Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Moderator
    Points: 76,044, Level: 85
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 506
    Overall activity: 47.0%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    810
    Points
    76,044
    Level
    85
    Thanks
    1
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10

    Thumbs up “Philips server not found” or no respons to cursor in the Net TV "Terms of use" page.

    In most cases this will be solved by the following workaround: "downgrade to FW version 140.34 and upgrade again to the latest FW version (later or equal to v140.47)".

    For detailed instructions use the following links.
    Select the correct model range (*), click the link, and follow the instructions carefully!
    • For 7xx5H/K models (FW ID Q5551_0.140.xx.0): click here.
    • For 7xx5M models (FW ID Q5553_0.140.xx.0): click here.
    • For 8xx5H/K & 9xx5H/K models (FW ID Q5551_0.140.xx.0): click here.
    • For 8xx5M & 9xx5M models (FW ID Q5553_0.140.xx.0): click here.


    (*) Don't mind the displayed model number in the FAQ, I just picked one of that specific range.
    Also the language is not important: the FW is multi-language (you can select that in the TV-menu).
    Forum Mod

  2. #2
    New Member
    Points: 218, Level: 2
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    6
    Points
    218
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Not tried Net TV for ages (as it is so useless). I went in to it today and found an upgrade has happened, but I'm stuck on "terms of use", unable to click on "accept". The links in the above note do not seem to work, or cover my tv model - 37PFL9604H.

    Can you tell me how to resolve this?

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 50,538, Level: 69
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 612
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,981
    Points
    50,538
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    what firmware is installed on your TV? Also try to delete the "NetTV memory".

    Toengel@Alex

  4. #4
    New Member
    Points: 218, Level: 2
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    6
    Points
    218
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    what firmware is installed on your TV? Also try to delete the "NetTV memory".

    Toengel@Alex
    firmware is Q5492-0.26.75.0. generated 3/5/10.

    There are no new updates available.

    I emptied the memory as suggested, the Terms are now slowly scrolling as before, the "accept" option isn't lighting up.

  5. #5
    New Member
    Points: 218, Level: 2
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    6
    Points
    218
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    As before, when the scrolling stopped it just went straight back to the start.

    This was after clearing the memory.

  6. #6
    New Member
    Points: 218, Level: 2
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    6
    Points
    218
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Firmware is q5492-0.26.75.0. Generated 3/5/10.

    No new updates are available.

  7. #7
    Diamond Member
    Points: 50,538, Level: 69
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 612
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,981
    Points
    50,538
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    26.78 is the latest firmware: http://download.p4c.philips.com/file...12_fhi_eng.pdf

    You need to install via USB stick.

    Toengel@Alex

  8. #8
    New Member
    Points: 218, Level: 2
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    6
    Points
    218
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The link seems to take me to a page of history of different downloads rather than the upgrade - am I missing something?

    Also, are there any instructions about how to do an install via USB? Not done that before, they have always come OTA.

    Thanks.

  9. #9
    Diamond Member
    Points: 50,538, Level: 69
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 612
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,981
    Points
    50,538
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    Update: http://download.p4c.philips.com/file...12_fus_eng.zip

    Instructions: extract the autorun.upg on an empty FAT formatted usb stick (in root folder) and plug-in the stick

    Toengel@Alex

  10. #10
    New Member
    Points: 218, Level: 2
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    6
    Points
    218
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The update worked ok, thanks. But the Terms of Use are still scrolling to the end, then restarting, without giving me a chance to accept.

    Any more ideas or should I give this up?

  11. #11
    New Member
    Points: 199, Level: 2
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Rotterdam
    Posts
    2
    Points
    199
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    same problem here.
    if philips wants nettv to be used, don't confuse consumers with downgrades, then accept, upgrade, don't work etc. just produce a functioning version, and test it before distributing it. otherwise i just grab my netbook again and connect it using the tv as a monitor. a bit more work than nettv, but far less work than downgrading etc.

  12. The Following User Says Thank You to Wim van der Veen For This Useful Post:

    Arpege900 (01-01-2013)

  13. #12
    New Member
    Points: 726, Level: 6
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    the Netherlands
    Posts
    2
    Points
    726
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    since a few days I have this problem..: no respons to cursor in the Net TV "Terms of use" page..
    tried everything.. reset router, reinstalled the latest firmware, factory settings..

    Model 42PFL7655H/12
    firmware 000.140.047.000, 2012-03-22

    Any ideas ?

  14. #13
    New Member
    Points: 199, Level: 2
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Rotterdam
    Posts
    2
    Points
    199
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    i got it working again: as soon as the white screen "terms of use" appears, press OK.
    first time i had to reset the tele after using nettv (unplug power, then plug in again), yesterday it seemed to be working fine.
    still doesn't remember that i accepted the terms of use, though

  15. #14
    New Member
    Points: 726, Level: 6
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    the Netherlands
    Posts
    2
    Points
    726
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    i got it working.. after a call with philips support, i received the solution:
    A downgrade of the firmware and then a update to new firmware..
    https://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...1ELA&faqview=1

    It even solved the connection problem with the Wifi Media connect software !

  16. #15
    Bronze Member
    Points: 863, Level: 7
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Toulouse/France
    Posts
    16
    Points
    863
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello Philips,

    I've tried your procedure, unfortunatelly I didn't succeed to downgrade the firmawre on my TV-set. The autorun.upg from the FUS_Q5551_0.140.34.0_p​rod.zip is not recognized by the TV.

    Please help!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Topics

  1. Message: "Philips server not found".
    By Philips in forum Smart TV: Error Messages
    Replies: 21
    Last Post: 03-27-2014, 06:07 AM
  2. Replies: 103
    Last Post: 08-18-2013, 06:55 PM
  3. Re-arrange TV's "home" page (user interface).
    By kleinspr in forum TV: User Interface
    Replies: 12
    Last Post: 07-01-2011, 09:24 AM
  4. Replies: 12
    Last Post: 03-11-2011, 12:46 PM
  5. net server status: NetTV Service Portal "warning"
    By ptb in forum Smart TV: Server Status
    Replies: 1
    Last Post: 03-06-2011, 06:54 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •