Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 107
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #46
    DerShortyy
    Guest
    Quote Originally Posted by bluevoice View Post
    Guys,

    One piece of advice. Philips set up this forum so that users can help each other i.e. if one user is looking for specific settings that another user already uses. This way users can help each other and Philips gets less support.

    The forum is moderated by people from Philips that can pass the feedback you, users, give here (like firmware related feedback) to the development teams. Please realise that this only happens if there are a lot of complaints about a certain feature / functionality. See the moderation level as a "filter" of what goes to the development teams and what doesn't.

    If you have problems with your TV like local dimming, PNM always on, Net TV connectivity, IP-EPG not working correctly, reboots because of network connected NAS (QNAP), please contact Philips Support directly by sending an email:

    http://www.support.philips.com/suppo...ncharset=UTF-8

    If you do so, you will get beyond the support forum "filter" and get directly to Philips support. Your email will be given a unique support number that Philips has to address one way or the other. The current way for Philips to prioritize issues that will be addressed in the feature is by the amount of official support cases they receive on a certain issue.

    So please take your time and file an official support request by using the link above and don't just let it be a disscusion on a forum. Get your issue addressed by Philips or at least let Philips agnowledge it. Remember, the more official support requests about a certain issue, the higher the chance Philips will address the issue quicker.
    +1 for that... you should write this down as an extra thread or special announcement so every newbie gets disaffected from its expectations about this forum
    Last edited by DerShortyy; 05-14-2012 at 08:39 PM. Reason: typo

  2. #47
    Gold Member
    Points: 9,558, Level: 29
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 392
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience PointsVeteran
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    365
    Points
    9,558
    Level
    29
    Thanks
    0
    Thanked 18 Times in 10 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by DerShortyy View Post
    +1 for that... you should write this down as an extra thread or special announcement so every newbie gets disaffected from its expectations about his forum
    Done: http://www.supportforum.philips.com/...2775#post32775.

    I hope forum mods make it sticky.

  3. #48
    Bronze Member
    Points: 1,141, Level: 8
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    38
    Points
    1,141
    Level
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Escalation.. again

    So today I escelated this case for the third or fourth time (losing track).

    The support center would look into the issue again and escelate the issue to the SW developers.

    But why do I get the feeling that noting will happenn..

  4. #49
    New Member
    Points: 873, Level: 7
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Apeldoorn NL
    Posts
    6
    Points
    873
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by DerShortyy View Post
    I can not confirm, yet, maybe it will occur... there are a lot of strange things happen with 14.98. Sometimes my HTS is called DVP in the Home Menu... WTF is a DVP???

    What functionality does the lower right button of your remote control normally have? In my country it shows text.

    rgds
    Johan

  5. #50
    DerShortyy
    Guest
    Quote Originally Posted by jowile View Post
    What functionality does the lower right button of your remote control normally have? In my country it shows text.

    rgds
    Johan
    In Germany its also Teletext

  6. #51
    Moderator
    Points: 20,099, Level: 43
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 651
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,904
    Points
    20,099
    Level
    43
    Thanks
    8
    Thanked 47 Times in 42 Posts
    Rep Power
    10
    Hi DerShortyy

    "DVP" means "DVD Player"

    Regards
    Thomas

  7. #52
    Bronze Member
    Points: 1,436, Level: 10
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 114
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    19
    Points
    1,436
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thomas,

    Good to see you're still viewing these forums.

    Can you please comment on the local diming issue that everyone on this forum is suffering from?

    Thanks,
    Eliot

  8. #53
    Bronze Member
    Points: 1,044, Level: 8
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 106
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Berlin
    Posts
    21
    Points
    1,044
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I am back to 14.84. No PNM bug, no CI+ encryption error!

  9. #54
    New Member
    Points: 873, Level: 7
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Apeldoorn NL
    Posts
    6
    Points
    873
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Am i the only one who lost teletext by upgrading to 14.98?
    My tv is an 37PFL9606/h12
    Its gone with 14.98 !!

    rgds

  10. #55
    Bronze Member
    Points: 603, Level: 6
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 147
    Overall activity: 80.0%
    Achievements:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    14
    Points
    603
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Don't want to be negative here, but with every SW release it appears that nothing is fixed that I see people complaining about all the time ;-)

    Do I see that correctly?

  11. #56
    Bronze Member
    Points: 603, Level: 6
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 147
    Overall activity: 80.0%
    Achievements:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    14
    Points
    603
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by mduran View Post
    Changelog v0.14.98.0

    - Fixed issue with PNM always on
    - Fixed backlight horizontal banding
    - Added support for more MKV container formats
    - Reduced input lag dramatically
    - Fixed glitchy Dolby Digital audio
    - Faster startup
    I was not reading this post correctly and got ALL excited.

    We're talking about consumer products that have a limited lifespan. Every development effort put in the 2011 models SW is not generating extra revenue, especially with the 2012 models coming up.

    Personally I don't think that any of the things in your list is ever going to be fixed, but I do hope so

  12. #57
    Bronze Member
    Points: 551, Level: 6
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 199
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Oslo/Norway
    Posts
    17
    Points
    551
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    46PFL9706 Switches off after 120 minutes

    I have posted this problem in a previous mail and on Thomas advice I contacted the Philips service team.
    Philips has outsourced the technical assistance here in Norway to a different company and the service technician arrived with a USB stick and a remote control.
    He tried to update the firmware, but could not do this because I already had this done (Philips was informed on this by phone)
    Then he surfed through the menues without really having a clue what to do. Eventually he called some guy at Philips and set the TV into "virgin mode" which seems to be a sort of factory reset and left. I then had to do the TV-installations again.

    Did it help? Absolutely not. The set sometimes switches off after approx 120 minutes (2 hours) when started from standby. So today I switched the set off with the mains switch in order to get a cold start. Unfortunately there was no image at all only sound... Another restart and it finally got working.

    Conclusion: The SW seem to be unstable and it will probably stay like this in the future also.

    Should I contact Philips again..... not sure really what they can do

  13. #58
    Bronze Member
    Points: 1,148, Level: 8
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Deutschland
    Posts
    22
    Points
    1,148
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    And again flashing ambilight in wrong colours in a certain area of the TV while watching 2D DVB-C using a Ci-Module and 2D DVD using HDMI - 58pfl9956

    Since the problem increased within the last three days from once a month to daily, I'm not sure if this issue might solve from a hardware reason:
    perhaps Thomas from Philips could give me further information !?
    Thanx

    Click image for larger version. 

Name:	2012-05-26 21.49.08.jpg 
Views:	141 
Size:	60.5 KB 
ID:	1147

    http://www.youtube.com/watch?v=W9Db4eQPDdc

    http://www.youtube.com/watch?v=2EmT47FvCok
    Last edited by mk81; 05-28-2012 at 08:37 AM.

  14. #59
    Bronze Member
    Points: 551, Level: 6
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 199
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Oslo/Norway
    Posts
    17
    Points
    551
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    PFL9607 120 Minutes switch-off problem

    Quote Originally Posted by erje View Post
    I have posted this problem in a previous mail and on Thomas advice I contacted the Philips service team.
    Philips has outsourced the technical assistance here in Norway to a different company and the service technician arrived with a USB stick and a remote control.
    He tried to update the firmware, but could not do this because I already had this done (Philips was informed on this by phone)
    Then he surfed through the menues without really having a clue what to do. Eventually he called some guy at Philips and set the TV into "virgin mode" which seems to be a sort of factory reset and left. I then had to do the TV-installations again.

    Did it help? Absolutely not. The set sometimes switches off after approx 120 minutes (2 hours) when started from standby. So today I switched the set off with the mains switch in order to get a cold start. Unfortunately there was no image at all only sound... Another restart and it finally got working.

    Conclusion: The SW seem to be unstable and it will probably stay like this in the future also.

    Should I contact Philips again..... not sure really what they can do
    Just some additional information. I have a collegue with the same model and he just experienced the same 120 minutes (2 hour) switch off as well. Conclusion: It is a system error with this model. Strange Philips can not fix such an easy SW bug.
    Tip to Philips: Why not release HW and SW information for us to fix the problems ourselves?
    Last edited by erje; 05-27-2012 at 05:33 PM. Reason: Misprint

  15. #60
    Bronze Member
    Points: 938, Level: 7
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    32
    Points
    938
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have the feeling to suffer much more PNM artifacts with this release... (9706)

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Topics

  1. Replies: 120
    Last Post: 04-19-2012, 06:00 PM
  2. Replies: 145
    Last Post: 02-01-2012, 10:22 AM
  3. Replies: 155
    Last Post: 12-14-2011, 02:00 PM
  4. Replies: 23
    Last Post: 10-20-2011, 08:26 AM
  5. Replies: 8
    Last Post: 10-12-2011, 11:37 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •