Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 100
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #61
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by nyehehe View Post
    My tv set has also a hardware problem, the backlight can be seen in spots around the screen. When I asked the Customer Service for a remedy, they sent a technician who had no idea what to do he just came to pick the tv and have it sent for two weeks. I live near the second biggest city in the country and if I want to deliver it personally to a Philips service I have to travel 6 hours one way. Who will pay me for the travel? And I did not bought an expensive tv to see it's place for two weeks! So just bad solutions. No respect towards the customers.
    Hello,

    that's why I was suggesting you to contact a consumers' assciation in Norway: their lawyer could support you in order to prepare a complaint for your defective TV.

    Regards

  2. #62
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by B|G1 View Post
    Why have you disabled the update through internet? My TV is wallmounted (slim wallmount) and it's a pain in the ass to stick the usb-pen into the right usb-slot
    You can use a usb cable extension.

    Unfortunately our TV can't read the SD cards and the USB port is necessary even for an universal card reader (mini SD card, SD cards, etc...).

    Regards

  3. #63
    Bronze Member
    Points: 975, Level: 8
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Germany
    Posts
    24
    Points
    975
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello Philips,

    i request an open source FW, again!

  4. #64
    Silver Member
    Points: 1,127, Level: 8
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 23
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    GENOA/ITALY
    Posts
    50
    Points
    1,127
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by nyehehe View Post
    like here in norway can you see the content of all the channels in the ip-epg the in tv-tv program guide? I have rikstv pakke and about 10 channels are not available. Or can you record programs without any problem? Is your usb hard disk always available for recording or do you have to connect it even if it is already connected. Does your tv restart when you are watching 3d content? Do you have to wait 10 minutes if you want to fast forward 1 hour in the movie that you stopped watching earlier? Does you youtoube application looks like a software done by secondary school pupil? Do you have to wait 5-6 seconds to change a tv channel? Does your "what's on?" information page looks like a crap? Can you see the hbb (hybrid) content broadcasted by nrk1 here in norway?
    I would be satisfied with this tv if my answers could be yes for these answers, because the reason why i payed 1.100 euro for this tv was to use these functions, not just watch the tv broadcast.
    Sorry, but the software is a piece of shit on this tv.
    big quote!!!!

  5. #65
    Bronze Member
    Points: 904, Level: 7
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    40PFL6606H/12
    Posts
    13
    Points
    904
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by nyehehe View Post
    You can be satisfied if you select a tv channel and you do not touch any other button on the remote control. Then the tv is perfect, but if you want to use other functions that's the real pain in the ass. Like here in Norway can you see the content of all the channels in the IP-EPG the in TV-TV Program Guide? I have RiksTV Pakke and about 10 channels are not available. Or can you record programs without any problem? Is your usb hard disk always available for recording or do you have to connect it even if it is already connected. Does your tv restart when you are watching 3D content? Do you have to wait 10 minutes if you want to fast forward 1 hour in the movie that you stopped watching earlier? Does you YouToube application looks like a software done by secondary school pupil? Do you have to wait 5-6 seconds to change a tv channel? Does your "What's On?" information page looks like a crap? Can you see the Hbb (hybrid) content broadcasted by NRK1 here in Norway?
    I would be satisfied with this tv if my answers could be YES for these answers, because the reason why I payed 1.100 Euro for this tv was to use these functions, not just watch the tv broadcast.
    Sorry, but the software is a piece of shit on this tv.
    Agree!

    Enough for Philips to start, and I would just to add among other things:

    - better DLNA streaming with subtitles
    - adjustable subtitles

    I know that TV will never be a PC like, but, the speed with which Philips resolving errors is unsatisfying for me, because for three months my TV is out of guarantee and nothing solved. Even worse.

    And, yes, an open source FW will be welcome. I think is some kind of Linux.

    Bye.

  6. #66
    Bronze Member
    Points: 707, Level: 6
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Europe
    Posts
    16
    Points
    707
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes we want to open source FW. You cannot solve anything!!! It goes more worst.

  7. #67
    Silver Member
    Points: 3,256, Level: 16
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Portugal
    Posts
    127
    Points
    3,256
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Anyone in this forum know what kind a machine (€€€) and software it´s necessary to create and run tests on tv software.
    Philips develops proprietary software (In this case NXP/trident) and make patents on that, and will put that kind of technology in public domain? LG do that? Samsung do that? any brand?
    He need better software? I think so. Can he develop a working firmware for Philips Tv's? It´s hard to believe in that. Can he help on some parts of firmware? Just if the original firmware was developed for that...


    http://dl.dropbox.com/u/58962172/HC2...-%20090825.pdf

    Quote Originally Posted by RICHY View Post
    Yes we want to open source FW. You cannot solve anything!!! It goes more worst.
    Last edited by Manuel; 03-27-2012 at 01:01 AM.

  8. #68
    New Member
    Points: 593, Level: 6
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 157
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Italy
    Posts
    5
    Points
    593
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    NetTV crashes very often and tv goes off many times...

    during USB playing doesn't exist a funcion to fast FFW and fast REW (x2, x4.... x16 like time shifting)... or a function that remember last played position...
    Last edited by Philips - Thomas; 03-27-2012 at 09:26 AM.

  9. #69
    Bronze Member
    Points: 760, Level: 7
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    22
    Points
    760
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Vitux View Post
    NetTV crashes very often and tv goes off many times...

    during USB playing doesn't exist a funcion to fast FFW and fast REW (x2, x4.... x16 like time shifting)... or a function that remember last played position...
    Welcome to the place where madness meets you at every corner. The more you discover the more mad you will be. Who does not get mad with this tv is just watching the tv broadcast, because nothing else works as it should be.

  10. #70
    Bronze Member
    Points: 771, Level: 7
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Germany
    Posts
    15
    Points
    771
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Erikrijnders View Post
    where is the Hbbtv-feature ?? (an i mean the REAL one not the NETTV/SmartTV-option that simple isnot HbbTV).
    In my case I can see just the same which is described here: http://www.hbbtv-infos.de/ so with my PFL5806 everything is OK regarding HbbTV.

    Regards Joerg

  11. #71
    Bronze Member
    Points: 760, Level: 7
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    22
    Points
    760
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Joerg View Post
    In my case I can see just the same which is described here: http://www.hbbtv-infos.de/ so with my PFL5806 everything is OK regarding HbbTV.

    Regards Joerg
    Do you have HbbTv through the CI modul or from the outside receiver(decoder)?

  12. #72
    Bronze Member
    Points: 771, Level: 7
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Germany
    Posts
    15
    Points
    771
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by nyehehe View Post
    Do you have HbbTv through the CI modul or from the outside receiver(decoder)?
    I don't have a CI-module, I'm using the built-in DVB-S receiver. But as far as I know HbbTV is through the Internet.

    Regards Joerg

  13. #73
    Moderator
    Points: 15,926, Level: 38
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 524
    Overall activity: 88.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,631
    Points
    15,926
    Level
    38
    Thanks
    2
    Thanked 29 Times in 28 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    HbbTV is both, Provider and Internet.
    HbbTV Signals are transmitted through the Tuner, those Signals can refer to content which is also in the tuner signal.
    But they can also refer to internet content which then ends up in nettv and f.e. zdf mediathek.

    Regards
    Thomas
    Forum Mod

  14. #74
    New Member
    Points: 565, Level: 6
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 185
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Points
    565
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    We have two 47PFL7696K in the family.
    Two days before during the night mine turned on by itself and I've been very surprised in the morning that is running (HDMI3 was selected, but got no signal because nothing connected there and I am 100% sure I turned it of at night with internal satelite receiver active). My parents told me that theirs turned on by itself during the day too.
    Does anyone recognize the same feature? I am not really happy with this automation turning on feature, so I prefer to use the switch now every day to keep it of.

    Thanks.
    Christian

  15. #75
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4


    A new Wake up function????

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast

Similar Topics

  1. Replies: 120
    Last Post: 04-19-2012, 05:00 PM
  2. Replies: 72
    Last Post: 04-14-2012, 10:23 AM
  3. Replies: 204
    Last Post: 02-22-2012, 01:50 PM
  4. Replies: 196
    Last Post: 01-16-2012, 08:18 PM
  5. Replies: 32
    Last Post: 10-21-2011, 05:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •