Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 106
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    Diamond Member
    Points: 50,271, Level: 69
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 879
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,962
    Points
    50,271
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    @Philips
    Do 58PFL9955 users also get this update (I think this model was also sold in the Ukraine)?

    Toengel@Alex

  2. #17
    Bronze Member
    Points: 1,138, Level: 8
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Paris-France
    Posts
    10
    Points
    1,138
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    And what's about 5XX5 with A/V drops?

    You forgot them?

    Mercutio

  3. #18
    Silver Member
    Points: 2,390, Level: 13
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Greece
    Posts
    53
    Points
    2,390
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    @Philips
    Do 58PFL9955 users also get this update (I think this model was also sold in the Ukraine)?

    Toengel@Alex
    Why do you think they do not release the latest firmware for the 21:9 model?
    It is the first time I ever experience such a different approach.
    Nick

  4. #19
    Diamond Member
    Points: 50,271, Level: 69
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 879
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,962
    Points
    50,271
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    the 21:9 TVs are using a different firmware (Q5553) than the other 2010 TVs (Q5551). This Q5553 firmware is only used in M models (italian market) and the 21:9 Platinum. Looking at the changelog, it only fixes an issue for users in the Ukraine.

    But I also think, that 21:9 were sold in the Ukraine. That's the reason I'm asking, if the 140.48 is also released for 21:9.

    Toengel@Alex

  5. #20
    Bronze Member
    Points: 1,110, Level: 8
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    22
    Points
    1,110
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    from the official philips page (here) here whats changed:

    Q55xx_0.140.48.0(Publication date: 2012-06-13)

    ē not possible to access NetTV due to country Selection. (Ukraine)
    .....and you make a firmware upgrade after so long with "only" just these? we showed the quality bugs and thats all? You dont care about the quality nor about "new" things (like EPG) so i repeat, whats the meaning of the these so called upgrade?

  6. #21
    Silver Member
    Points: 3,288, Level: 16
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    194
    Points
    3,288
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by IronJack View Post
    from the official philips page (here) here whats changed:



    .....and you make a firmware upgrade after so long with "only" just these? we showed the quality bugs and thats all? You dont care about the quality nor about "new" things (like EPG) so i repeat, whats the meaning of the these so called upgrade?
    I think the people in the Ukraine that want to use NetTV and couldn't with version .47 would disagree with you...
    BTW: I don't think it was that long ago that they released .47? (also looking at the versionnumber...)

    Chris

  7. #22
    Bronze Member
    Points: 1,181, Level: 9
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Germany
    Posts
    27
    Points
    1,181
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by IronJack View Post
    from the official philips page (here) here whats changed:



    .....and you make a firmware upgrade after so long with "only" just these? we showed the quality bugs and thats all? You dont care about the quality nor about "new" things (like EPG) so i repeat, whats the meaning of the these so called upgrade?
    Philips
    such "Updates" you can hold by yourself. Its a shame for you and a mocking for all the Customers. Buhhhhh

  8. #23
    Bronze Member
    Points: 1,110, Level: 8
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    22
    Points
    1,110
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    dont get me wrong. Its ok that they fixed that. Only was wondering why after months, they fixed only that. We proof that there are serious issues about quality. Not something light at at all...

  9. #24
    New Member
    Points: 737, Level: 6
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Points
    737
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by IronJack View Post
    dont get me wrong. Its ok that they fixed that. Only was wondering why after months, they fixed only that. We proof that there are serious issues about quality. Not something light at at all...
    Totaly agree!

    For exemple, the issue with HDMI-CEC in PlayStation 3, that cause malfunction with remote control...Anyone can check if was fixed?

    I wont upgrade to this firmware version, if it causes problems with ep-guide in my 8605.

    I hope Philips can solve those issues soon.

  10. #25
    Silver Member
    Points: 3,288, Level: 16
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    194
    Points
    3,288
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    I also totally understand: It also took quite some time on the audio via HDMI drops.
    It's still happening occationally, but very rare...

    Think they are mainly working on the 2012 models. Hope there's still some time to do some 'tweaking' on the 'older' models...

  11. #26
    Silver Member
    Points: 3,881, Level: 18
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 369
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Freddy's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    219
    Points
    3,881
    Level
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Chrissie18 View Post
    Think they are mainly working on the 2012 models. Hope there's still some time to do some 'tweaking' on the 'older' models...
    Click image for larger version. 

Name:	FixLeak.jpg 
Views:	319 
Size:	10.9 KB 
ID:	1198

    Like this?...

  12. #27
    Silver Member
    Points: 2,240, Level: 13
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 210
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    germany
    Posts
    61
    Points
    2,240
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by Sev_Mor View Post
    Totaly agree!

    For exemple, the issue with HDMI-CEC in PlayStation 3, that cause malfunction with remote control...Anyone can check if was fixed?
    No Philips don't !
    I reported this problem with firmware .46 six months ago.
    I lose all my hope, that this software will ever fixed.

    Found a new (?) function: Channel sort allows to use a list of unscrambled broadcasts.

    regards
    Last edited by el911wood; 06-21-2012 at 10:24 AM.

  13. #28
    New Member
    Points: 737, Level: 6
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Points
    737
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by el911wood View Post
    No Philips don't !
    I reported this problem with firmware .46 six months ago.
    I lose all my hope, that this software will ever fixed.

    Found a new (?) function: Channel sort allows to use a list of unscrambled broadcasts.

    regards
    Thank you for your feedback!

    Unfortunely i'm losing my hope too, about any good news from Philips, to fix those issues on 2010 models.

    Anyway we can only wait for a "miracle".

    Best regards.

  14. #29
    New Member
    Points: 843, Level: 7
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Salgótarján/ Hungary
    Posts
    9
    Points
    843
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi

    Is there anyone who has already installed this new FW? How is the picture, is better than the FW 140.46?
    : Confused:

  15. #30
    Bronze Member
    Points: 963, Level: 8
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 187
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    south
    Posts
    22
    Points
    963
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    For me, the picture is not so bad exept for two things :

    1 - Sharpness is too high on all HDMI inputs (must be set to 3 to be equal with the TV tuner with the sharpness set to 5) ==> this problem is present on all softwares not only this one.

    2- Extrem in-motion smearing especially when picture is dark.
    Last edited by christophexxx; 06-25-2012 at 04:31 PM.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Topics

  1. Replies: 209
    Last Post: 03-14-2012, 08:18 PM
  2. Replies: 43
    Last Post: 12-28-2011, 09:22 AM
  3. Replies: 111
    Last Post: 12-20-2011, 06:14 AM
  4. Replies: 149
    Last Post: 12-09-2011, 06:44 AM
  5. Replies: 84
    Last Post: 08-26-2011, 12:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •