Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 614, Level: 6
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Russia
    Posts
    2
    Points
    614
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    DVB-T2 CI module

    Hello,
    Is there any DVB-T2 CI modules that can be used with 47pfl7666h TV since Russia started DVB-T2 broadcasting on 19th of March 2012

  2. #2
    Moderator
    Points: 20,566, Level: 43
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,921
    Points
    20,566
    Level
    43
    Thanks
    8
    Thanked 48 Times in 43 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    €: Thanks Toengel, i misunderstood the Question...

    Indeed, there is no chance to add a T2 Tuner.

    Regards
    Thomas
    Last edited by Philips - Thomas; 03-21-2012 at 10:15 AM. Reason: misunderstood the QUestion

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 55,051, Level: 72
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 499
    Overall activity: 62.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,173
    Points
    55,051
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    you cannot add a tuner via CI-module.

    Toengel@Alex

  4. #4
    New Member
    Points: 614, Level: 6
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Russia
    Posts
    2
    Points
    614
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thank You for answers... ((( too bad that for new TV also additional receiver is required for T2

Similar Topics

  1. Italy version of 46pfl9706 - no DVB-T2
    By mad4hit in forum TV: Other
    Replies: 2
    Last Post: 09-02-2011, 04:00 PM
  2. Ziggo and CI+ module on 32PFL7476H/12
    By Pjotr123 in forum TV: Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-28-2011, 07:50 AM
  3. Hd-tv dvb-t2
    By 93dagol in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 2
    Last Post: 07-03-2011, 10:51 PM
  4. Macroblocks using TV, CI+ Module and receiver
    By pimmedoris in forum TV: Installation
    Replies: 6
    Last Post: 06-30-2011, 03:14 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •