Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 518, Level: 5
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Aarhus, Denmark
    Posts
    3
    Points
    518
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy Can't connect to 42PFL7696T/12 via' Philips My Remote' app

    Since updating the app, I am now unable to connect it from my iphone 3GS to my 7000 series 42PFL7696T/12. My TV is updated to Q5551-0.14.93.0. I can ping it on my network but the app still doesn't find it. Can anyone help me with this issue? I have tried reinstalling the app too, with no luck.

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,498, Level: 69
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 652
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,978
    Points
    50,498
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    try to update your TV to 14.97 via USB and activate JointSpace again.

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 518, Level: 5
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Aarhus, Denmark
    Posts
    3
    Points
    518
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Still can't find it

    Hi, thanks for your help. I've updated the TV now but still can't connect I'm afraid. Anything else I may be doing wrong?

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 50,498, Level: 69
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 652
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,978
    Points
    50,498
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    did you activate jointspace?

    Toengel@Alex

  5. #5
    New Member
    Points: 518, Level: 5
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Aarhus, Denmark
    Posts
    3
    Points
    518
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, I tried the chanels named in the app, but nothing happened. Then I read that I shouldn't have to activate it as it is a newer model. How would I know if jointspace is activated or not in my tv settings?

  6. #6
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Jude View Post
    Hi, I tried the chanels named in the app, but nothing happened. Then I read that I shouldn't have to activate it as it is a newer model. How would I know if jointspace is activated or not in my tv settings?
    Hi Jude.

    Welcome to our forum.

    I have had a little look into your problem and found a solution to make sure you've enabled jointspace.

    Please do the following steps to do the setup again:


    • Your Smartphone and Philips product need to be on.
    • The Smartphone Application and your Philips product need to have the latest Software version.
    • Ensure your Smartphone and your Philips product are connected to the same Wi-Fi network.
    • Switch your TV, using the TV Remote, to watch TV so that you are watching a TV programme.
    • Enter 5646877223 using your TV Remote.
    • If successful, the following will appear on your TV:

    Jointspace enabled


    If there should be anything else, don't hesitate to ask again.

    Best Regards
    Benedickte
    Forum Mod

Similar Topics

  1. 42pfl7696t 3d
    By caaper12 in forum TV: 3D
    Replies: 6
    Last Post: 04-16-2012, 01:30 PM
  2. Display Pictures with the Philips Remote App
    By Brian in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 0
    Last Post: 02-06-2012, 06:43 AM
  3. Replies: 9
    Last Post: 01-17-2012, 03:01 PM
  4. New Philips AV remote app (compatible model list)
    By Philips in forum Blu-ray: News
    Replies: 1
    Last Post: 05-11-2011, 11:14 AM
  5. How to use the Philips AV remote control app?
    By Philips in forum Blu-ray: General and Others (MBD/PB Series)
    Replies: 8
    Last Post: 04-12-2011, 10:45 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •