Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 114
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 775, Level: 7
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    4
    Points
    775
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    DS 9800w blinking red

    My ds9800w speakers used to work fine. I set them up using WPS and it was very easy.

    However, all of sudden, I could not connect my speakers to itunes on my PC or iPhone. I tried setting-up the speakers again, turning them off and on, etc. but nothing works. Even when I press the 'wifi setup' button, nothing seems to happen. All I have is a constant flashing red light. I'm afraid that there actually might be something wrong with the speakers themselves.

    Help / tips / advice would be much appreciated!

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 1,524, Level: 10
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Cheshire, UK
    Posts
    15
    Points
    1,524
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I hope you've managed to fix this problem. I've seen the same issue, which I fixed by holding the reset button down for a few seconds. Have you had any other issues? I've had problems with streaming from the iPad or iPhone.

  3. #3
    New Member
    Points: 463, Level: 5
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Posts
    1
    Points
    463
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hey, I'm having the same problem today with my Ds9800w. First the led was green without finding the wifi. So I disconnected the power and then it started to blink green as usual, but after 2 minutes it is just flashing slowly red. Feel I have tried everything so please help out you guys if you have any clues. Thnx

  4. #4
    New Member
    Points: 450, Level: 4
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Switzerland
    Posts
    1
    Points
    450
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Same issue here. red light and no way to reset by holding down power-button.
    all worked fine since Dec`11 - till now! also resetting was possible before...!?

    DS9800W/10, Serial No.: AJ1A1138002079

    1) latest IOS, latest macos
    2) not the latest FW installed jet (no way without connection...)
    3) router: apple airport extreme
    4) about three devices and one airport express connected to main router

    can anyone help, please. i fear no good.
    Last edited by philos; 06-04-2012 at 08:10 PM.

  5. #5
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Norway01,

    Sorry to have overlooked your question. Can you please give the following feedback:

    1) Which device are you trying to connect, what IOS version do you have?
    2) Did you follow the connection set up as described in the tutorial http://www.philips.co.uk/c/fidelio/f...drp4?t=support
    3) Do you have the latest FW installed?
    4) Which router are you using?
    5) How many devices are connected to the main router?

    Thanks in advance for your feedback!

    Kind regards,
    Forum Mod

  6. #6
    New Member
    Points: 278, Level: 3
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 80.0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Brussels/Belgium
    Posts
    1
    Points
    278
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Flashing Red Light
    My 9800's were working fine with the usual dropping out from time to time. I have returned home after several weeks to find this problem. I have turned it off and on and followed the instructions as per the manual. All I get is a brief solid green light followed by a 30 sec or so flashing green light and then back to the red. I have changed nothing in terms of the router; the speakers are about 2 metres from the router, I have turned off all other possible sources of interference but nothing works. I would appreciate advice on how to fix or whether it is something more serious. Thanks.

  7. #7
    New Member
    Points: 255, Level: 3
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Denmark
    Posts
    1
    Points
    255
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello Remko
    I am in Denmark and i have the same problem with my DS9800w with the red light, and i have tryde all, but nothings Are happening. Can you please help me....
    Thanks

  8. #8
    New Member
    Points: 323, Level: 3
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 80.0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!
    Torphie's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Edinburgh
    Posts
    6
    Points
    323
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Kraller

    Sadly you're goosed, or more correctly your speakers are goosed and your only course of action is to return them to Philips service centre. I note at the top of this page a colleague from Denmark wasn't to impressed with Philips lets hope their customer service has improved.

    Cheers


    Quote Originally Posted by kraller View Post
    Hello Remko
    I am in Denmark and i have the same problem with my DS9800w with the red light, and i have tryde all, but nothings Are happening. Can you please help me....
    Thanks

  9. #9
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Hi philos,

    I have send you a PM. Please check your inbox.

    Kind regards,
    Forum Mod

  10. #10
    New Member
    Points: 151, Level: 2
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    South Africa
    Posts
    3
    Points
    151
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have the same problem. Can you send me te PM whatever that is, please.

  11. #11
    New Member
    Points: 910, Level: 7
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered500 Experience Points

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    France
    Posts
    2
    Points
    910
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello Remko,
    Same for me, DS9800W10-FR always worked fine until today (since end of April) when led started keeping blinking red despite all resets, unconnects/reconnects both on speaker and wifi network sides.
    I don't know the FW (did not install any since I received it end of April and don't have access to the device now).
    It would be very helpful, if you could send me or post similar advice you sent to Philos.
    Best regards

  12. #12
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Hi FDU,

    I have send you a PM. Please check your inbox.

    Kind regards,
    Forum Mod

  13. #13
    New Member
    Points: 402, Level: 4
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2
    Points
    402
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, i have the same problem as everybody else in here. DS9800W10 always worked fine until a couple of week ago when led started blinking red despite all resets, unconnects/reconnects both on speaker and wifi network sides. NOt able to connect so i can't check firmware

    Kind Regards a dissapointed Owner of a pair of useless speakers

  14. #14
    New Member
    Points: 401, Level: 4
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Stavanger, Norway
    Posts
    1
    Points
    401
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Philos. Same problem here, been flashing red for weeks. Could you please also send me the PM?

  15. #15
    New Member
    Points: 423, Level: 4
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Glasgow/scotland
    Posts
    3
    Points
    423
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Any chance you could send the fix?

Page 1 of 8 123 ... LastLast

Similar Topics

  1. 46pfl9706/t12 sw 014.093 red blinking diode
    By flajor in forum TV: Connectivity
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2012, 07:46 AM
  2. Philips DS 3150 turns off unexpectedly when on bluetooth
    By bradchen in forum Sound: DS1000- and DS3000-series
    Replies: 1
    Last Post: 02-27-2012, 10:12 AM
  3. New ds 3510/37 Owners manual
    By Fhiggins in forum Sound: DS1000- and DS3000-series
    Replies: 1
    Last Post: 01-04-2012, 09:10 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-23-2011, 03:14 PM
  5. Blinking red light and fireware upgrade
    By Alex33 in forum TV: Software 2009 models (and older)
    Replies: 2
    Last Post: 06-02-2011, 04:32 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •