Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 93
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #76
    Silver Member
    Points: 2,036, Level: 12
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 114
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Community Award

    Join Date
    May 2011
    Location
    Munich/Germany
    Posts
    78
    Points
    2,036
    Level
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    @smart: I did not wrote that the app is COMPLETELY untested by Philips. From your posting, I understood that you installed the app 2 days later than I (any many others) did: at that time I/we installed the app (on the iPad) it did NOT start. But 2 days later it started "working"..... That is why I got the feeling that the app has/had a "date-check" or whatever. There was a kind of the same "incident" with the previous version of this app: EPG did not work on the iPad. So I posted, fuzzy reply. And automagically, a few days later EPG started working. That gave me the feeling that the Philips EPG portal or server did NOT recognize requests (browse-ID) coming from iPad3's: someone at Philips "secretly" put that service to "on" and then it worked. BUT: that is my "gut-feeling" and sadly enough, Philips never explained WHY EPG did not work in the first days after the release and then started working. THAT is my problem: communication from Philips is "fuzzy". My feeling now is, that Philips had tested the app, but in their lab. And they should have done field-testing: so install the app on and see if it works at a typical home. But lets see with what kind of explanation Philips comes with WHY some many found that the app on the iPad(2 and 3 I believe) did not work and since yesterday automagically started working: that makes me very curious !!
    Last edited by Muccie; 06-22-2012 at 12:28 PM.

  2. #77
    Gold Member
    Points: 9,558, Level: 29
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 392
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience PointsVeteran
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    365
    Points
    9,558
    Level
    29
    Thanks
    0
    Thanked 18 Times in 10 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Hi all,

    Please help us in getting some crash logs: see here. You can send them to nettv.forum@philips.com. Thanks for your cooperation.


    Regards,
    JuAn
    Hi Philips - JuAN,

    I found the cause of the problem with the updated app. No need for logs .

    The app crashes when there is not enough free space on an iDevice. I had 995 MB free on my iPad 2, cleared some space, now I have 2,6 GB free space. I had to remove the app and reinstall it but it now works without crashing and sending you back to the springboard.

    At this moment the MyRemote app needs space to be able to expand because of the Twonky memory leak. If you fix the leak, than you also have a solution for the crashes. And the sooner, the better...

  3. #78
    Silver Member
    Points: 2,036, Level: 12
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 114
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Community Award

    Join Date
    May 2011
    Location
    Munich/Germany
    Posts
    78
    Points
    2,036
    Level
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4

    Memory

    Quote Originally Posted by bluevoice View Post
    Hi Philips - JuAN,

    I found the cause of the problem with the updated app. No need for logs .

    The app crashes when there is not enough free space on an iDevice. I had 995 MB free on my iPad 2, cleared some space, now I have 2,6 GB free space. I had to remove the app and reinstall it but it now works without crashing and sending you back to the springboard.

    At this moment the MyRemote app needs space to be able to expand because of the Twonky memory leak. If you fix the leak, than you also have a solution for the crashes. And the sooner, the better...
    Although Twonky "eats and eats and eats", I still have/had 7 Gb free on my iPad3. So your theory does not explain why in my case the app did not work and 2 days later all of a sudden started working with nothing changed.

    I have switched of the "server" in the app, because at some point it had taken 5 Gb. But: switching of the server in the app, does not free up this memory: I had to delete the app and reinstall it. And although the server is "off", the app "eats" 1 Gb for no apparent reason.

  4. #79
    Bronze Member
    Points: 431, Level: 4
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United States
    Posts
    20
    Points
    431
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    iPad or any Apple devices is not actually perfect. You might find a bit glitchy when you have new apps or apps that you haven't used before. I also have this app working and all of a sudden, it won't work. Then after some time, it gets back to normal.

  5. #80
    Silver Member
    Points: 2,036, Level: 12
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 114
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Community Award

    Join Date
    May 2011
    Location
    Munich/Germany
    Posts
    78
    Points
    2,036
    Level
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4

    Perfect

    Quote Originally Posted by tetrapackage View Post
    iPad or any Apple devices is not actually perfect. You might find a bit glitchy when you have new apps or apps that you haven't used before. I also have this app working and all of a sudden, it won't work. Then after some time, it gets back to normal.
    Your experience that the Philips remote app all of a sudden does not work anymore has much more to do with Philips than with Apple's iOS. iOS is very stable, Philips seems to have massive problems with their EPG 'server' as well with very often shortes outages without propper announcements. I am not a typical Apple fanboy at all, but Apple devices and firmware are very state of the art, near perfect. If apps do not behave as you think they should, that is really on the account of the programmer of the App and not the device.

    Strangly though, Philips has so far NOT reacted on the reports that this app did not work the first 2 days and then started working: that makes me very curious WHY.
    Last edited by Muccie; 06-25-2012 at 08:27 AM.

  6. #81
    Silver Member
    Points: 2,036, Level: 12
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 114
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Community Award

    Join Date
    May 2011
    Location
    Munich/Germany
    Posts
    78
    Points
    2,036
    Level
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Very silent here.....

  7. #82
    New Member
    Points: 384, Level: 4
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Menifee/USA
    Posts
    1
    Points
    384
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm very new to this in that I just purchased my Philips TV this week, I cannot get it to locate the tv to even connect on my iPhone ?

  8. #83
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    590
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    I just saw Twonky releasing a new version of their app. They released a fix for the massive usage of storage (1GB or more on some devices).

    Since the MyRemote app is based on Twonky technology, I'm feeling, we are not far away from getting a fix here...

    Click image for larger version. 

Name:	Twinky_Release.PNG 
Views:	168 
Size:	163.8 KB 
ID:	1240

    Twonky app had the same storage usage as MyRemote on my device. Now, Twonky uses only a few MB...

  9. #84
    New Member
    Points: 373, Level: 4
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cape Town/ South Africa
    Posts
    5
    Points
    373
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Philips,

    I cannot download this app from the App store, I'm located in South Africa (SA) and it seems the app is not available here.

    How can i get access to this app?

    Regards,
    Zee

  10. #85
    Silver Member
    Points: 2,036, Level: 12
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 114
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Community Award

    Join Date
    May 2011
    Location
    Munich/Germany
    Posts
    78
    Points
    2,036
    Level
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4

    New iTunes account

    Quote Originally Posted by Zee View Post
    Hi Philips,

    I cannot download this app from the App store, I'm located in South Africa (SA) and it seems the app is not available here.

    How can i get access to this app?

    Regards,
    Zee
    Make a new iTunes account for an European country

  11. #86
    New Member
    Points: 373, Level: 4
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cape Town/ South Africa
    Posts
    5
    Points
    373
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks, I kinda figured i needed to do that, just thought it would have been easier if the application was distributed.

  12. #87
    New Member
    Points: 353, Level: 4
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Imola/Italy
    Posts
    1
    Points
    353
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello,
    I installed yesterday MyRemote on my new iPad. My TV is a 40pfl8605M/08.
    I'm experiencing some problems beacuse, even if the SmartTV services are on anf the tv is connected with ethernet cable, my IPad connected on the same network cannot see the TV even if if i get into the simply share i can show photographs of my ipad?

    Can you help me?

    Kind regards

  13. #88
    Diamond Member
    Points: 54,363, Level: 72
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 1,187
    Overall activity: 96.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,145
    Points
    54,363
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 198 Times in 177 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    did you installed the latest firmware 140.47 (via USB only)? Also activate jointSpace on your TV (http://www.supportforum.philips.com/...atibility-list)!

    Toengel@Alex

  14. #89
    Silver Member
    Points: 2,031, Level: 12
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    65
    Points
    2,031
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by gvtolle View Post
    I'm very new to this in that I just purchased my Philips TV this week, I cannot get it to locate the tv to even connect on my iPhone ?
    Dear Gvtolle,

    A bit late maybe, but in the US Philips is selling TV's based upon other (chip) platforms, therefore they do not offer these apps. Via the "official" way you should not even could have downloaded the app. Wonder how you did that....

  15. #90
    Bronze Member
    Points: 659, Level: 6
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Stuttgart/Germany
    Posts
    13
    Points
    659
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Now its end of August....

    where ist the SimplyShare Fix??

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast

Similar Topics

  1. Your experiences with MyRemote v2.0 for Android?
    By ulgen in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 110
    Last Post: 08-30-2012, 07:21 AM
  2. Your experiences with MyRemote v2.0 for iOS (iPhone/iPad).
    By smart in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 125
    Last Post: 04-16-2012, 01:41 PM
  3. remote does not work with iPad and iPhone
    By cwerner in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 2
    Last Post: 03-28-2012, 10:16 AM
  4. Can't find the iPhone/iPad app
    By Levin2 in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 0
    Last Post: 02-25-2012, 09:07 AM
  5. Comparing iOS MyRemote startup time with Android version
    By smart in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 2
    Last Post: 02-16-2012, 07:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •