Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 452, Level: 5
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    2
    Points
    452
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy Connected Device Icon disappeared from the Home Screen !

    I configured a newly purchased TV last week. I configured 3 devices connected through HDMI-1, -2 & -3.
    I could see those devices on the home screen for 2 days.
    But on the third day the first device (connected to HDMI-1) disappeared from the Home Screen.
    First I thought that maybe someone had accidentally deleted the device, but when I want to configure it again,
    I can't choose HDMI-1,-2 nor HDMI-3 anymore as connection type.
    So it seams the TV remembers there is a deviced configured on the HDMI-1 port but doesn't display it on the Home Screen.

    Is there a way to recreate the device without a factory reset ???
    And in case I must used the factory reset option, what ensures me this won't happen anymore ??

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 86,352, Level: 91
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 1,098
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengels Philips Blog
    Posts
    7,117
    Points
    86,352
    Level
    91
    Thanks
    208
    Thanked 361 Times in 316 Posts
    Rep Power
    15

  3. #3
    New Member
    Points: 452, Level: 5
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    2
    Points
    452
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks,
    I managed to fix it by enabling CEC and EasyLink. And Configuring CEC on the remote device.

    Stefan

Similar Topics

  1. Replies: 4
    Last Post: 12-28-2011, 05:59 PM
  2. 55PFL7606 Device Lost on Home Screen
    By Dentlmann in forum TV: Software 2015 models and older
    Replies: 5
    Last Post: 10-12-2011, 11:42 AM
  3. Remove a device from the home menu
    By bta in forum TV Forum
    Replies: 6
    Last Post: 02-20-2011, 09:33 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •