Results 1 to 9 of 9

Topic: Arte+7

  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,728, Level: 11
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Germany
    Posts
    16
    Points
    1,728
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Arte+7

    For a few days I've noticed the following error at Arte +7
    after about 8 min and 50 seconds interrupts any video offering and is only interrupted by constant recharging, and therefore the offer is considered not fluently, as I have called a multitude of clips offered by ARTE +7 and everywhere the problem occurs please I use the philips support once the problem to be considered. I called to check the ZDF Mediathek library and could not find it here this problem exists.

    this is so annoying why is it, pleas fix the problem




    Philips 37PFL8694H new firmaware: Version: 000.026.078.000

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 1,553, Level: 11
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 297
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12
    Points
    1,553
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I can confirm this issue
    32PFL8605/12 newest Firmware

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,728, Level: 11
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Germany
    Posts
    16
    Points
    1,728
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    is there anybody out there.....:-)

    is there anybody out there.....
    ok philips..... I want call the problem from arte +7 again in remembrance
    still nothing has really changed.. how it is to ignore the problems explain with you.
    now I see the problem again. and will complement
    I about 3 days (04/04/2011 looked at the report on Egypt and I could see strange-looking with no probelms
    However, the report again today I turned on at around 7 clock again .... and what shall I say the underlying problem was again the constant misfire after 8 min....

    i will hope there is anybody out there
    because what else should I be using net-tv I would rather close to the notebook..
    and now more good business
    thank you

    Philips 37PFL8694H new firmaware: Version: 000.026.078.000

  4. #4
    Silver Member
    Points: 1,912, Level: 12
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 238
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    77
    Points
    1,912
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Did you check SAT 1, that is almost the same kind of App. Do you have the same issue there? I am in the Netherlands, none of the video's play. (That is probably because they are geographically locked ?).

  5. #5
    Gold Member
    Points: 4,071, Level: 18
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    380
    Points
    4,071
    Level
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Corneel View Post
    Did you check SAT 1, that is almost the same kind of App. Do you have the same issue there? I am in the Netherlands, none of the video's play. (That is probably because they are geographically locked ?).
    Yes, byut i cannot understand why, because ARTE can be viewed as channel in The Netherlands, so why cannot I view the missed programs ???? It sucks.

  6. #6
    Silver Member
    Points: 2,112, Level: 12
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    85
    Points
    2,112
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    @recall
    I did never noticed your problem. arte+7 videos normally do play without interruption.
    May be a special network configuration problem in concern with temporary bandwide limitations?

    If the error occurs and you switch off and on the tv, does every arte+7-video still stop after 8 minutes again? I have sometimes a problem when I interrupt playing and then like to continue playing from stopping position. Then various errors may occur, for example working sound but frozen video picture...
    Last edited by ahasver; 04-09-2011 at 11:28 PM.

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 1,728, Level: 11
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Germany
    Posts
    16
    Points
    1,728
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    hallo i have chek sat 1 an zdf mediathek and ther are no problems ... an yesterday i try agin to view arte +7 and it occour the same old problem but not any clip interrupt and i check agin zdf mediathek and zdf works great... an all other also (only dailiymotion and arte does not work
    @ahasver i have no limitaiton and i view arte and the error occour i dont switch off and on tv or DSL 16000 kbit

    ok what is it ard zdf pro7 and and and works fine but.....
    i am so said .... arte works arte not works...

    now i switch off by my self
    why is there no hint form philips or arte ?

    thank you

  8. #8
    Bronze Member
    Points: 1,728, Level: 11
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Germany
    Posts
    16
    Points
    1,728
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    nasty limitation
    arte +7 now goes for me too .... but only if my Philips tv crashes and is restarted ...
    and still is the problem so that all other chanel work. but only the connection breaks at Arte +7. constantly from the minute about 8:50 and then ... then crashes as soon as my TV I can also see Arte +7.
    Philips also thank you if you do not care

  9. #9
    Bronze Member
    Points: 1,623, Level: 11
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 227
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    18
    Points
    1,623
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Image sound asynchrony

    For several days the sound is behind the image for several seconds.

    2010 TV, latest firmware

    regards

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •