Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 431, Level: 4
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registeredTagger Second Class250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Muenster/Germany
    Posts
    1
    Points
    431
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question WAC7000 and UPNP Problems

    Hello all,

    I tried to connect my WAC7000 via LAN with the actual TwonkyServer UPNP device. The WAC found the sever, but looses the connection very often and isn't stable.
    I have firmware 1.08 installed.

    Did anyaone has a solution for this problems?

    cheers
    Martin

  2. #2
    Gold Member
    Points: 3,505, Level: 17
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 345
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Overdrive1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    308
    Points
    3,505
    Level
    17
    Thanks
    0
    Thanked 13 Times in 11 Posts
    Rep Power
    4
    Hi Martin !

    Do you experience the same behavior if you connect using the Wireless interface instead of LAN ?

    Cheers !

  3. #3
    New Member
    Points: 299, Level: 3
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Germany
    Posts
    1
    Points
    299
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    i try to write a programm to use the WAC7000 via UPnP with a PC (Windows 7). My programm works fine with the WAK3300 but does not work with WAC7000. I know that the names of services are a little different. I tried to control the WAC7000 deviece via "Developer Tools for UPnP Technology" from Intel. It works fine with the WAK3300 device, too, but returns the error "Transition not available" with the WAC7000 device by calling the "Play" action for example. When calling "Play" in this scenario i'm streaming musik from my PC and pause it.

    May it be that the requests are send to the WAC7000 MediaServer instead of the WAC7000 MediaRenderer? if thats the Problem how can i fix it?

    Thank you for your help
    Karsten
    Last edited by Big K; 08-22-2012 at 01:20 PM.

Similar Topics

  1. no upnp servers found
    By rbramhill1 in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 3
    Last Post: 05-22-2012, 09:23 AM
  2. WADM detects Stations but not Center WAC7000/05 - ??
    By nigellu in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 12
    Last Post: 04-28-2012, 02:42 PM
  3. UPnP must be enabled on the WiFi network for the app to work!
    By carlosmsr in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 0
    Last Post: 02-23-2012, 03:16 PM
  4. Wac7000/12
    By JohnT in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 1
    Last Post: 01-30-2012, 02:38 PM
  5. WAC7000/12 ejects CDs
    By Elaine in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 1
    Last Post: 12-26-2011, 05:01 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •