Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 625, Level: 6
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 125
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    Points
    625
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    DS9000 stopped playing music

    With ipod docked the songs plays but there is no sound. The ipod reacts to the remote (menu, stop-restart playing, volume). This is the same with a laptop attached. The DS9000 played well many times, untill now. Which diagnostic action can I take?

  2. #2
    Silver Member
    Points: 633, Level: 6
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    54
    Points
    633
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    If it plays but with no sound. Check the volume on this. I'm not sure but try to see if there's mute enabled somewhere. Good luck.

  3. #3
    New Member
    Points: 625, Level: 6
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 125
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    Points
    625
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by backhandguga View Post
    If it plays but with no sound. Check the volume on this. I'm not sure but try to see if there's mute enabled somewhere. Good luck.

    Well, yes i checked the mute, and louder volume as well ... I can set them with the remote and the ipod responds to the new setting. So communication between remote and station is ok; and communication between station and ipod works as well.

  4. #4
    Gold Member
    Points: 4,471, Level: 19
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Overdrive1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    327
    Points
    4,471
    Level
    19
    Thanks
    0
    Thanked 25 Times in 21 Posts
    Rep Power
    5
    Hi !
    Did you ever find any solution to this problem ?
    A friend of mine is suffering the exact same thing with her DS9000.

    Cheers !

  5. #5
    New Member
    Points: 625, Level: 6
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 125
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    Points
    625
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi there!
    i didn't find a solution. It is still waiting.
    I wonder whether its is specific for the ds9000.
    I'll post any news here; please do so to!
    cheers!

  6. #6
    Moderator
    Points: 4,928, Level: 20
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive1000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,324
    Points
    4,928
    Level
    20
    Thanks
    2
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips – Katerina

Similar Topics

  1. SA3CNT 16K/37 Music Playing Issues
    By GGG_2012 in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 2
    Last Post: Yesterday, 01:03 PM
  2. HTS8562 no surround sound when playing iPhone music anymore
    By bluevoice in forum Sound: Immersive Sound (5.1 system)
    Replies: 4
    Last Post: 08-24-2015, 11:30 AM
  3. Muse2: playing screen -> Media Library, not showing current playing track
    By Caveman in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 0
    Last Post: 02-07-2012, 04:23 PM
  4. HTS 9140: Playing Music from Network WITHOUT TV?
    By mum in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 2
    Last Post: 12-05-2011, 12:03 PM
  5. Fidelio ds3510 not playing music from ipad 2
    By dharric in forum Sound: DS1000- and DS3000-series
    Replies: 10
    Last Post: 09-12-2011, 05:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •