Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 514, Level: 5
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    Points
    514
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation Problem-with-CI-module

    Hi all together,

    just as a remeinder that 2010 models still have the same problems with sound drops like the 2011 models.

    For example my 40PFL7605 with DVB-C and NDS CI+ Modul (CAM-1660 form KabelBW) shows this very annoying error as well.

    Philips, please find a solution!

    Stefan

  2. #2
    New Member
    Points: 883, Level: 7
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Points
    883
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Just a hint primarily to Philips:
    The German cable provider Unitymedia shows for its CI+ modules, a list of well-functioning television sets on the internet site http://www.unitymedia.de/produkte/fe.../hd-modul.html

    You'll find there several television sets from LG, Panasonic, Samsung, Sony, but not one unit from Philips.

    Perhaps this certification is not possible for units from Philips (???)

  3. #3
    New Member
    Points: 563, Level: 6
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 187
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Germany
    Posts
    7
    Points
    563
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Hi,
    here the same.

    40PFL5605K (Firmware 140.47) with DVB-C (Unitymedia) and Alphacrypt Light CI Module (Mascom, Firmware 1.23, not a CI+ module, only CI without plus) and Audio with HDMI-CEC.
    Sound drops/stuttering. Drives me really crazy.

    Most people used the receivers they got from their cable network operator - so this error did not occur.
    With coming of HD in the cable network and the use of more CI+ modules in the TV's i guess and hope a lot of people will now see that they have the problem too and hopefully Philips will need to fix this problem.

    Good that more people will now use a CI/CI+ module... at least in the near future...

    This problem did NOT exist in old firmwares in the beginning of the "last year"!
    I would like to have it back like it was.
    I guess fixing the hdmi-cec problems in the past resulted in new problems!?!

Similar Topics

  1. DVB-T2 CI module
    By runagate in forum TV: Installation
    Replies: 3
    Last Post: 03-21-2012, 10:57 AM
  2. CI+ module problems with my new 37PFL7606H TV
    By Denus in forum TV: Connectivity
    Replies: 19
    Last Post: 10-28-2011, 10:19 PM
  3. Ziggo and CI+ module on 32PFL7476H/12
    By Pjotr123 in forum TV: Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-28-2011, 07:50 AM
  4. Macroblocks using TV, CI+ Module and receiver
    By pimmedoris in forum TV: Installation
    Replies: 6
    Last Post: 06-30-2011, 03:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •