Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41

Hybrid View

  1. #1
    Bronze Member
    Points: 2,856, Level: 15
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    peu306cabrio's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    19
    Points
    2,856
    Level
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Keyboard/mouse available for Net TV?

    Just bought my first Net TV. Looks rather good, however the free internet navigation is rather lousy. Does Philips offer a remote keyboard/mouse for this thingy ( e.g. http://www.amazon.com/Ione-Scorpius-.../dp/B000VK54DM)? Or can I maybe buy a standard USB keyboard and attach it?

  2. #2
    New Member
    Points: 1,935, Level: 12
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 215
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    6
    Points
    1,935
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello.

    No it is not possible to connect a keyboard to your tv. I tried it and it will not work. BTW this is also mentioned in the FAQ.

    With kind regards, Gertje.

  3. #3
    New Member
    Points: 1,824, Level: 11
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Ilse de Rooi's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3
    Points
    1,824
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Gertje View Post
    Hello.

    No it is not possible to connect a keyboard to your tv. I tried it and it will not work. BTW this is also mentioned in the FAQ.

    With kind regards, Gertje.
    The Forum FAQ? Or do you mean on the product page on this Philips website?
    I'm very dissapointed in Philips, I thought I could reply my e-mails on my Net TV. Now I've to start my 'normal' computer / laptop.

  4. #4
    New Member
    Points: 1,935, Level: 12
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 215
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    6
    Points
    1,935
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello Ilse.

    I have read it on the Philips product support website. It is mentioned in one of the FAQs listed with a NetTV set, for instance in this list.

  5. #5
    New Member
    Points: 1,805, Level: 11
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3
    Points
    1,805
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question Wireless keyboard & net tv

    Hi,

    Is it possible to connect a wirelless keyboard to your tv to browse in NET TV with? I like the idea of browsing the web on my tv screen. I would always like to connect a keyboard for this though..

    Anyone has experience with this (wired / wireless?)

  6. #6
    Moderator
    Points: 79,702, Level: 87
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 448
    Overall activity: 46.0%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    819
    Points
    79,702
    Level
    87
    Thanks
    4
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Tim,

    Question was already raised. See earlier posts.

  7. #7
    New Member
    Points: 1,916, Level: 12
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 234
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5
    Points
    1,916
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Tim,

    Question was already raised. See earlier posts.
    Dear,

    Are there gonna be software updates in the near future so we can attach a keyboard?

    Thx,
    Dequiero

  8. #8
    New Member
    Points: 1,826, Level: 11
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3
    Points
    1,826
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I think that many users, like me, would like to have a remote with a small keyboard or they would like to plug-in a wireless usb keyboard. This would make internet and apps more usefull.

    Also, it would be nice if Philips removes the display of the characters on password fields, it's a password field not a text field.
    Last edited by Cobalt; 07-16-2010 at 09:56 PM.

  9. #9
    Silver Member
    Points: 3,306, Level: 16
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 144
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    64
    Points
    3,306
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5
    Perhaps someone can make an iPhone application for a remote keyboard for Net TV. Something like this: http://www.youtube.com/watch?v=xk4t6SZUlLw

  10. #10
    Bronze Member
    Points: 2,068, Level: 12
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    JuAn's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Belgium
    Posts
    44
    Points
    2,068
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by JohnnyQ View Post
    Perhaps someone can make an iPhone application for a remote keyboard for Net TV. Something like this: http://www.youtube.com/watch?v=xk4t6SZUlLw
    Ey Johnny: maybe this can be done via a jointSPACE app. Take a look here. Who will take up the challenge????

  11. #11
    Bronze Member
    Points: 1,733, Level: 11
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    14
    Points
    1,733
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello, I have exactly the same issues. I would like to use the TV as a remote desktop, will be able to surf with a keyboard. I would like to play the movies (public as wildlife africa on itunes) on the TV, Juan do you have experience with the jointspace? Does Philips allow within waranties that I download and install these software?
    Is it possible to create a backup of the original config, to crate a fallback scenario in case it fails? How to reconfigure to the original one?

  12. #12
    Bronze Member
    Points: 2,068, Level: 12
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    JuAn's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Belgium
    Posts
    44
    Points
    2,068
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Anton View Post
    ... Juan do you have experience with the jointspace? Does Philips allow within waranties that I download and install these software? Is it possible to create a backup of the original config, to crate a fallback scenario in case it fails? How to reconfigure to the original one?
    Dear Anton,
    You don't have to install anything, only take care that the correct FW version is installed on your TV. Just activate this application on your TV by keying in a certain code on the remote control. For all info on jointSPACE click here.
    So, there is no need for backups etc.

  13. #13
    Silver Member
    Points: 3,192, Level: 16
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 258
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    55
    Points
    3,192
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5

    revolutionary new technology for remote controls?

    Quote Originally Posted by peu306cabrio View Post
    Just bought my first Net TV. Looks rather good, however the free internet navigation is rather lousy. Does Philips offer a remote keyboard/mouse for this thingy ( e.g. http://www.amazon.com/Ione-Scorpius-.../dp/B000VK54DM)? Or can I maybe buy a standard USB keyboard and attach it?
    There might not be a remote keyboard today for Net TV but there are interesting developments going on. Philips has found partners Oregan Networks and Broadcom and they seem to work on a revolutionary new technology for remote controls. Read this and this article.
    Who knows more?
    Last edited by Jessy; 09-10-2010 at 08:37 AM.

  14. #14
    Silver Member
    Points: 3,306, Level: 16
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 144
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    64
    Points
    3,306
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5

    Latest remotes

    Quote Originally Posted by Jessy View Post
    There might not be a remote keyboard today for Net TV but there are interesting developments going on. Philips has found partners Oregan Networks and Broadcom and they seem to work on a revolutionary new technology for remote controls. Read this and this article.
    Who knows more?
    The latest Hi Tech remotes from Philips are called "Prestigo" but they are not contributing much to the use on Net TV. See SRT8215/10 and SRU6008/10 But Broadcom makes this! That is usefull for Net TV if they align with PHILIPS!

  15. #15
    New Member
    Points: 1,720, Level: 11
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 130
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Points
    1,720
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    What would be interesting is to know if a Net TV supports ascii characters through the RC5/RC6 remote protocol.
    That way it would be possible to send discrete ascii characters with a pronto or other remote.

    Right now it uses 0-9 symbols to make sms style ascii possible.

    @Philips, I searched already but are there more info's on discrete ascii chars (maybe someone who gets a Dual Philips remot control can learn a pronto and post ccf file ) in rc5/rc6?

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •