Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 227
  1. #46
    Bronze Member
    Points: 2,023, Level: 12
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 127
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    15
    Points
    2,023
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by StefanTV View Post
    How many weeks did it take before they send a technician to your house? When did you contact Philips for the 1st time? In May?
    My first contact via e-mail was June 10th. At first they thought there was something wrong with my network, router, etc. When I excluded all that, they scheduled me the first time for a technician on July 3rd.
    After that, servicedesk called me, and said that they were still investigating the Net TV issues, and that they would call me back when they found out what is causing the problems.
    Because I didn't hear anything for weeks, I mailed again July 27th, and insisted to get some action.
    This resulted in a phonecall on July 28th, and an appointment on July 28th.
    In total this makes almost 7 weeks.

  2. #47
    Gold Member
    Points: 4,927, Level: 20
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 123
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    382
    Points
    4,927
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    E-mailed abouw NETTV wednesday 27 july 2011. I gave my adress etc via mail after they responded via mail that my tv DID contact the Philips server and that they thought it was a hardware problem.
    After my contact-adress/phonenumber some hours later the service desk called me and said the same (hardwareproblem) and that they would make a service-arrangemant.

    On Tuesday 28 july a the servicedesk called me again (is was the repair-center or somethinh like that) and made an appointment for 1 august.

  3. #48
    Gold Member
    Points: 4,927, Level: 20
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 123
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    382
    Points
    4,927
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Today new motherboard was instaled, NETTV is up and running again !

  4. #49
    Bronze Member
    Points: 1,471, Level: 10
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    22
    Points
    1,471
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Erikrijnders View Post
    Today new motherboard was instaled, NETTV is up and running again !
    That's good news Erik! How long did it take to replace by the repair man? And is NET TV faster with this new motherboard? I am curious about the differences.

    I will contact Philips for a 2nd time to emphasize the hardware fault. It does not make sense if they will investigate my NET TV error report for weeks. The hardware part should be replaced.

  5. #50
    Gold Member
    Points: 4,927, Level: 20
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 123
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    382
    Points
    4,927
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    NETTV is not quicker, that's something Philips must solve. E.g. the commercials take long to load.

    Speed is the same as before. IP-EPG doesnot work YET because I have Ziggo and CI+. This is an error on the side of Philips which is under investigation! As a Ziggo official said ont he Ziggo-forum: Ziggo didnot block IP-EPG and Ip-EPG should work. Ziggo only wanted the cable-EPG to be default, and IP-EPG as optional. So in the way Ziggo sees it IP-EPG should work on the 2010-models.

  6. #51
    Bronze Member
    Points: 1,471, Level: 10
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    22
    Points
    1,471
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Again: it is a pity that Philips moderators have not given any details or information by themselves via this forum. Why did you not respond?

  7. #52
    Diamond Member
    Points: 55,051, Level: 72
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 499
    Overall activity: 62.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,173
    Points
    55,051
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    which company will release an official statement that they have a problem? But the next firmware will fix that and as you post by yourself - at the latest in week 36...

    Toengel@Alex

  8. #53
    Bronze Member
    Points: 1,471, Level: 10
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    22
    Points
    1,471
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    which company will release an official statement that they have a problem? But the next firmware will fix that and as you post by yourself - at the latest in week 36...

    Toengel@Alex
    Thanks Toengel for your reply. Yes, you are right. Hopefully, the next release will definitely fix it.

    But in general: I am disappointed in Philips responsiveniss. There is nothing wrong if they had give some details about the NET TV problems. Instead, they haven't replied at once on this forum! We had to call and mail them by ourselves to get any information.

  9. #54
    Diamond Member
    Points: 55,051, Level: 72
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 499
    Overall activity: 62.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,173
    Points
    55,051
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    Philips needed a time period to find that bug (it was obvious not present in alle models/series/productions weeks). And they also need a time period to fix that bug. In this time,they do not announce something, cause they don't could announce something positive...

    But now we can looking forward to the software solution. Surely, they could post a sneek peak á la "fix is coming soon" - that would be better for the next time. So, I do agree with you ;-) I'm waiting for over 2 month to fix that issue, and my TV was in "debug repair" to find that issue...

    Toengel@Alex

  10. #55
    Diamond Member
    Points: 55,051, Level: 72
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 499
    Overall activity: 62.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,173
    Points
    55,051
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    Firmware 140.40 has been released for 8000/9000/21:9 series...

    Give it a try...

    Toengel@Alex

  11. #56
    Silver Member
    Points: 3,636, Level: 17
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 214
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    195
    Points
    3,636
    Level
    17
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    5
    LOL
    So I was right with week 34...

  12. #57
    Silver Member
    Points: 2,665, Level: 14
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Istanbul
    Posts
    192
    Points
    2,665
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    FYI; it shows FW 140.39 I am guessing it is actually 140.40

  13. #58
    Diamond Member
    Points: 55,051, Level: 72
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 499
    Overall activity: 62.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,173
    Points
    55,051
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    Quote Originally Posted by Chrissie18 View Post
    LOL
    So I was right with week 34...
    Indeed

    Quote Originally Posted by tolgaakcan View Post
    FYI; it shows FW 140.39 I am guessing it is actually 140.40
    Yeah - the Zip-Files should contain the new version.

    For feedback (8xx5, 9xx5 series), please use: http://www.supportforum.philips.com/...s-(2010-models)

    Toengel@Alex

  14. #59
    Bronze Member
    Points: 1,049, Level: 8
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Netherland
    Posts
    12
    Points
    1,049
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thumbs up

    Very nice the new update file, NetTv work better then ever now. Thx to the Engineers from Philips.

  15. #60
    Silver Member
    Points: 3,636, Level: 17
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 214
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    195
    Points
    3,636
    Level
    17
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Jivemen View Post
    Very nice the new update file, NetTv work better then ever now. Thx to the Engineers from Philips.
    Well, haven't tried it yet, but after all the positive feedback I am downloading it now..
    And indeed, I'll jump the gun here, if it works, I'll also think the guys at Philips really deserve some credits here: Hoera!
    Keep up the good work!

    Chris

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •