Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Member
    Points: 454, Level: 5
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 96
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Germany
    Posts
    2
    Points
    454
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    TV can't connect to server...

    Hallo

    My TV can't connect to Net TV + EPG since at least 2 days.
    Network works. TV is connected at router via Ethernet cable. DHC enabled and working.

    Latest firmware is also installed (14.98).

    TV: 42PFL7656K/02

    What I've done to solve this issue:
    - reconfigured network (setup assistant)
    - I've switched off TV completely (main switch) over night.
    - Checked server status in Philips support forum

    Any additonal hints to solve this issue?


    One additional comment: Net TV is the worst thing I've ever used and will be the reason to never by any Philips product in future!!

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 51,127, Level: 69
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 23
    Overall activity: 97.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,029
    Points
    51,127
    Level
    69
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    does your TV get an IP from your router? What are the error messages exactly?

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 454, Level: 5
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 96
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Germany
    Posts
    2
    Points
    454
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    does your TV get an IP from your router? What are the error messages exactly?

    Toengel@Alex
    Yes, the TV gets an IP adress from router.

    Anyway, I've tried the option "Speicher der Apps löschen" under "Network settings" and after restarting the TV, EPG and Net.TV can be accessed again.
    Don't know if this was the solution or if it is just a lucky break...

    Kind regards

Similar Topics

  1. TV lost the dlna server
    By Sergii in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 69
    Last Post: 02-23-2013, 08:37 AM
  2. Can't connect to the NET TV server
    By adubach in forum Smart TV: Server Status
    Replies: 3
    Last Post: 02-03-2012, 11:57 AM
  3. NET TV: Server not found
    By Corné in forum Smart TV: Server Status
    Replies: 2
    Last Post: 01-17-2012, 06:45 AM
  4. DLNA Troubles with BDP7600/12 (no connect to server)
    By OliBoe in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 20
    Last Post: 12-01-2011, 03:10 PM
  5. Howto Connect Philips 8605 to my Freenas DLNA Media Server
    By mrcoffee in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 3
    Last Post: 01-29-2011, 09:57 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •