Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    New Member
    Points: 495, Level: 5
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Amsterdam
    Posts
    5
    Points
    495
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    [reorder] option not shown

    My model is a 32pfl5007. I cannot reorder my program list anymore, since the [reorder] menu item in the [options] menu is not present. When i select the [list] button, and then press [options] only the following items are shown: [select list], [mark as favourite] and [rename]. The strange thing is that reordering actually was possible shortly after setting up the tv at home. Somewhat later this menu item has disappeared. How can I retrieve this functionality?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,403, Level: 69
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 747
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,970
    Points
    50,403
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    check, if you have installed the latest firmware. Try to rename one channel to test, if this option is available again. Pull power cord for 2-3 minutes.

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 495, Level: 5
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Amsterdam
    Posts
    5
    Points
    495
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks, I tried all your tips, but unfortunately the item is still unavalable. The tv set is connected to the internet via Wifi. Searching for updates reports no update available (tv is only 1 week old). Disconnected from power for more than 5 minutes, but no effect. Renamed a channel to Test, Unfortunately no positive effect either.

    Other options (reset to factory settings?)

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 50,403, Level: 69
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 747
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,970
    Points
    50,403
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    ok - check support website for latest firmware (via USB).

    At the end - try factory reset.

    Toengel@Alex

  5. #5
    New Member
    Points: 495, Level: 5
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Amsterdam
    Posts
    5
    Points
    495
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    Just updated via usb to the latest version (000.079.004.000). Unfortunately the option [reorder] is still lost. Factory rest seems to be the last resort...
    Thanks for your help till now.

  6. #6
    New Member
    Points: 454, Level: 5
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 96
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Points
    454
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have de same problem with 40PFL5007H/12. Did you solve it already?


    Quote Originally Posted by Pieterh View Post
    Hi,
    Just updated via usb to the latest version (000.079.004.000). Unfortunately the option [reorder] is still lost. Factory rest seems to be the last resort...
    Thanks for your help till now.

  7. #7
    New Member
    Points: 495, Level: 5
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Amsterdam
    Posts
    5
    Points
    495
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    No, no solution yet. I am afraid that only a reset will work... Or I might wait for a new update.

  8. #8
    Silver Member
    Points: 796, Level: 7
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 154
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Germany
    Posts
    120
    Points
    796
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    3
    You didn't mention and it's not put to your Profile whether you use the 5007H/12 or 5007K/12 type.
    Assume it's the H/12 ?

    Just checked the [reorder] options in my 5007K/12 with FW 97.004 and found them available.
    Did you already try to select another list from [select list] ?
    Just an idea cause there seams to be everything possible at this "funny" stuff.

    And don't hesitate to complain about the failure at www.support.philips.com

  9. #9
    New Member
    Points: 495, Level: 5
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Amsterdam
    Posts
    5
    Points
    495
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, my model is a 32PFL5007H/12 (have just added this information to my profile). The strange thing is that it did work (and I have reordered the channel list almost to my liking). Suddenly though, the item had disappeared from the list, and I could not make the final touch. I tried several list selections, but that did not work either. I can't remember what I did in between to trigger this situation. Thanks for the advice to put forward my complaint to the support website, I will certainly do so.

    regards Pieter

  10. #10
    Bronze Member
    Points: 416, Level: 4
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    23
    Points
    416
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Pieterh View Post
    No, no solution yet. I am afraid that only a reset will work... Or I might wait for a new update.
    I will try the reset and hope you are right about this. I am still waiting for any update.

  11. #11
    Diamond Member
    Points: 50,403, Level: 69
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 747
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,970
    Points
    50,403
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    try the firmware 87.0 first...

    Toengel@Alex

Similar Topics

  1. Subtitles not shown
    By janmetdepet in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 6
    Last Post: 05-09-2012, 07:40 AM
  2. New topic not shown
    By Iba in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 2
    Last Post: 04-18-2012, 12:08 PM
  3. satellite ch reorder 42PFL7406K/02
    By medicol in forum TV: User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 02-22-2012, 01:41 PM
  4. 32pfl4606 channels list reorder jump bug
    By panamea in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 5
    Last Post: 02-11-2012, 08:30 AM
  5. eredivisielive not shown
    By willie1974 in forum Smart TV: Apps
    Replies: 1
    Last Post: 11-23-2010, 08:45 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •