Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 425, Level: 4
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Amsterdam
    Posts
    1
    Points
    425
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    DVD menu is not working

    Using DLNA, I open a video_ts map to play a dvd. This works, but the title menu (screen where to select language and/or subtitles, etc..) does not work.
    Please help...

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 62,379, Level: 77
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 871
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,432
    Points
    62,379
    Level
    77
    Thanks
    189
    Thanked 242 Times in 216 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    i think, this is just not supported - so, it's not a bug, but a feature wish ;-)

    Toengel@Alex

Similar Topics

  1. DVD
    By HK33 in forum Sound: Other Models
    Replies: 2
    Last Post: 08-27-2015, 01:43 PM
  2. Replies: 13
    Last Post: 04-23-2012, 03:53 PM
  3. C Class is not working in the NET TV menu
    By Nettle in forum Smart TV: Apps
    Replies: 1
    Last Post: 02-26-2012, 03:36 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 12-21-2011, 07:52 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 11-22-2011, 09:53 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •