Results 1 to 8 of 8
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 851, Level: 7
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    7
    Points
    851
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    How to do a factory reset for BDP3200/98?

    How do you do a factory reset? Ever since I updated my player to 1.67, I've been having so many issues. So please teach me how to do a factory reset.

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 51,111, Level: 69
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 87.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,027
    Points
    51,111
    Level
    69
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    normally you can make a factory reset in the options of your player - however, you won't get an old firmware back with this function.

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 851, Level: 7
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    7
    Points
    851
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    normally you can make a factory reset in the options of your player - however, you won't get an old firmware back with this function.

    Toengel@Alex
    Hmmm... Then is there anyway to get the old firmware back? The new version really gives me all sort of trouble.

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 51,111, Level: 69
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 87.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,027
    Points
    51,111
    Level
    69
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    you can downgrade the same way as you can upgrade - you only need to find the old firmware file - Philips is not offering officially old firmware files.

    Toengel@Alex

  5. #5
    New Member
    Points: 851, Level: 7
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    7
    Points
    851
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    you can downgrade the same way as you can upgrade - you only need to find the old firmware file - Philips is not offering officially old firmware files.

    Toengel@Alex
    Hmmm... Might you know any place where I can obtain the file?

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    i have sent you a pm. pls check.

  7. #7
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Hi yuppy989,

    Did you get your problem solved at the end? Please let me know the outcome!

    Thanks and kind regards,
    Forum Mod

  8. #8
    New Member
    Points: 491, Level: 5
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 59
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    South Africa
    Posts
    1
    Points
    491
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I am also seeking the older firmware version of BDP3100 (the version i previously had was 1.27) since i upgraded - i cant get any of my DIVX files to play with the letterbox aspect ratio, the previous version played them automatically in that Aspect Ratio

    Or am i missing something - yes i have tries all of the video settings available

Similar Topics

  1. WAS7500 Station - real factory reset
    By tez in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 19
    Last Post: 12-30-2013, 08:42 AM
  2. Factory Resolution for TV Philips 42PFL3522D
    By IKerensky in forum TV: Other
    Replies: 1
    Last Post: 03-15-2012, 10:20 AM
  3. BDP3200/98 Movies freezing
    By Rong in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 5
    Last Post: 02-20-2012, 08:04 AM
  4. BDP3200/98 Videos cannot be played
    By yuppy989 in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 10
    Last Post: 02-01-2012, 09:45 AM
  5. Reset vs Restore Factory settings
    By Cristiano in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 4
    Last Post: 11-22-2011, 08:44 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •