Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 401, Level: 4
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Hilo, HI
    Posts
    4
    Points
    401
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    46PFL7705D/F7 fails to receive HDMI signal from Sony Blu Ray Player

    I bought a Sony Blu Ray Player BDP-S280 and hooked it up to my Phillips TV and it worked fine. I recently moved and set up the player again and now the Phillips says there is no signal. I have tried reversing the HDMI cable, removed and added a new device and still no signal. What happened? It was working fine. What's the problem?

  2. #2
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by brady View Post
    I bought a Sony Blu Ray Player BDP-S280 and hooked it up to my Phillips TV and it worked fine. I recently moved and set up the player again and now the Phillips says there is no signal. I have tried reversing the HDMI cable, removed and added a new device and still no signal. What happened? It was working fine. What's the problem?
    Hi,

    Does it State "no signal" or "no video Signal" ?

    If it state "no video signal" I would advice you to double check what HDMI you have added it on and what one it's actually plugged into, also try change between the sources to you get the HDMI input you put the Blu-ray player on.
    In example, you might have put the cable in HDMI 2 And added it to HDMI 1.
    You get no video signal when the device connected to the TV is not on.

    Best regards Benedickte
    Forum Mod

  3. #3
    New Member
    Points: 401, Level: 4
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Hilo, HI
    Posts
    4
    Points
    401
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Hi,

    Does it State "no signal" or "no video Signal" ?

    If it state "no video signal" I would advice you to double check what HDMI you have added it on and what one it's actually plugged into, also try change between the sources to you get the HDMI input you put the Blu-ray player on.
    In example, you might have put the cable in HDMI 2 And added it to HDMI 1.
    You get no video signal when the device connected to the TV is not on.

    Best regards Benedickte
    Thanks. I got the following tip that corrected it:

    Originally Posted by Toengel
    Hi,

    try to load factory default of your Sony (connect it via Composite). Change the HDMI port.

    Toengel@Alex

    I replied:

    That worked. Now the HDMI 1 signal works. Weird how that fixed it. I was able to connect using component (not composite) and it corrected it. Thanks for the tip.

Similar Topics

  1. Replies: 5
    Last Post: 05-19-2012, 05:42 PM
  2. Connecting Blu-Ray player to TV
    By WJJK in forum TV: Connectivity
    Replies: 2
    Last Post: 12-24-2011, 07:43 AM
  3. Blu-ray player BDP9100/12
    By Raffy1 in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 1
    Last Post: 11-27-2011, 11:14 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 11-07-2011, 09:51 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •