Page 3 of 15 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 223
  1. #31
    Gold Member
    Points: 4,071, Level: 18
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    380
    Points
    4,071
    Level
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Well NETTV is still down. Still the message: Philips server cannot be found.

    I havenot reached NETTV since weeks now as my tv does not connet to the Philips server.

    A lot of messages like: turn your tv off and on en login etc. But no NETTV. Please solve as my internetconnection to the tv works properly.

  2. #32
    Bronze Member
    Points: 2,023, Level: 12
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 127
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    15
    Points
    2,023
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by gramir View Post
    Hi,
    will this solve all the Net TV low performance issues I'm having since I have installed the 140.036 FW on my 40PFL7605H/12 (installed to solve the semi-trasparent layer issue)?
    Moreover, Net TV is not working at all since yesterday. I have tried to clean the cache, update to 140.037, but without any success.
    Thanks,
    gramir
    I am sorry to tell you this: you better get used to a not working Net TV. Philips has problems with it, and they have not a clue WHAT problems...

  3. #33
    Bronze Member
    Points: 1,471, Level: 10
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    22
    Points
    1,471
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Erikrijnders View Post
    Well NETTV is still down. Still the message: Philips server cannot be found.

    I havenot reached NETTV since weeks now as my tv does not connet to the Philips server.

    A lot of messages like: turn your tv off and on en login etc. But no NETTV. Please solve as my internetconnection to the tv works properly.
    I also still have the same problem: Philips server cannot be found.

    Urgent question for Philips: can you please give an update about the Net TV problems for 7605 users?
    Last edited by StefanTV; 07-26-2011 at 10:52 PM.

  4. #34
    Bronze Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 3.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Italy
    Posts
    29
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    I still have Net TV issue with performance ranging from very low to not working at all.

    Yesterday, one of the rare times Net TV seemed to work, when I launched the YouTube App, after few seconds the TV turned off and on again.

    In addition to these issues, I would like to add a consideration to post #24 from tolgaakcan about the standby SW. I have both ethernet and WiFi connection and my setting is to use the ethernet, but since I have upgraded to 140.36 FW, when I switch to standby and then turn the TV on again, my preference turns "auto-magically" to WiFi.

    I have informed Philips moderator with private messages about my experience using the 140.36 (that solved definitively my semi-transparent layer issue) and 140.37 FW on my 40PFL7605H/12, but I have received no feedback yet.

    Thanks,
    gramir

  5. #35
    Gold Member
    Points: 4,071, Level: 18
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    380
    Points
    4,071
    Level
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I did the 123654 trick and sent the MAC-adress to NETTV-people from Philips. They responded that NETTV should work (is connecting to the server, but the software isnot properly installed)
    Well My tv isnot connecting to the server at all as the server cannot be found!!

    Well here my installation cyclus:

    March: installed version 140.32.000 (without any problems!!)

    After that I didnot install any new software and NETTV worked fine up to half june/the end of june. From that moment NETTV was constantly down or very slow.

    I installed the latest software 140.39.000 (without any problems!!)

    NETTV still down.

  6. #36
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    252
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Hi everybody,

    since yesterday I can't reach NetTV (or IP-EPG). Message is "NetTV Server can not be reached - Try again later".

    I just have had a look at Club Philips and recognized, that my TV was not longer listed under registered products. So I have registered my TV again (this was the 4th time, that I do the product registration for my TV at Club Philips - not very simple).

    I have installed the FW 140.39 but the error still remains.

    After this I have also cleared the NetTV Chache at the TV and start over the TV but the error still remains.

    regards
    bta

  7. #37
    Silver Member
    Points: 2,014, Level: 12
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    73
    Points
    2,014
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    I've a 40PFL8605H/12, the Netherlands. 140.39 software

    NetTV is indeed horribly slow.
    Today I switched on the TV, watched TV for 20 minutes and then started NetTV.
    After seeing the moving dots in the bottom of my screen for 1 minute, I got an on-screen message "Philips server cannot be found." After trying again in 1 minute, and see moving dots for another minute or so, NetTV finally started.
    But of course, then again you have to wait very long for the commercial in the lower right corner to load.
    After 4-5 minutes or so, I can finally use NetTV...

    Philips, this can't be what you intended. Please fix the NetTV asap, as it seems to become slower with every software update.
    Thanks

  8. #38
    Bronze Member
    Points: 2,023, Level: 12
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 127
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    15
    Points
    2,023
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I had NetTV problems since mid May, impossible to get NetTV working. Everytime ''cannot reach server''. Today a technician has replaced the motherboard, flashed firmware to Q5551-0.140.39.0 and flashed standby-firmware to an older version (don't know which).
    And for now: NetTV flashes like never before! Me happy \o/
    32PFL9705H - The Netherlands - Ziggo cable provider with C+ module - LAN

  9. #39
    Gold Member
    Points: 4,071, Level: 18
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    380
    Points
    4,071
    Level
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by wvepcf View Post
    I had NetTV problems since mid May, impossible to get NetTV working. Everytime ''cannot reach server''. Today a technician has replaced the motherboard, flashed firmware to Q5551-0.140.39.0 and flashed standby-firmware to an older version (don't know which).
    And for now: NetTV flashes like never before! Me happy \o/
    32PFL9705H - The Netherlands - Ziggo cable provider with C+ module - LAN
    Indeed een technician is coming to my house this monday to replace parts of my tv. This is very stange, but must do de trick. I'll keep you informed (netherlandse CI+ Ziggo)

  10. #40
    Bronze Member
    Points: 1,310, Level: 9
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    42
    Points
    1,310
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Here the same problems. Since many weeks no Net TV anymore !
    40PFL9705H/12, 140.039 SW

  11. #41
    Bronze Member
    Points: 1,471, Level: 10
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    22
    Points
    1,471
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by wvepcf View Post
    I had NetTV problems since mid May, impossible to get NetTV working. Everytime ''cannot reach server''. Today a technician has replaced the motherboard, flashed firmware to Q5551-0.140.39.0 and flashed standby-firmware to an older version (don't know which).
    And for now: NetTV flashes like never before! Me happy \o/
    32PFL9705H - The Netherlands - Ziggo cable provider with C+ module - LAN
    That's good news for you!

  12. #42
    Bronze Member
    Points: 1,471, Level: 10
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    22
    Points
    1,471
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Erikrijnders View Post
    Indeed een technician is coming to my house this monday to replace parts of my tv. This is very stange, but must do de trick. I'll keep you informed (netherlandse CI+ Ziggo)
    Ok, we are curious.
    When did you contact Philips about this problem for the first time? Is that many weeks ago?

    I am curious about the response time in sending a technician.

  13. #43
    Bronze Member
    Points: 2,023, Level: 12
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 127
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    15
    Points
    2,023
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by StefanTV View Post
    That's good news for you!
    You can say that \o/
    And it's even better then it was before!
    According to what the technician said, Philips does not know WHAT causes these Net TV problems.
    That's why I hope mine keeps up and running like now....

  14. #44
    Bronze Member
    Points: 1,471, Level: 10
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    22
    Points
    1,471
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by wvepcf View Post
    You can say that \o/
    And it's even better then it was before!
    According to what the technician said, Philips does not know WHAT causes these Net TV problems.
    That's why I hope mine keeps up and running like now....
    How many weeks did it take before they send a technician to your house? When did you contact Philips for the 1st time? In May?
    Last edited by StefanTV; 07-29-2011 at 06:31 PM.

  15. #45
    Bronze Member
    Points: 1,471, Level: 10
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    22
    Points
    1,471
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Peer View Post
    Here the same problems. Since many weeks no Net TV anymore !
    40PFL9705H/12, 140.039 SW
    You should contact the customer service of Philips. The Net TV problem will not automatically be solved. In which country do you live?

Page 3 of 15 FirstFirst 1234513 ... LastLast

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •