Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 69 of 69
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #61
    New Member
    Points: 137, Level: 1
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    UK
    Posts
    4
    Points
    137
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    What is the limit for numbers of MP3's in a folder folks? I have an extensive collection and I can see the network, media player etc, I have the latest firmware and all else seems fine but I still get "No content" message on the TV via my 5200. Any other suggestions as to what I might try?

  2. #62
    Gold Member
    Points: 5,553, Level: 22
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 497
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!Veteran5000 Experience Points

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    287
    Points
    5,553
    Level
    22
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    7
    So you see all folders as Picture, video, music etc but after you don´t see the content? Does this only happen with the MP3 files and do you see for example your pictures or videos?

  3. #63
    New Member
    Points: 137, Level: 1
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    UK
    Posts
    4
    Points
    137
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Pacman View Post
    So you see all folders as Picture, video, music etc but after you don´t see the content? Does this only happen with the MP3 files and do you see for example your pictures or videos?
    I see one folder - that's all there is. I have no video or pictures just MP3's. There is not content

  4. #64
    New Member
    Points: 633, Level: 6
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    May 2012
    Posts
    9
    Points
    633
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by sfreathy View Post
    I see one folder - that's all there is. I have no video or pictures just MP3's. There is not content
    You did recognize, that the last Firmware is 1.61?

    Which Media-Server do you use?

  5. #65
    New Member
    Points: 137, Level: 1
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    UK
    Posts
    4
    Points
    137
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Red face I should have known

    Quote Originally Posted by Gonzo_2 View Post
    You did recognize, that the last Firmware is 1.61?

    Which Media-Server do you use?
    I installed another media player - for anyone interested I get the most (or come to that any) results with TVersity. Winamp didn't cut it and neither did the built in media player in Widows.

    I had this kind of issue years ago - different PC, different devices, same old MS media player. Thanks for prompting me to look in the right place. I naively assumed that these problems would have been resolved years ago. Apparently not.

  6. #66
    Gold Member
    Points: 5,553, Level: 22
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 497
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!Veteran5000 Experience Points

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    287
    Points
    5,553
    Level
    22
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    7
    Can you try with a (different) laptop?

  7. #67
    New Member
    Points: 137, Level: 1
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    UK
    Posts
    4
    Points
    137
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Pacman View Post
    Can you try with a (different) laptop?
    Perhaps I'm not being clear - I'm up and running. The issue was Microsoft Media Player. The laptop I'm using is a Tosh with 8Gb RAM powered by Intel and using USB drives - no need to change that at all but thanks for the prompt.

  8. #68
    Gold Member
    Points: 5,553, Level: 22
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 497
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!Veteran5000 Experience Points

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    287
    Points
    5,553
    Level
    22
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    7
    Sorry didn´t read it correct before

  9. #69
    New Member
    Points: 633, Level: 6
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    May 2012
    Posts
    9
    Points
    633
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by sfreathy View Post
    I installed another media player - for anyone interested I get the most (or come to that any) results with TVersity.
    "Tversity" is good, but "Serviio" is better...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •