Results 1 to 11 of 11
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 539, Level: 5
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    bergamo
    Posts
    8
    Points
    539
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry philips 37 PFL 7605m/08 no nettv

    non riesco a collegarmi: server philips non trovato.
    cosa faccio? Ť semprecosž da tanti giorni.
    grazie

  2. #2
    New Member
    Points: 1,859, Level: 12
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 291
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Points
    1,859
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by luigit View Post
    non riesco a collegarmi: server philips non trovato.
    cosa faccio? Ť semprecosž da tanti giorni.
    grazie
    With my 32PFL8404H/12 also no Net TV. Server Philips not found.

  3. #3
    DerShortyy
    Guest
    Quote Originally Posted by luigit View Post
    non riesco a collegarmi: server philips non trovato.
    cosa faccio? Ť semprecosž da tanti giorni.
    grazie
    https://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...1ELA&faqview=1

  4. #4
    Gold Member
    Points: 1,885, Level: 12
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 265
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Germany
    Posts
    276
    Points
    1,885
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    the solution provided by shortyy is only valid for 2010 tvs

  5. #5
    DerShortyy
    Guest
    Quote Originally Posted by a_Tom View Post
    the solution provided by shortyy is only valid for 2010 tvs
    thats why i just quoted luigi... :-)

  6. #6
    New Member
    Points: 539, Level: 5
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    bergamo
    Posts
    8
    Points
    539
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by DerShortyy View Post
    thats why i just quoted luigi... :-)
    stavo facendo upgrade della FUS_Q5553_0.140.34.0.zip perchŤ ho Q5553-0.140.25.0 RELEASE FOR TV 550R1
    ma dopo aver scaricato e inserito su pendrive il file autorun.upg mi dice vuoto e non mi legge il file. cosa faccio? help

  7. #7
    DerShortyy
    Guest
    Quote Originally Posted by luigit View Post
    stavo facendo upgrade della FUS_Q5553_0.140.34.0.zip perchŤ ho Q5553-0.140.25.0 RELEASE FOR TV 550R1
    ma dopo aver scaricato e inserito su pendrive il file autorun.upg mi dice vuoto e non mi legge il file. cosa faccio? help
    this description is in italian(Questa descrizione Ť in italiano):
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...2838&faqview=1

    follow the description (seguire le istruzioni )

    hope it will help
    Last edited by DerShortyy; 05-24-2012 at 07:01 AM.

  8. #8
    New Member
    Points: 539, Level: 5
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    bergamo
    Posts
    8
    Points
    539
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    non mi legge autorun.upg sulla pendrive ho messo quello ita e il tv mi dice vuoto


    Quote Originally Posted by DerShortyy View Post
    this description is in italian(Questa descrizione Ť in italiano):
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...2838&faqview=1

    follow the description (seguire le istruzioni )

    hope it will help

  9. #9
    DerShortyy
    Guest
    Quote Originally Posted by luigit View Post
    non mi legge autorun.upg sulla pendrive ho messo quello ita e il tv mi dice vuoto
    if possible please try< to use another USB-Stick (Se possibile, provare con un'altra unitŗ flash USB)

  10. #10
    New Member
    Points: 539, Level: 5
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    bergamo
    Posts
    8
    Points
    539
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by DerShortyy View Post
    if possible please try< to use another USB-Stick (Se possibile, provare con un'altra unitŗ flash USB)
    sono riuscito ad aggiornare solo con l'ultimo aggiornamento.
    comunque tutto ok, si collega rapidamente.
    esiste una guida di nettv?
    grazie per il prezioso aiuto.

  11. #11
    New Member
    Points: 539, Level: 5
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    bergamo
    Posts
    8
    Points
    539
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by luigit View Post
    sono riuscito ad aggiornare solo con l'ultimo aggiornamento.
    comunque tutto ok, si collega rapidamente.
    esiste una guida di nettv?
    grazie per il prezioso aiuto.
    il topic puÚ essere chiuso positivamente.
    grazie

Similar Topics

  1. Philips Philips BTM630/37 cd eject malfunction
    By PhilsBTM630 in forum Sound: Other Models
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2014, 10:13 AM
  2. SA3MUS 16S/37 HDMI Problem with description from Amazon/Philips website
    By JYraya in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 8
    Last Post: 01-09-2012, 12:38 PM
  3. Philips GoGear MP4 Player SA2VBE04K/37: File System Error & lack of reformat feature
    By GoGear_flea in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 2
    Last Post: 01-03-2012, 09:49 AM
  4. Connecting keyboard to tv 37 pfl 7515
    By lotte in forum TV: Connectivity
    Replies: 14
    Last Post: 11-22-2011, 09:12 AM
  5. Nettv down 25 August PFL7605 fw 140.37
    By tolgaakcan in forum Smart TV: Server Status
    Replies: 4
    Last Post: 08-24-2011, 06:50 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •