Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,057, Level: 8
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 93
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Düsseldorf / Germany
    Posts
    16
    Points
    1,057
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    47PFL7606/K02 No Dolby Digital on PRO7-SAT1 sat channels

    Hello,

    just noticed that on the German channels PRO7 and SAT1 from satellite there is no Dolby Digital sound from the optical out.
    Only analog stereo.
    The 'option-> audio language' is grey/disabled.
    With ARD-HD or RTL this is working fine and I can select by 'option->audio language' between Dolby Digital or analog.

    If I connect an external SAT-receiver via HDMI, then there is Dolby Digital 2.0 or 5.1 on the optical out (SP/DIF)

    S/W is 014.096

    Please check it out.

    BR,
    Flowersun

  2. #2
    Moderator
    Points: 45,603, Level: 66
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 1,347
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!VeteranOverdrive25000 Experience Points
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,774
    Points
    45,603
    Level
    66
    Thanks
    40
    Thanked 131 Times in 110 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    Please wait till 14.97 is released.
    We will solve this behavior with this Update

    Regards
    Thomas
    [many different Devices]-[many different Versions]-[Astra19,2°E/Cable Germany]-[50Mbit DSL]
    FAQ's, Tipps und Tricks etc

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,057, Level: 8
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 93
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Düsseldorf / Germany
    Posts
    16
    Points
    1,057
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Thomas View Post
    Hi

    Please wait till 14.97 is released.
    We will solve this behavior with this Update

    Regards
    Thomas
    Working fine with 14.97

    Thanks!

Similar Topics

  1. WII sound Dolby Prologic II via Digital Out
    By Roborob in forum TV Forum
    Replies: 3
    Last Post: 02-14-2012, 07:27 AM
  2. SAT channels missing
    By Thorsten in forum TV Forum
    Replies: 2
    Last Post: 01-31-2012, 07:39 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •