Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    Bronze Member
    Points: 3,074, Level: 16
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 376
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    May 2011
    Location
    berlin
    Posts
    29
    Points
    3,074
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question LAN speed HTS5581

    Hi,

    Can anyone tell me the speed of theLAN-port on the HTS5581? It's nowhere in the manual or the Philips product page.
    I'm installing a gigabit-network in my house and I'm wondering if the HTS5581 will be able use it fully or that it's stuck on 10/100mb max.

    Thanks.

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 62,350, Level: 77
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 900
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,428
    Points
    62,350
    Level
    77
    Thanks
    188
    Thanked 242 Times in 216 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    normally a 100MBit network interface is available in these products.

    And 100MBit is completely sufficient. Even this speed isn't used fully. How many data will you transfer to your HTS for streaming? 7-8 MB/sec is enough...

    Toengel@Alex

  3. #3
    Platinum Member
    Points: 6,572, Level: 24
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 478
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    620
    Points
    6,572
    Level
    24
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    5
    Dear Bugmenot,

    my HTS7140 should have a 100 Base-T lan cannection.

    As said from Toengel above, a 7 Mbps internet connection should be enough.

    Regards

  4. #4
    Moderator
    Points: 4,992, Level: 20
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 58
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive1000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,347
    Points
    4,992
    Level
    20
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips – Katerina

Similar Topics

  1. New firmware v1.27 available for HTS4561 / HTS4562 / HTS5561 / HTS5562 / HTS5581 ...
    By Philips - QK in forum Sound: Immersive Sound (5.1 system)
    Replies: 0
    Last Post: 01-03-2012, 12:50 AM
  2. web control on hts5581
    By mychrislo in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 7
    Last Post: 10-13-2011, 05:44 AM
  3. Speed
    By pedr0 in forum Blu-ray: Share Your Wish List and Insights
    Replies: 5
    Last Post: 03-30-2011, 10:47 PM
  4. speed bdp3100 to the 5605 tv
    By pedr0 in forum TV Forum
    Replies: 1
    Last Post: 03-20-2011, 08:17 PM
  5. Curious about the local area network speed
    By Mario in forum Smart TV: Apps
    Replies: 2
    Last Post: 12-09-2010, 04:32 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •