Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 59
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    252
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4

    Thumbs up Your experiences with FW v0.140.47.0 for 5xx5, 6xx5 and 7xx5 series (2010 models)

    Hi,

    Please share your experiences with this new SW version here in this topic. Channeling your input will make it easier for users to search and find relevant info.

    Discuss here all your experiences when upgraded to the new version: new, old, positive, negative...

    Enjoy yor TV, it's fun!
    bta

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    5000 H models (Q5521) do not get this update, since they don't have a SAT tuner or have NetTV.

    Changelog:
    Q5551_0.140.47.0 (Date published: 2012-03-22) - K models
    Added an option to disable the deletion of satellite channels in background install. (Only applicable to K-models)
    Movie stops by itself when you watch a rented movie from an online video store. (Only applicable to Net TV models)

    Q5553_0.140.47.0 (Date published: 2012-03-22) - M models
    Movie stops by itself when you watch a rented movie from an online video store. (Only applicable to Net TV models)

    Toengel@Alex

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,302, Level: 9
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 74.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Thessaloniki / Greece
    Posts
    16
    Points
    1,302
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    For H models its not necessary to update ?
    thank you

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    as I wrote, the update fixes issues, which are not present on H models... so no need to update (and by the way, there is no update availalbe for H models ;-))

    Toengel@Alex

  5. #5
    Silver Member
    Points: 3,405, Level: 16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    164
    Points
    3,405
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    I am still in doubt whether I will install this new firmware.
    According the change log it addresses some problems that I am not suffering from.
    However I am still suffering from automatic resets (probably related to interrupted wireless connection).
    So probably I will upgrade hoping that this will improve too

    Niels

  6. #6
    Bronze Member
    Points: 1,302, Level: 9
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 74.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Thessaloniki / Greece
    Posts
    16
    Points
    1,302
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    as I wrote, the update fixes issues, which are not present on H models... so no need to update (and by the way, there is no update availalbe for H models ;-))

    Toengel@Alex

    There is new firmware available for my tv 40PFL7605H/12 http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&slg=el&scy=GR

    Upgrade or not ?

  7. #7
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    I updated ny 9705H, and saw no difference. I don't think it matters whether you update or not. Update just to have the latest firmware release...

  8. #8
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    I update always to the new firmware. Because in case you experience an issue, you will be asked to update and then retry...

    So when I experience an issue, I don't have to retry.

    @kosamsgr: For your model, there should be an update, since the movie stopping issue can happen on your TV. Toengel meant the 5000H series. They have no satellite receiver and no NetTV. One issue is fixed in satellite receiver part and one in NetTV part.
    In your case, you might see a movie stopping you have rented in online video on demand store. So in case you want to avoid this: update.

  9. #9
    Bronze Member
    Points: 2,068, Level: 12
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Location
    Poland
    Posts
    13
    Points
    2,068
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Now I 've got worse quality video on my screen (40pfl7605h/12) - much more macro blocks...It's sucks!!!!

  10. #10
    Silver Member
    Points: 3,405, Level: 16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    164
    Points
    3,405
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Pab_lox View Post
    Now I 've got worse quality video on my screen (40pfl7605h/12) - much more macro blocks...It's sucks!!!!
    Can anyone confirm or deny a change in video quality. Of course it should not be affected...

    Niels

  11. #11
    Bronze Member
    Points: 1,302, Level: 9
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 74.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Thessaloniki / Greece
    Posts
    16
    Points
    1,302
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Video quality is excellent in my tv 40PFL7605H12. Watching TV , PlayStation 3 , IP TV and watching from PC work like a charm.

  12. #12
    New Member
    Points: 731, Level: 6
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Geldermalsen
    Posts
    3
    Points
    731
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry Sound via ARC not switched off in synch with TV

    When I switch off the TV by RC the screen switches to black, but it takes a long time before the sound to my home cinema set via ARC is also switched off. When the sound finally switched off, after app. 1 minute the sound returns again for app. 10 seconds before final switch off.

    This problem was already present and reported in the "140.46" software.

    I use a 40PFL7605 connected via HDMI/ARC to home cinema set.
    Last edited by TKoem; 04-11-2012 at 11:30 AM.

  13. #13
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    your TV needs some seconds to shut down. If you use the SPDIF output you can almost hear the audio for 1 minute after pressing the standby button...

    Toengel@Alex

  14. #14
    New Member
    Points: 563, Level: 6
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 187
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Germany
    Posts
    7
    Points
    563
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy Still issue with HDMI ARC - with Home Cinema

    Hello,

    i hoped the last firmware updates will fix my issue with the HDMI ARC but for me this was just a hope.

    If i watch TV especially in the evening (i guess this has something to do with "Dolby Digital 3/2"?!) it happens that the sound is stuttering one time (short) and then i have a lag from the Screen output and the audio output (a lag of 1 up to 2 seconds). So the Audio/Video is asynchronous from this time.

    To fix the lag i can switch to a other tv station and then switch back to the previous one - then the lag disappeared but mostly comes back after a short while. This drives me crazy.

    May this problem has something to do with the use of a CI-Module like i read in a other thread ( http://www.supportforum.philips.com/...ll=1#post28132 ) ?!
    Or does the TV set do some periodical checks of something like new TV channels so that this disturbs the audio output?

    I use DVB-C with UnityMedia in Germany and use a CI-Module (Alphacrypt Light). I already asked Mascom if the problem could be from the CI-Module but Mascom answered that the module is only decrypting the data stream and has nothing to do with a audio lag. Mascom told me maybe there is something wrong with the TV's Lipsync.
    The problem is only happening on HDMI-ARC!

    I feel a bit lost with my problem

    Thanks for your support.
    Last edited by zappie; 04-18-2012 at 07:28 PM. Reason: Changed a mistake

  15. #15
    New Member
    Points: 514, Level: 5
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    Points
    514
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by zappie View Post
    Hello,

    i hoped the last firmware updates will fix my issue with the HDMI ARC but for me this was just a hope.

    If i watch TV especially in the evening (i guess this has something to do with "Dolby Digital 3/2"?!) it happens that the sound is stuttering one time (short) and then i have a lag from the Screen output and the audio output (a lag of 1 up to 2 seconds). So the Audio/Video is asynchronous from this time.

    To fix the lag i can switch to a other tv station and then switch back to the previous one - then the lag disappeared but mostly comes back after a short while. This drives me crazy.

    May this problem has something to do with the use of a CI-Module like i read in a other thread ( http://www.supportforum.philips.com/...ll=1#post28132 ) ?!
    Or does the TV set do some periodical checks of something like new TV channels so that this disturbs the audio output?

    I use DVB-C with UnityMedia in Germany and use a CI-Module (Alphacrypt Light). I already asked Mascom if the problem could be from the CI-Module but Mascom answered that the module is only decrypting the data stream and has nothing to do with a audio lag. Mascom told me maybe there is something wrong with the TV's Lipsync.
    The problem is only happening on HDMI-ARC!

    I feel a bit lost with my problem

    Thanks for your support.
    Hi,

    same Problem here (Philips 40PFL7605 with KabelBW CI+ Modul).

    Very serious problem - even worser with the new firmware 47.

    Stefan

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Topics

  1. Replies: 137
    Last Post: 12-07-2012, 08:32 AM
  2. Replies: 55
    Last Post: 01-03-2012, 10:09 PM
  3. Replies: 68
    Last Post: 12-15-2011, 08:51 AM
  4. Replies: 47
    Last Post: 09-06-2011, 02:34 PM
  5. Replies: 64
    Last Post: 07-28-2011, 06:31 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •