Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
  1. #16
    New Member
    Points: 1,720, Level: 11
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 130
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Points
    1,720
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by JohnnyQ View Post
    I suppose you have to address these questions to the Pronto Forum
    You must be kidding? That is a "web framework for php"

    I address the question here again, you are philips right? I bought your products?

    RC5/RC6 codes for ascii to use on pronto for net tv.

  2. #17
    Moderator
    Points: 80,148, Level: 87
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    818
    Points
    80,148
    Level
    87
    Thanks
    3
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10

    Thumbs up Use your iPhone as keyboard with this app!

    A new version (1.2) of the iPhone app is released, with main improvements being:
    • Added compatibility from iOS 3.0 onwards
    • Added cursor under the keyboard so browsing Net TV is even easier.


    Use this app on your Apple product for controlling your TV and even as keyboard for Net TV!.
    Note: jointSPACE must be enable on your TV (see elsewhere in this forum).
    Forum Mod

  3. #18
    New Member
    Points: 1,517, Level: 10
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Points
    1,517
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'd like to use the iPhone app to control my BDP8000 3D bluray player.
    Is it possible to activate jointSPACE on the BDP8000?

  4. #19
    Moderator
    Points: 80,148, Level: 87
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    818
    Points
    80,148
    Level
    87
    Thanks
    3
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Click here for the official Philips press release: "Philips WiFi TV Remote: control your high-end Philips TV (model 2010 and 2009) with your iPhone or iPad.
    Forum Mod

  5. #20
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    5
    Does the iphone/ipad come for free with the TV? If not, this is NOT a solution.

    It is so simple to add keyboard/mouse support to a linux device, that is so obvious that Philips does not want to support TVs with features. What a pity...

  6. #21
    Bronze Member
    Points: 1,733, Level: 11
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    14
    Points
    1,733
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello, I have exactly the same issues. I would like to use the TV as a remote desktop, will be able to surf with a keyboard. I would like to play the movies (public as wildlife africa on itunes) on the TV, Juan do you have experience with the jointspace? Does Philips allow within waranties that I download and install these software?
    Is it possible to create a backup of the original config, to crate a fallback scenario in case it fails? How to reconfigure to the original one?

  7. #22
    Bronze Member
    Points: 2,068, Level: 12
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    JuAn's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Belgium
    Posts
    44
    Points
    2,068
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Anton View Post
    ... Juan do you have experience with the jointspace? Does Philips allow within waranties that I download and install these software? Is it possible to create a backup of the original config, to crate a fallback scenario in case it fails? How to reconfigure to the original one?
    Dear Anton,
    You don't have to install anything, only take care that the correct FW version is installed on your TV. Just activate this application on your TV by keying in a certain code on the remote control. For all info on jointSPACE click here.
    So, there is no need for backups etc.

  8. #23
    Bronze Member
    Points: 1,733, Level: 11
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    14
    Points
    1,733
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks Juan, I find so much about joint space, how can I install it on my TV and PC?
    40PFL7605/12?

  9. #24
    Diamond Member
    Points: 52,416, Level: 70
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 134
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    52,416
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    see: http://58pfl9955.wordpress.com/2010/...r-tv-modellen/

    and: http://58pfl9955.wordpress.com/2010/...-untersttzung/


    Or just press 5646877223 in TV Mode (fast).

    Regards,

    Alex

  10. #25
    Bronze Member
    Points: 2,068, Level: 12
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    JuAn's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Belgium
    Posts
    44
    Points
    2,068
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Tnx Toengel. It seems that Anton is a bit of a "lazy" reader .

    Anton:
    In addition: applications to be downloaded and installed to your PC can be found here.

  11. #26
    Bronze Member
    Points: 1,733, Level: 11
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    14
    Points
    1,733
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes indeed I am a little bit lazy to this aspect.
    importand:
    Thanks to all, I have succeed.
    I can play movies etc etc.
    The only outstanding issue: the TV is not playing the sound.
    kind regards.

  12. #27
    Bronze Member
    Points: 2,856, Level: 15
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    peu306cabrio's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    19
    Points
    2,856
    Level
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Anton View Post
    ....The only outstanding issue: the TV is not playing the sound. kind regards.
    Gosh, you indeed are lazy! Read this.

  13. #28
    New Member
    Points: 1,469, Level: 10
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3
    Points
    1,469
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    can anyone help i have been reading all the posts on the subject of using jointspace on my 42PFL9664H/12 tv set via the iphone app.
    the issue i have is entering the code 5646877223 on the tv
    can some one confirm:-
    1. that i do not have to enter any apps/software on the tv as this is already completed in any software update.
    2.the correct method of entering the code is to be on the tv channel then punch the code in fast.

    I have tried this but on each attempt after entering 3 numbers it resets but to 1 number.

    is it me or am i doing something wrong
    your replies would be appreciatted
    thanks

  14. #29
    Bronze Member
    Points: 1,688, Level: 11
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    44
    Points
    1,688
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    nickbenjoe

    You are correct. Just press the buttons without pause. First update the software and verify that your tv is supported by jointspace.
    You should see jointspace logo for the short time if you done all right.

  15. #30
    New Member
    Points: 1,469, Level: 10
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3
    Points
    1,469
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for the quick reply avia and guidance
    concerning the software update do philips tv's automatically update with new software or is down to me to update via the web site using a memory stick and using the usb port
    thanks again
    Quote Originally Posted by avia View Post
    nickbenjoe

    You are correct. Just press the buttons without pause. First update the software and verify that your tv is supported by jointspace.
    You should see jointspace logo for the short time if you done all right.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •