Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Moderator
    Points: 14,051, Level: 36
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 799
    Overall activity: 99.8%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,495
    Points
    14,051
    Level
    36
    Thanks
    1
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    Rep Power
    10

    Your experiences with FW v0.14.97.0 for 5806, 6000 and 7000 series (2011 models)

    Hi Guys

    14.97 will be released soon.

    Here is the Changelog:

    - TV switches to standby by itself after power on for few minutes.
    - TV turns off and on by itself while watching satellite channels. (Only applicable to K-models)
    - Corrected Czech OSD translation errors. (Only applicable to K-models)
    - The chosen “ON” or “OFF” selection under automatic channel deletion option in the satellite setting
    menu is not highlighted. (Only applicable to K-models)
    - Unable to access CAM services under [OPTIONS] menu > [Common interface].
    - Subtitle menu cannot be opened anymore and P+/P- do not work anymore after you switch
    between channels with HbbTV application switched on.
    Forum Mod

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 1,490, Level: 10
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Yaroslavl, Russia
    Posts
    35
    Points
    1,490
    Level
    10
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 1 Post
    Rep Power
    0
    For what users write to you on this forum about the problems? Anything important didn't correct, didn't add, didn't make!

    Be engaged in business, at last!

    Write down wishes from the previous discussions and carry out on them work!

    To write on this forum - all the same that to send messages in a bottle across the ocean!

    (Sorry for automatic translation)

  3. #3
    New Member
    Points: 995, Level: 8
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 155
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    6
    Points
    995
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    100% ACK!!

    All the "normal" Basic-Features are not yet implemented:

    - USB-Recording: No Fast Forwarding (x2,x4,x32). With the timeshiftplayer possible - but not in the USB-Recoring. Every 10$-Player has this Feature!
    - USB-Recording: No Partitioning of the Harddisk - i need two Disks - one for USB-Recording, one for the media player
    - USB-Recording: why it isn't possible to jump to the begin while recording (with the Timeshiftplyer it's possible!!)
    - USB-Recording: automatic repeat (every Monday, 8 pm)
    - you can read all other necessary things her in the forum. Please use this input!!

    Samsung has implemeted this Features, but Philipps not. You design a very good produkt (quality, display), but your SW is a mass!

    Do you plan to integrate this features or must i buy a new TV from an other vendor?

    Thanks

    Paul

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 797, Level: 7
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 153
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    19
    Points
    797
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thumbs down

    soundrops with CI+ modul still there....what a f...
    this is not a shame this is a scandal ...i hope i will find a dumb-ass who will buy this piece of e-waste

    philips products...... never again

  5. #5
    New Member
    Points: 572, Level: 6
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 178
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Kiev/Ukraine
    Posts
    2
    Points
    572
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by PaulPanzer View Post
    ..... You design a very good produkt (quality, display), but your SW is a mass! .....
    design - YES!
    display - used of outsource by Sharp, LG, Samsung (in top 2012 TV models)
    quality - For that money what they (TV) cost - NO! NO! and one more NO!
    Your problem - your FW!
    For whom you have created this forum?
    Not one wish is not updated in this version FW!

  6. #6
    Bronze Member
    Points: 1,082, Level: 8
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    17
    Points
    1,082
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Overall, the new FW 14.97 seems to be more stable und a little bit faster.

    But the handshake-issues using EasyLink are still there. I'm using a 55PFL7606K/02 TV together with a HTS7111 soundbar. On both devices EasyLink is enabled, on the TV is "EasyLink Autostart" enabled as well. I'm only using high quality HDMI 1.4 "fast speed" cables.

    When I switch on the TV, the status of the HTS7111 soundbar is one of the following:

    - Soundbar gets not started, display of Soundbar stays dark
    => Workaround: Start Soundbar with Soundbar remote control

    - Soundbar is starting, showing "HMC ARC", but the TV-sound is still coming out of the TV speakers
    => Workaround1: Restart Soundbar with Soundbar remote control
    => Workaround2: Disbale EasyLink on TV or Soundbar and re-enable Easylink again

    - Soundbar is starting, but using channel "INI1" for any reason, not "ARC"
    => Workaround: Switching to "ARC" using Soundbar remote control

    - Soundbar is starting, all is working as expected

    The probability of each of the 4 situations above when switching on the TV is 25% for each status.

    When the handshake is succesfully made, all is working as expected.

    Are you aware of the EasyLink handshake issues? Is there a chance to get them fixed anytime?
    I've already mentioned them more times in the past.

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 707, Level: 6
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Europe
    Posts
    16
    Points
    707
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I didn't try new software. However, I don't trust Philips anymore. I think they will make new problems. User Interface and software stability is terrible on these models. I tired of problems. I want my money!!!

  8. #8
    Bronze Member
    Points: 707, Level: 6
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Europe
    Posts
    16
    Points
    707
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    One more question, why did you close software update via Internet? What is your intention? Or, is it a new bug?

  9. #9
    New Member
    Points: 704, Level: 6
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Germany
    Posts
    5
    Points
    704
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by RICHY View Post
    One more question, why did you close software update via Internet? What is your intention? Or, is it a new bug?
    Did this "feature" ever work? I'm still waiting for Philips that they will enable this feature. Today I wanted to download/install the new firmware by my 42PFL7606K/02, firmware 14.96, but of course I have to do the upgrade by usb-stick.

  10. #10
    Silver Member
    Points: 3,256, Level: 16
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Portugal
    Posts
    127
    Points
    3,256
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    In my Tv(42PDL7906H/12) from time to time, picture flash, it´s hard to put on video because it´s impossible to predict the flash (some time it´s ok for hours, suddenly flash several times in a minute), it´s present in all firmware until now, anyone have this? hardware issue?
    Last edited by Manuel; 04-27-2012 at 09:50 PM.

  11. #11
    Silver Member
    Points: 1,127, Level: 8
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 23
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    GENOA/ITALY
    Posts
    50
    Points
    1,127
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    3
    Also for me the software update via internet has never worked.
    I'm also registered to get software updates so Philips may have close this feature.

    Just to give my feedback I have a Wii with Wii Media Center installed is 10 times better then Philips software (only SD quality of course) and it is free. For example if you watch a movie and then power off the console then when you power on again and open the same movie it starts from the point where the movie stop!!!!

    Philips created this forum not to receive feedback to improve the software but only to give the impression then it was closer to the Client. This is far from the true!!!
    The only issue Philips fixed was the automatically switch off because it was a show stopper!
    For all the other software limitation there is NO INTENTION to fix it.

    This will be my last TV from Philips. I have already convinced 4 friends to look for alternative brands and they still pay for my beer everytime we meet.

  12. #12
    Silver Member
    Points: 1,904, Level: 12
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 246
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    74
    Points
    1,904
    Level
    12
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3
    FW14.97 seems to be worse than FW14.96, old bugs still there, new bugs added.
    Had 5 events in less than 2 days:

    #1 Playback of a recording started with just sound, no picture and after a few seconds also the sound stopped. Pressing "play" just gave the playback icon on the screen, but no sound or picture. Had to restart playback via the "Home" & "Program guide" menus.

    #2 "Disc Missing" message in the EPG menu. However HDD is not missing as the timeshift function works normal. Had to unplug and reconnect the HDD to fix this (This bug was also present in previous FW).

    #3 Playback of a recording made with FW14.97 showed occasional disruptions, picture seems to "jump back" fraction of a second. This is a recording issue as the effect is identical with repeated playback.

    #4 Spontaneous shutdown and restart (This bug was also present in previous FW).

    #5 After switching TV to stand-by the ambilight continues to work. Continuously changing colors as if you are watching TV (but without picture and sound, stand-by LED is on).

  13. #13
    Bronze Member
    Points: 537, Level: 5
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    11
    Points
    537
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    This is a very bad TV.
    Lots of problems.
    This is made somewhere in the jungle?

  14. #14
    Bronze Member
    Points: 657, Level: 6
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 93
    Overall activity: 60.0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    milano/italia
    Posts
    20
    Points
    657
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    give up on Philips

    Quote Originally Posted by meme80 View Post
    This will be my last TV from Philips.
    100% agree with you (after a 32pfl6605h and a 10 days old 32pfl7606m).
    .
    I love philips image and design but tv software is unacceptable.
    .
    And why why why on earth should I buy a PTA01 adapter to get the MediaConnect software when using a cable connection ?
    Is this 'Sense and Semplicity' or 'Philips’ approach to sustainability well beyond the ecological footprint ?
    .
    Or, most unbelivable, why should I have a internet connection to view already registered programs ?
    while I can use the timeshift recording even without internet ?
    .
    And how not to mention the top 1 'Sense and Semplicity' feature: the magic program info !
    two buttons to get a full screen of 2 lines, which every 30 euro device gives you automatically on the bottom of the screen.
    .
    Regards,
    marco

  15. #15
    Bronze Member
    Points: 537, Level: 5
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    11
    Points
    537
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I just wonder, reading all these complaints if there exist one Philips TV which works properly. Are all these TVs fake chinese TVs with fake Philips sticker on it.
    Come on Philips! Even the chinese can do better than this.
    Give some food to those poor technicians and programmers so they can do their job properly, otherwise you can drag down the whole company on the toilet. :-)

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Topics

  1. Your experiences with FW v0.14.96.0 for 5806, 6000 and 7000 series (2011 models)
    By Philips - Thomas in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 99
    Last Post: 04-25-2012, 06:45 AM
  2. Replies: 72
    Last Post: 04-14-2012, 10:23 AM
  3. Replies: 204
    Last Post: 02-22-2012, 01:50 PM
  4. Replies: 196
    Last Post: 01-16-2012, 08:18 PM
  5. Replies: 32
    Last Post: 10-21-2011, 05:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •