the switch between Radio and TV-Mode is deep in the menu.
    I would like ask for a feature request to "automatically" switch between Radio/TV mode. If I enter a program place with a TV program directly on the remote control, the mode is TV and if I enter a place with a radio program, the mode should be radio.

    This would have the big advantage that I can zap between the channels (radio or TV) depending on the last selected.

  2. #2
    Moderator
    Points: 79,282, Level: 87
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 868
    Overall activity: 99.4%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    817
    Points
    79,282
    Level
    87
    Thanks
    1
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Tnx for your feedback. We will put this on the requirements list of new products.

    Regards,
    JuAn
    Forum Mod

Similar Topics

  1. Missing function - Watch satellite
    By BlogYourEarth in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2011, 02:31 PM
  2. Turning off the alarm without snooze function
    By ft103 in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 5
    Last Post: 12-30-2011, 09:12 AM
  3. Search function
    By hsantens in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 1
    Last Post: 12-30-2011, 12:41 AM
  4. Alarm function does not work as expected
    By Martin-M in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 0
    Last Post: 12-29-2011, 09:36 AM
  5. HTS7140 is the RDS function not available????
    By Nettle in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 10
    Last Post: 09-08-2011, 07:08 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •