Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 582, Level: 6
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 168
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Singapore
    Posts
    1
    Points
    582
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    BDP3250/98 Youtube Issue

    Hi all,

    I just bought Phillips Blueray Player BDP3250/98 in Singapore and I connect my player to internet via Ethernet Cable. Everything's okay except that I cannot open Youtube on my Blueray player. When I click on Youtube button on the home menu, it showed Youtube logo but nothing happen for more than 10 mins (or until it goes to standby).

    I have checked the following things:
    - Check the player got correct IP address from Router
    - Use manual/static IP address on the player
    - Change the Ethernet Cable
    - Restart / Shutdown and unplugged power cable
    - No firmware upgrade available from website, nor the Direct Network Upgrade from the player
    - Try to upgrade from BDP3200 and other model but the player reject the file saying it's not compatible upgrade file.
    - Current firmware version: 1.67


    Does anyone have same issue here? I am stuck and most likely I am gonna return the player if I cannot resolve it.
    Thanks.
    Last edited by zenn; 04-22-2012 at 10:43 AM. Reason: add current version

  2. #2
    New Member
    Points: 489, Level: 5
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1
    Points
    489
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy i am also having the same problem once i upgrade to 1.67 on BDP3200/98

    today i upgrade it to 1.67. now i am facing the same problem. but my model is different. my one is
    BDP3200/98. Hope somebody will help for this. Put this because to mention that some time this could be a version issue.

    Thanks
    Best Regards
    Satsara

  3. #3
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Dear both,

    We are aware of the issue and this will be fixed in the next FW release.

    Kind regards,
    Forum Mod

  4. #4
    New Member
    Points: 443, Level: 4
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Posts
    4
    Points
    443
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Remko View Post
    Dear both,

    We are aware of the issue and this will be fixed in the next FW release.

    Kind regards,
    When are you going to update the firmware? It's been almost a month. I feel kind of cheated getting this when you advertise youtube on this model on the box and your brochure!!

  5. #5
    Moderator
    Points: 9,818, Level: 29
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!5000 Experience PointsOverdrive
    Philips - QK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    884
    Points
    9,818
    Level
    29
    Thanks
    11
    Thanked 34 Times in 30 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by nothappy View Post
    When are you going to update the firmware? It's been almost a month. I feel kind of cheated getting this when you advertise youtube on this model on the box and your brochure!!
    Dear users,

    Please be noted that YouTube improvement firmware has been released for BDP3200 as well as BDP3250.
    Please kindly check in www.philips.com/support for more information. Thanks.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Forum Mod

  6. #6
    New Member
    Points: 443, Level: 4
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Posts
    4
    Points
    443
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - QK View Post
    Dear users,

    Please be noted that YouTube improvement firmware has been released for BDP3200 as well as BDP3250.
    Please kindly check in www.philips.com/support for more information. Thanks.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Thank you for the reply, but are you sure you're talking about the correct model number? I'm fully aware BDP3250/05 or BDP3250/12 or BDP3200 have the firmware upgrade, but not BDP3250/98.

    I have also tried to flash those firmware, but my player does not allow me to update as they are different model.
    What we want is firmware update for model BDP3250/98.

    If you're sure you've released it, please show us the exact website address as I've googled everywhere and could not find anything under BDP3250/98, for example: http://www.philips.com.sg/c/blu-ray-...prd/?t=support

  7. #7
    Moderator
    Points: 9,818, Level: 29
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!5000 Experience PointsOverdrive
    Philips - QK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    884
    Points
    9,818
    Level
    29
    Thanks
    11
    Thanked 34 Times in 30 Posts
    Rep Power
    10
    Dear nothappy,

    I have sent you a PM. Please check.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Forum Mod

  8. #8
    Bronze Member
    Points: 582, Level: 6
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 168
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    India
    Posts
    10
    Points
    582
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    I have purchased BDP3200 few days back. Youtube wasnt working and I was facing the same issue as described in the thread.
    So I have just upgraded firmware BDP3200/51, from the following link:
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...ctn=BDP3200/51
    Previous Version: 1.66
    Current Version: 1.73

    But YouTube is still not working, its just showing the youtube icon for the past 10 mins now!

    What am I supposed to do ?

    Regards
    Saurabh
    Last edited by saurabhagarwal_2000; 05-29-2012 at 06:46 PM. Reason: Version info

  9. #9
    New Member
    Points: 443, Level: 4
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Posts
    4
    Points
    443
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - QK View Post
    Dear nothappy,

    I have sent you a PM. Please check.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    I've checked my PM box, but didn't see any PM from you.....

  10. #10
    Bronze Member
    Points: 582, Level: 6
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 168
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    India
    Posts
    10
    Points
    582
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    btw its disappointing to see a new product not working on a prime feature.
    How did this product pass the quality test ?
    and How can I return this product?

  11. #11
    Moderator
    Points: 9,818, Level: 29
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!5000 Experience PointsOverdrive
    Philips - QK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    884
    Points
    9,818
    Level
    29
    Thanks
    11
    Thanked 34 Times in 30 Posts
    Rep Power
    10
    Dear saurabhagarwal_2000,

    v.1.73 should be able to resolve your issue.
    Have you tried resetting your player?

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Forum Mod

  12. #12
    Moderator
    Points: 9,818, Level: 29
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!5000 Experience PointsOverdrive
    Philips - QK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    884
    Points
    9,818
    Level
    29
    Thanks
    11
    Thanked 34 Times in 30 Posts
    Rep Power
    10
    Dear nothappy,

    Apologies that the PM has been stucked in my draft box.
    I was about to tell you that BDP3250/98 shares the same firmware of BDP3200/98. However, we have uploaded a new firmware today for BDP3250/98 and this should be able to solve your Youtube issue. Please bear with it 1-2 days to be reflected in the website.

    Thank you.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Forum Mod

  13. #13
    Bronze Member
    Points: 582, Level: 6
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 168
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    India
    Posts
    10
    Points
    582
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Dear Philips Team,

    After the version upgrade, I tried resetting the network settings for which I got a message that Network setup has been successful.

    Do you want me to try something else ?

    Regards
    Saurabh

  14. #14
    Moderator
    Points: 9,818, Level: 29
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!5000 Experience PointsOverdrive
    Philips - QK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    884
    Points
    9,818
    Level
    29
    Thanks
    11
    Thanked 34 Times in 30 Posts
    Rep Power
    10
    Dear saurabhagarwal_2000,

    Please see if you can do the following and try again:
    1) Hard reset by disconnecting the main power cord and re-connecting that again;
    2) In the main menu, go to Settings > Advanced > Restore Factory Setting (this option varies from device to device)

    Let us know if this works for you.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Forum Mod

  15. #15
    Bronze Member
    Points: 582, Level: 6
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 168
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    India
    Posts
    10
    Points
    582
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    So finally this works, seems like restore factory settings after firmware upgrade did the trick.

    After using youtube app, I am surprised that why typing in the search is made so difficult !
    Why cant we directly use the alphabets given in the remote control instead of travelling to each alphabet on the screen and selecting it ???

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Topics

  1. How to do a factory reset for BDP3200/98?
    By yuppy989 in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 7
    Last Post: 05-07-2012, 12:53 PM
  2. hts2500/98
    By mohamed in forum Sound: Other Models
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-2011, 12:41 PM
  3. about HTS8562/98
    By ak167 in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 4
    Last Post: 11-01-2011, 02:58 AM
  4. srt subtitle issue (CHINESE) HTS3560/98
    By k601 in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 15
    Last Post: 10-27-2011, 12:13 PM
  5. HTS3560/98 mkv play back issue
    By k601 in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 9
    Last Post: 09-29-2011, 06:29 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •