Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 100 of 100
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #91
    New Member
    Points: 613, Level: 6
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    CR
    Posts
    1
    Points
    613
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    code page for USB player in czech

    I would like see in czech language from USB port films with czech subtitles. Your player still uses wrong code page 1252 instead of east-europe=1250. I tell about it our dealer last 1/2 year, but nothing happends.

  2. #92
    Bronze Member
    Points: 603, Level: 6
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 147
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Stuttgart/Deutschland, 32PFL7496K/2 (3-2012)
    Posts
    19
    Points
    603
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    to nyehehe

    Hi,
    maybe "ugly" is the wrong word - but if You ever used Loewe (even my old TV was 15 years old), You might understand what I mean.
    There are just simple things by using the TV. And I´m not alone. The forum is full of points for doing it better (e.g. rotating menues, no direkt Info-Button - except in the "app" witch doesn´t work correct, no channel-LIST , just the "memorys" and so on.
    I don´t think, that PHILIPS makes very different userinterfaces depending on the (price-)category.
    And if You compare with other UI e.g. TechniStar, You can see how easy and intuitiv a UI can be.
    Last edited by wilih; 04-16-2012 at 06:46 AM.

  3. #93
    Bronze Member
    Points: 687, Level: 6
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Germany
    Posts
    14
    Points
    687
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Internet Connectivity improved?

    Since I have updated to the firmware 14.96 it seems that the connectivity to the internet is much more stable. Prior the 14.96 the TV-Set showed me very often only the commissioning menu where I should adjust my internet settings again and again. Now I reach the NetTV Server everytime on the first attempt.

    But I'm wondereing, because this has not been reported in the bugfix list of the changelog for 14.96.

    Cheers

    Joerg

  4. #94
    New Member
    Points: 593, Level: 6
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 157
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Italy
    Posts
    5
    Points
    593
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by nyehehe View Post
    The user interface is the best in it's category!
    I really don't understand what are you talking about?!
    Best SMART TV ever!
    Philips is the best!

    nyehehe, may be are you a philips employee??!!

    Software is buggy... NetTV is too slow... Media player has not
    basic functions like fast seeking X2 X8... Many times TV doesn't
    recognise time and seekeng information on movie files... etc etc...
    Internet forums on the web are full of people not happy for Philips TV software!
    I want remind you many people payed their TV much more than
    1000 euros!!

  5. #95
    Silver Member
    Points: 1,616, Level: 11
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 234
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    57
    Points
    1,616
    Level
    11
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    3

    just updated fw 14.96.00

    i just updated my 55 7606k02 to fw 14.96.00

    problems
    -i still have the ambilight filickering with my ps3 and avatar (game) in 3D mode.
    -youtube app crashes now the tv when trying to enable 3D (TV Restarts on every try)

    fixed
    +but now enabling 3D side by side on fullhd hdmi signal works always diretly.

  6. #96
    New Member
    Points: 593, Level: 6
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 157
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Italy
    Posts
    5
    Points
    593
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry

    Quote Originally Posted by doener View Post
    i just updated my 55 7606k02 to fw 14.96.00

    problems
    -i still have the ambilight filickering with my ps3 and avatar (game) in 3D mode.
    -youtube app crashes now the tv when trying to enable 3D (TV Restarts on every try)

    fixed
    +but now enabling 3D side by side on fullhd hdmi signal works always diretly.
    yes, youtube app crashes when trying to enable 3D... TV automatically switch off...

  7. #97
    New Member
    Points: 541, Level: 5
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Holzwickede/Germany
    Posts
    1
    Points
    541
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Same problem with 42PFL7486K/02 and internal SAT receiver.
    Firmware: 014.096

  8. #98
    New Member
    Points: 497, Level: 5
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 53
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2
    Points
    497
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    My tv reboots every 30 minutes or so when my network is plugged in. Since i removed ethernet connection 0 reboots. Maybe other people have same issues?. Personally i don't care, because i dont use internet on TV. I have a sat receiver connected through hdmi (dm800).

  9. #99
    Bronze Member
    Points: 603, Level: 6
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 147
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Stuttgart/Deutschland, 32PFL7496K/2 (3-2012)
    Posts
    19
    Points
    603
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have a ThirdParty Remotecontrol. I don´t know how to switch between the sources automatically because it can only be done with selcting the icon. It would be nice if every Icon becomes a number so you canbuild a macro that says "switch to input 2 on the TV" and "Start the DVD on the Player."

  10. #100
    Moderator
    Points: 15,994, Level: 38
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 456
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,632
    Points
    15,994
    Level
    38
    Thanks
    2
    Thanked 29 Times in 28 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    FW 14.97 will be launched soon, please use the latest FW and Discuss in the new Thread:
    http://www.supportforum.philips.com/...1585#post31585

    Regards
    THomas
    [close]
    Forum Mod

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567

Similar Topics

  1. Replies: 120
    Last Post: 04-19-2012, 05:00 PM
  2. Replies: 72
    Last Post: 04-14-2012, 10:23 AM
  3. Replies: 204
    Last Post: 02-22-2012, 01:50 PM
  4. Replies: 196
    Last Post: 01-16-2012, 08:18 PM
  5. Replies: 32
    Last Post: 10-21-2011, 05:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •