Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 454, Level: 5
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 96
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Points
    454
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Channels order changed overnight

    I had two times already in the morning that I put the tv on and all digital channels were in a different order. I had reinstall te channels to get them back in order. I have also no reoder option in the channellist. My tv has te latest firmware..

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 47,634, Level: 67
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 716
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,700
    Points
    47,634
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    what TV do you have and which firmware is installed exactly?

    Toengel@Alex

  3. #3
    Silver Member
    Points: 796, Level: 7
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 154
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Germany
    Posts
    120
    Points
    796
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    2
    Latest Firmware would be 79.004 dated 03.05.2012.
    Anyway, never heard of such a strange behavior which should'nt mean anything though.

    Do you use cable TV or DVB-T ?

    Did you already complain at the Philips Support by email or phone ?

  4. #4
    New Member
    Points: 454, Level: 5
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 96
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Points
    454
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    My tv is 40PFL5007H/12 with firmware 79.004 dated 03.05.2012.
    I use Cable and I didn't contact Philips support, I do that tommorow.





    Quote Originally Posted by user0815 View Post
    Latest Firmware would be 79.004 dated 03.05.2012.
    Anyway, never heard of such a strange behavior which should'nt mean anything though.

    Do you use cable TV or DVB-T ?

    Did you already complain at the Philips Support by email or phone ?

  5. #5
    Silver Member
    Points: 796, Level: 7
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 154
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Germany
    Posts
    120
    Points
    796
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    2
    Will be the best to do.
    An Email Form is available at
    http://www.support.philips.com/
    They will ask for the serial no. aswell.
    Look up at the label on the back or key in at your remote the code 123654
    it's at the second row *production code*

    Good look,and keep us posted please

  6. #6
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by rietdim View Post
    My tv is 40PFL5007H/12 with firmware 79.004 dated 03.05.2012.
    I use Cable and I didn't contact Philips support, I do that tommorow.

    Good morning Rietdim

    I would need some more information to make sure we can find the right solution for you.

    1. Which country are you from?
    2. When you say you use cable,you man you use DVB-C, right? and you got a bo
    3. What is your servicer provider?
    4. When you say that in the morning, your digital channels are in a different order, could you please take a screen shot of what your channels are before the channels order change. Also a screen shot of the changes.


    Benedickte
    Forum Mod

Similar Topics

  1. Tv does not store new retuned digital channels overnight
    By Ardoran in forum TV: Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-24-2012, 07:05 PM
  2. [IP-EPG] Order of channels got mixed
    By smart in forum Smart TV: IP-EPG Program Guide
    Replies: 4
    Last Post: 03-26-2012, 07:50 PM
  3. [BDP9600] New Remote Control with changed Layout
    By Toengel in forum Blu-ray: BDP9000 Series
    Replies: 6
    Last Post: 01-12-2012, 02:02 PM
  4. Sort order
    By otnemem in forum TV: User Interface
    Replies: 3
    Last Post: 05-27-2011, 04:31 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 11-02-2010, 08:01 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •