Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 106
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4

    Your experiences with FW v0.140.48.0 for 8xx5 and 9xx5 series (2010 models)

    Hi,

    Please share your experiences with this new SW version here in this topic. Channeling your input will make it easier for users to search and find relevant info. Discuss here all your experiences when upgraded to the new version: new, old, positive, negative...

    I haven't managed to find the list of changes.

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 51,105, Level: 69
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 74.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,026
    Points
    51,105
    Level
    69
    Thanks
    155
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    Download for 21:9 still not uploaded yet. Hopefully soon.

    @Philips - Thomas
    Can you provide a changelog, please?

    Toengel@Alex

  3. #3
    Silver Member
    Points: 2,390, Level: 13
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Greece
    Posts
    53
    Points
    2,390
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    Download for 21:9 still not uploaded yet. Hopefully soon.

    @Philips - Thomas
    Can you provide a changelog, please?

    Toengel@Alex
    Firmware for 21:9 still not uploaded,
    Strange...
    Nick

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 51,105, Level: 69
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 74.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,026
    Points
    51,105
    Level
    69
    Thanks
    155
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    changelog from German Philips Forum:

    - Not possible to access NetTV due to country Selection. (Ukraine)


    Toengel@Alex

  5. #5
    Silver Member
    Points: 3,636, Level: 17
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 214
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    195
    Points
    3,636
    Level
    17
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    So, actually not really interesting for the rest of the world..

    Alex, is it already available for you TV?
    Curious if there is maybe more than that: is you're issue with the smearing less...

    Chris.

  6. #6
    Gold Member
    Points: 4,927, Level: 20
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 123
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    383
    Points
    4,927
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Some mentioned an update coming on with full HbbTV functionallity (new Opera browser??). Not in this one? He even mentioned an update coming on with now/next when zapping.

    His source: Philips Belgium.

  7. #7
    Diamond Member
    Points: 51,105, Level: 69
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 74.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,026
    Points
    51,105
    Level
    69
    Thanks
    155
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    no - no Q5553 update available yet (for 21:9 and M models). :-(

    Toengel@Alex

  8. #8
    Silver Member
    Points: 2,335, Level: 13
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 56.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    83
    Points
    2,335
    Level
    13
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    4
    Hi,

    Quote Originally Posted by Erikrijnders View Post
    Some mentioned an update coming on with full HbbTV functionallity (new Opera browser??)....
    well I think this is necessary. After some weeks of not using the "red" button
    on Pro7 and/or Sat1, I wanted to check their mediathek, but my good old
    40PFL9705 refused to load these pages - this used to work a couple of weeks ago.

    Whom to blame here? The broadcast companies that changed their HbbTV
    sites (I'm not sure about this)? Or is Opera simply too old?
    Or did I trap into another problem?

    Any ideas here?

    Anyway - seems my TV set becomes more and more useless
    I think I'll do the tenth (or so) update...

    - Gerhard

  9. #9
    Diamond Member
    Points: 51,105, Level: 69
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 74.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,026
    Points
    51,105
    Level
    69
    Thanks
    155
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    2010 TVs do not support the HbbTV specification. They only support CE-HTML (via Opera browser), which is only a small part of the HbbTV specification.

    The Pro7/Sat1 apps were removed, since they were changed and they do not work anymore with only CE-HTML. But this happened some months ago.

    Toengel@Alex

  10. #10
    Silver Member
    Points: 2,335, Level: 13
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 56.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    83
    Points
    2,335
    Level
    13
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    4
    Alex, thanks for the clarification.
    I was too busy (or call it lazy) to dig somewhat deeper here.

    So from my point of view it's more than necessary to update the browser to support
    HbbTV - it's really a shame. Even my cheap Toshiba TV is capable to show HbbTV contents.
    It really seems that my TV decays to a pretty expensive piece of scrap.

    Same for Now and Next, but this seems to be another story.

    - Gerhard

  11. #11
    Gold Member
    Points: 4,927, Level: 20
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 123
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    383
    Points
    4,927
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    2010 TVs do not support the HbbTV specification. They only support CE-HTML (via Opera browser), which is only a small part of the HbbTV specification.

    The Pro7/Sat1 apps were removed, since they were changed and they do not work anymore with only CE-HTML. But this happened some months ago.

    Toengel@Alex
    Well, your statement says it all. When the CE-HTML functionallity doesnot work any more for the new apps, Philips must do something to make HbbTV work on the 2010-sets.

    As someone on this forum stated: an update is coming on with this issue solved. He even talked about a now/next when zapping update. (It could be that you can open a small box when you push the blue button like on the 2011 sets?)

  12. #12
    Silver Member
    Points: 2,268, Level: 13
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    UK
    Posts
    188
    Points
    2,268
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    no change at all wast of time

  13. #13
    Bronze Member
    Points: 1,621, Level: 11
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 229
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Poland
    Posts
    40
    Points
    1,621
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Just upgraded 46PFL8605H/12 and have lost network connection permanently. My connection is wired. Did factory reset, new TV installation from the beginning, but to no avail.

    I have replaced router, cables but still no success. However, wireless connection still works. Anyone encountered similar issue after upgrading?
    Last edited by Lech1; 06-19-2012 at 07:54 PM.

  14. #14
    Bronze Member
    Points: 1,490, Level: 10
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    42
    Points
    1,490
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I hope Philips wil add that it is not possible to access ip-epg in Sweden on 2010 models (at least not possible on the 8605 i use and has not been for more than 6 months). SmartTV can be accessed.
    Hoping for a change with every new FW release. Anyone else experience similar problems?
    Ciao

  15. #15
    Silver Member
    Points: 3,636, Level: 17
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 214
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    195
    Points
    3,636
    Level
    17
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    For the IP-EPG: See red anouncement on the top of the page...

Page 1 of 8 123 ... LastLast

Similar Topics

  1. Replies: 209
    Last Post: 03-14-2012, 08:18 PM
  2. Replies: 43
    Last Post: 12-28-2011, 09:22 AM
  3. Replies: 111
    Last Post: 12-20-2011, 06:14 AM
  4. Replies: 149
    Last Post: 12-09-2011, 06:44 AM
  5. Replies: 84
    Last Post: 08-26-2011, 12:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •