Results 1 to 9 of 9
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 687, Level: 6
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    United States
    Posts
    1
    Points
    687
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    media connect website down...? For days on end...?

    A few days ago I attempted to reconect the wifi media connect feature on my blu ray player. I checked the website www.wifimediaconnect.phillips.com several times, but each time I got a notification that the site was down. This evening I checked again, and haven't gotten any further than a few days ago. What's going on?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 53,578, Level: 71
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 472
    Overall activity: 87.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,086
    Points
    53,578
    Level
    71
    Thanks
    162
    Thanked 183 Times in 164 Posts
    Rep Power
    11

  3. #3
    Moderator
    Points: 18,903, Level: 41
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,828
    Points
    18,903
    Level
    41
    Thanks
    6
    Thanked 41 Times in 38 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    WFMC-Page is back again.

    Regrads
    Thomas

  4. #4
    New Member
    Points: 586, Level: 6
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 164
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1
    Points
    586
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Every time I try to download the software for media connect to my pc I get a forbidded access error.

  5. #5
    Moderator
    Points: 18,903, Level: 41
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,828
    Points
    18,903
    Level
    41
    Thanks
    6
    Thanked 41 Times in 38 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Guys

    The Download Site is offline right now.
    We are working on it and i will keep you postet as soon as there is a change.

    Regards
    Thomas

  6. #6
    Bronze Member
    Points: 709, Level: 6
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Finland
    Posts
    11
    Points
    709
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    This seems a bit ridiculous.

    Got my Philips telly earlier this week and I must say my relationship with Philips hasn't begun well.

    From what I can gather from other posts, the download site has been offline for almost a month.

    I paid good money for the USB dongle so I could use the wireless capabilities on my telly, so I'd expect to get something for my money.

    Seems a bit ridiculous that Philips hasn't even been able to give us a rough timetable for a fix. A temporary download location would be even better.

    Furthermore, since the program is free anyway, why have they put it behind such a complicated system? If the program was included in the CD-rom I got with the USB dongle, fine, but no, it's just a hyperlink to a site that does not work.

    Wee bit frustrated about this issue, as you might decipher from my message, but I think I'm entitled to be frustrated along with everyone else who is plagued by this problem.

    Edit #1: Is there a 3rd party software available that's able to connect my Windows laptop to the USB WiFi dongle on my television and transmit the desktop screen to it, or is this piece of software the only one capable of doing it?
    Last edited by Lajehto; 03-08-2012 at 02:18 PM.

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 709, Level: 6
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Finland
    Posts
    11
    Points
    709
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Just so you all know, the website's working again. Atleast it was on Monday.
    Thought some of you might want to know this, seeing as Philips hasn't bothered to let you all know about this.

  8. #8
    New Member
    Points: 576, Level: 6
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 174
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    United States
    Posts
    1
    Points
    576
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Lajehto View Post
    Just so you all know, the website's working again. Atleast it was on Monday.
    Thought some of you might want to know this, seeing as Philips hasn't bothered to let you all know about this.
    It's down again.

    I've only started looking today, but hopefully it's resolved soon. I can't find an alternate download location.

    Is it possible to just play the files from the "browse pc" function?

  9. #9
    Bronze Member
    Points: 709, Level: 6
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Finland
    Posts
    11
    Points
    709
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    If you have a media server of some sort installed on your PC, yes. Tversity is one of the more popular ones if I'm not mistaken.

Similar Topics

  1. Wi-Fi Media Connect asks me to cose down 'other media players'
    By bvddobb in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 5
    Last Post: 01-27-2012, 04:55 PM
  2. Media Connect on a Mac
    By artur in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 1
    Last Post: 01-17-2012, 07:21 AM
  3. WIFI Media Connect Help
    By csaenz1987 in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 19
    Last Post: 11-22-2011, 10:47 AM
  4. WiFi Media Connect : Does not Connect Wirelessly
    By ppetkov in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 4
    Last Post: 07-19-2011, 12:12 PM
  5. WiFi media connect possible?
    By skhurdi in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 0
    Last Post: 11-20-2010, 08:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •