Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 227
  1. #106
    Bronze Member
    Points: 1,597, Level: 11
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 253
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    GR
    Posts
    41
    Points
    1,597
    Level
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by atrias View Post
    I have a problem with the social App
    When i open it, just a black window is displayed (on the blueish background) no matter how much time i wait
    What can be causing this?
    any answer please regarding this issue?

  2. #107
    New Member
    Points: 42, Level: 1
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Wijk bij Duurstede
    Posts
    1
    Points
    42
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    status

    Quote Originally Posted by Philips - Mark View Post
    Sorry, currently we have a problem with our Smart TV server.
    We do our best to get it up and running a.s.a.p.
    Smart TV appears, but I can"t choose any app. the lets below remain blinking as it is searching for contact.
    What is the status of this server problem???

  3. #108
    Silver Member
    Points: 3,405, Level: 16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    163
    Points
    3,405
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    After several days without IP-EPG today the IP-EPG finally shows the background and channel information, but the program information is still not there...
    Philips site still shows a green smiley and the message that all services are working: NOT !

    Niels

  4. The Following User Says Thank You to Niels For This Useful Post:

    abaekgaard (01-07-2013)

  5. #109
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    620
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Dear all,

    here in Italy NET TV service is not working at all today. The TV displays:"The Philips server was not found...".

    Yesterday NET TV was working very slowly (the "Cine Trailer" App was not able to show the trailers without buffering every 5 seconds.

    2 days ago it was not working too.

    Philips could you please solve this issue asap?

    Thanks, regards

  6. #110
    Bronze Member
    Points: 1,091, Level: 8
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 59
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Denmark
    Posts
    30
    Points
    1,091
    Level
    8
    Thanks
    26
    Thanked 9 Times in 6 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Mark View Post
    Sorry, currently we have a problem with our Smart TV server.
    We do our best to get it up and running a.s.a.p.
    Philips/Mark!
    It would be fantastic if you'd provide a proper server status. Rather than the eternal green smiley. Perhaps some additional educated text to go along ... ?
    It would save your paying customers a lot of frustrations.

    /A.

  7. #111
    Bronze Member
    Points: 990, Level: 8
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 160
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered500 Experience Points

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    23
    Points
    990
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    the whole day I see that Net TV is not available due to maintenance. Why is this executed during daytime? When will it available again, hours and hours without Net TV due to maintenance is frustrating.

    {later}:
    sorry I didnt see the posting before where is written to shut down the TV wait 1 min and restart again.
    Last edited by ni_hao; 01-07-2013 at 12:04 PM.

  8. #112
    Bronze Member
    Points: 990, Level: 8
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 160
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered500 Experience Points

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    23
    Points
    990
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Please make a Sticky with the net server status. So a message provided with a Sticky in which the server status is written in words. And... close that message so no adding new messages is possible
    Advantage of a Sticky is that it will always be at or near the top in this thread and then there will be just 1 message.

    Now you have to read all messages to find out that the server is up and running again and that you have to shut down TV etc.

    This request is congruent with what abaekgaard has written few msgs before.
    Last edited by ni_hao; 01-07-2013 at 12:19 PM.

  9. The Following User Says Thank You to ni_hao For This Useful Post:

    abaekgaard (01-07-2013)

  10. #113
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    251
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Hi ni_hao,

    just look here, the server state is green or red symbol if something is going wrong.
    You can also have this with two clicks: Forum / Smart TV Forum independent of any post.

    regards
    bta

  11. #114
    Bronze Member
    Points: 990, Level: 8
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 160
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered500 Experience Points

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    23
    Points
    990
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    @bta: I know that, but that is only a status indicator which is definitly not enough. Server was a long time green but if you do not know that you have to switch off TV, which actually should be omitted by Philips, you have no net tv. So with a sticky message which only is writable for admin/moderators is much much better because additional info can be written in that msg.

  12. #115
    Bronze Member
    Points: 834, Level: 7
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 116
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered500 Experience Points

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    15
    Points
    834
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The green indicator has been on in cases when the server has been down (not updated recently).

    When you check the departures of trains on the internet this happens too. You get the message: All traffic is normal ..... even when you are standing on the platform and no trains at all arrive.

    Real time updating of status might not be possible?? ... but a message saying that the server has been down from xx.xx to yy:yy will be very helpfull! (like some telecompanies information)

  13. #116
    New Member
    Points: 18, Level: 1
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3
    Points
    18
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi,

    as usual here, Net Tv is out of order....
    There is no need for further comment as. Just only one, when the Net Tv service shoul be ready...

    Best regards, V.

  14. The Following User Says Thank You to Supremevm For This Useful Post:

    abaekgaard (01-21-2013)

  15. #117
    Bronze Member
    Points: 1,597, Level: 11
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 253
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    GR
    Posts
    41
    Points
    1,597
    Level
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by atrias View Post
    I have a problem with the social App
    When i open it, just a black window is displayed (on the blueish background) no matter how much time i wait
    What can be causing this?
    The same is happening when i open the twitter icon on the top-right of the channel display in the smart TV menu

    I recently updated my PFL6007K/12 to the latest 150.082 firmware doing a full factory reset after the update but the problem remains the same

    I am in Greece

    Does the social app work here?

    How can i fix this problem?

  16. #118
    New Member
    Points: 18, Level: 1
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3
    Points
    18
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi,

    I have the same problem. Is there any solution to this?

    Thanks, V.

  17. #119
    New Member
    Points: 18, Level: 1
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3
    Points
    18
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi,

    I still try to access NetTv, login screen goes to step 3 and says "Connecting" without going further. I let it be for hours without any progres.
    Type is 42PFL6686K

    Many thanks, V.

  18. #120
    Bronze Member
    Points: 1,091, Level: 8
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 59
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Denmark
    Posts
    30
    Points
    1,091
    Level
    8
    Thanks
    26
    Thanked 9 Times in 6 Posts
    Rep Power
    0
    I think the message from Philips is that since NET-TV and IPEPG are 'free services' you should not expect them to work 24/7 .....

    Unfortunately this is not what they have communicated in their sales material.
    So here you are. Another dissatisfied customer.

    Welcome to the club :-(

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •