Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 80
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 844, Level: 7
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 106
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    29
    Points
    844
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    32PFL6606/12 turns black at random moments

    Hello,

    My Philips TV 32PFL6606/12 turns black at some moments and loses audio. Then, after 1-2 seconds it all works again.
    My TV is connected to my PC and it happens when I'm watching HD and non-HD movies, so that can't really be the problem.

    This is a real pain in the ass,

    If anyone has some possible solutions, feel free to let me know. It disturbs me very much.
    I didn't have this before, I guess it came thanks to one of the Software Upgrades I did. (Currently 14.097.000)

    If Philips feels like fixing this problem, they may do that too.

    Regards
    - Vincent

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 47,673, Level: 67
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 677
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,706
    Points
    47,673
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    how do you connect your PC to your TV? Does theses blackouts appear during watching TV (with the internal tuner)? Did you try another cable (PC to TV)?

    Toengel@Alex

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 844, Level: 7
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 106
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    29
    Points
    844
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I connect the PC to the TV using HDMI.
    It indeed happens during the movies being played or when I just browse around (also using my PC)

    I have no idea what the internal tuner does, so I haven't touched that yet.

    I don't see a reason why I should use something else than HDMI :P

    Thanks already,
    - Vincent

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 47,673, Level: 67
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 677
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,706
    Points
    47,673
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    check the HDMI cable and try another one...

    Try to watch a movie via USB directly on your TV and see, if you also have this problem...

    Toengel@Alex

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 844, Level: 7
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 106
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    29
    Points
    844
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'll try, I'll let you know if it goes bad again.

    Thanks!

  6. #6
    Bronze Member
    Points: 844, Level: 7
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 106
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    29
    Points
    844
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The problem occured again a few times

  7. #7
    Moderator
    Points: 14,051, Level: 36
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 799
    Overall activity: 99.8%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,495
    Points
    14,051
    Level
    36
    Thanks
    1
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    Rep Power
    10
    Hi VincentU,

    can you please check for the latest FW (14.98)

    Thanks
    Thomas
    Forum Mod

  8. #8
    Bronze Member
    Points: 844, Level: 7
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 106
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    29
    Points
    844
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Thomas View Post
    Hi VincentU,

    can you please check for the latest FW (14.98)

    Thanks
    Thomas
    Okay, I have installed it.

    I will let you know if it occurs again.

    Thanks
    - Vincent

  9. #9
    Bronze Member
    Points: 844, Level: 7
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 106
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    29
    Points
    844
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Thomas View Post
    Hi VincentU,

    can you please check for the latest FW (14.98)

    Thanks
    Thomas
    Even with the latest firmware (14.98), it still happens

  10. #10
    New Member
    Points: 736, Level: 6
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    7
    Points
    736
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi!

    I have the same problem. The TV (40pfl7605h/12) is connected to my MacBook Pro via HDMI.
    At first i thought the blackouts occur because of the cable length (~20m), but they occur too with a 1,5m cable. The Moshi HDMI adapter works well with another device (BenQ EW2420), so i don't think the problem is the adapter.
    The blackouts are not deterministic, they happen randomly. At some days everything works well, at other days the tv turns black... very annoying.

    It is very interesting that it may be associated with a software upgrade. I bought the tv early 2011 and updated the software because of the netTV tagesschau-app problem (http://www.supportforum.philips.com/...4782#post24782). Unfortunately i don't remember the initial software version and i am not sure whether the blackouts came after an update or not...

    For testing purposes: I have a good chance to get one or two blackout(s) while watching full-time movies (~100 minutes). There are less blackouts while watching series episodes (20 - 45 minutes)...

    Regards

    Zaesch

  11. #11
    Bronze Member
    Points: 844, Level: 7
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 106
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    29
    Points
    844
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Zaesch View Post
    Hi!

    I have the same problem. The TV (40pfl7605h/12) is connected to my MacBook Pro via HDMI.
    At first i thought the blackouts occur because of the cable length (~20m), but they occur too with a 1,5m cable. The Moshi HDMI adapter works well with another device (BenQ EW2420), so i don't think the problem is the adapter.
    The blackouts are not deterministic, they happen randomly. At some days everything works well, at other days the tv turns black... very annoying.

    It is very interesting that it may be associated with a software upgrade. I bought the tv early 2011 and updated the software because of the netTV tagesschau-app problem (http://www.supportforum.philips.com/...4782#post24782). Unfortunately i don't remember the initial software version and i am not sure whether the blackouts came after an update or not...

    For testing purposes: I have a good chance to get one or two blackout(s) while watching full-time movies (~100 minutes). There are less blackouts while watching series episodes (20 - 45 minutes)...

    Regards

    Zaesch
    That is indeed exactly the same problem
    I also used a 20m HDMI cable at first, and it occurs too with 1,5m.

    When watching multiple episodes of a serie in a row the blackouts occur more often than when watching 1 episode.

  12. #12
    New Member
    Points: 453, Level: 5
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    NL
    Posts
    1
    Points
    453
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have the same problem with my 32PFL6606H/12. I'm running firmware Q5551-0.14.98.0, no PC attached, no USB attached. It happens every ten minutes or so watching digital TV (DVC-B), but also while using my dvd player (YPbPr).

  13. #13
    New Member
    Points: 477, Level: 5
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 80.0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Breda
    Posts
    3
    Points
    477
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    phillips 32pfl6606h going black

    Now and again the tv goes black and then re-authenticates the irdeto decoder. Sometimes it skips a day, but more often it happens 5 to 10 times a night. It seemed that this was resolved with the latest firmware update 000.014.098.000 from 2012-05-16. But after reading it more closely it was only resolved for satelite channels. NOT for plain tv channels.

    Every time I update a firmware or rescan the tv channels the problem seems to be resolved, but only for a few days. Then it starts all over again. It also happens that the sound doesn't return until you change the channel and then return. Also tried a different decoder, without any succes.
    I've read that there are more people having this problem. It's getting very annoying.
    Im using a decoder with ZIGGO.

    Can anyone help me with this.

  14. #14
    New Member
    Points: 477, Level: 5
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 80.0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Breda
    Posts
    3
    Points
    477
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Posted the same problem. Still, has anyone resolved this issue yet?
    Make me wanne buy anything but philips next time.

  15. #15
    Bronze Member
    Points: 844, Level: 7
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 106
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    29
    Points
    844
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Good to know that others have this problem too, I thought it was something with the power receiver or something. Anyhow, if this problem doesn't get fixed in 1 month I'm gonna keep sending my TV into repair until I get a new non-Philips one.

    I love their design and screens, but the software is just not good -- not to point. Too many bugs and lacks of features.

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Similar Topics

  1. duplicate channelrange in channellist 32pfl6606/k02
    By gmanxl in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-2012, 05:23 PM
  2. 42PFL9664H/12 - Two Black Marks Visible on Screen
    By Anglik in forum TV: User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2011, 01:07 PM
  3. 32PFL6606 USB Media Player Problems
    By Kurono in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 10
    Last Post: 11-24-2011, 10:25 AM
  4. 42PFL7406H/12 Random black screen after wakup or switch on
    By alemoine in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 15
    Last Post: 11-19-2011, 05:28 PM
  5. 37pfl5405h/12 hdmi random black screen
    By catalin in forum TV: Connectivity
    Replies: 4
    Last Post: 09-15-2011, 10:21 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •