Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 432, Level: 4
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2
    Points
    432
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Displayed information when reading mp3

    Hello,

    I may have surely missed the feature setting but why my MCI730 does display the artist name, the Album name and even the artwork from the MP3 ID Fields BUT why does it still use the filename of the MP3 as the song title and not the embedded information.

    Regards

  2. #2
    Gold Member
    Points: 3,645, Level: 17
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 205
    Overall activity: 19.0%
    Achievements:
    Overdrive1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    314
    Points
    3,645
    Level
    17
    Thanks
    0
    Thanked 19 Times in 15 Posts
    Rep Power
    4
    Hi !

    Sounds like a messed-up MP3 Tag.
    Drop me a PM if you are willing to send me (I will give you my e-mail as a reply to your PM) one of your problematic MP3 files so I can inspect it and check what's wrong with it.

    Cheers !

  3. #3
    New Member
    Points: 432, Level: 4
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2
    Points
    432
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Unfortunately, my ID3 are ok. But you helped me to move one step further.

    As a matter of fact, mp3 filenames are displayed instead of ID3 song names when I stream them from my UPNP server. When the same mp3 a read from USB, the display is ok.

    I will then continue with some test regarding my mediatomb configuration and/or the MCI730 capabilities to determine who is faulty.

  4. #4
    New Member
    Points: 800, Level: 7
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 150
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    3 months registeredTagger Second ClassOverdrive500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Prague, Czech Republic
    Posts
    5
    Points
    800
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    If you are using UPNP then your device will not use mp3 tags, but will use description from the UPNP server. So you probably should fix it.

  5. #5
    Gold Member
    Points: 3,645, Level: 17
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 205
    Overall activity: 19.0%
    Achievements:
    Overdrive1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    314
    Points
    3,645
    Level
    17
    Thanks
    0
    Thanked 19 Times in 15 Posts
    Rep Power
    4
    Well, how do you know your "ID3 are ok" ? There are many examples of PC software that screws them up, one famous app is iTunes ;-) Trust me, I have been digging very deep into this matter over the year.
    It is entirely up to your NAS/UPnP server to determine how it shall present the meta data (tags) to the UPnP tenderer (your MCi730), try changing some settings or another UPnP server application.

    Cheers !

Similar Topics

  1. Subtitles are displayed incorrectly
    By haroldasg in forum TV: Software 2009 models (and older)
    Replies: 4
    Last Post: 06-03-2012, 03:12 PM
  2. 40PFL5606H - subtitles (.SRT file) is not displayed
    By Etan in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 4
    Last Post: 02-29-2012, 04:36 AM
  3. Album covers/photos/videos not displayed
    By Martin-M in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2012, 04:36 PM
  4. JPG not displayed
    By philipsuser in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 9
    Last Post: 12-13-2011, 11:28 AM
  5. YouTube favorites are not displayed
    By Dequiero in forum Smart TV: YouTube
    Replies: 10
    Last Post: 03-26-2011, 07:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •