Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 614, Level: 6
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Russia
    Posts
    2
    Points
    614
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    DVB-T2 CI module

    Hello,
    Is there any DVB-T2 CI modules that can be used with 47pfl7666h TV since Russia started DVB-T2 broadcasting on 19th of March 2012

  2. #2
    Moderator
    Points: 13,966, Level: 35
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 47.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,485
    Points
    13,966
    Level
    35
    Thanks
    1
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    €: Thanks Toengel, i misunderstood the Question...

    Indeed, there is no chance to add a T2 Tuner.

    Regards
    Thomas
    Last edited by Philips - Thomas; 03-21-2012 at 09:15 AM. Reason: misunderstood the QUestion
    Forum Mod

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 47,664, Level: 67
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 686
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,704
    Points
    47,664
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    you cannot add a tuner via CI-module.

    Toengel@Alex

  4. #4
    New Member
    Points: 614, Level: 6
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Russia
    Posts
    2
    Points
    614
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thank You for answers... ((( too bad that for new TV also additional receiver is required for T2

Similar Topics

  1. Italy version of 46pfl9706 - no DVB-T2
    By mad4hit in forum TV: Other
    Replies: 2
    Last Post: 09-02-2011, 03:00 PM
  2. Ziggo and CI+ module on 32PFL7476H/12
    By Pjotr123 in forum TV: Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-28-2011, 06:50 AM
  3. Hd-tv dvb-t2
    By 93dagol in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 2
    Last Post: 07-03-2011, 09:51 PM
  4. Macroblocks using TV, CI+ Module and receiver
    By pimmedoris in forum TV: Installation
    Replies: 6
    Last Post: 06-30-2011, 02:14 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •