Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    New Member
    Points: 506, Level: 5
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Paris/France
    Posts
    2
    Points
    506
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Wifi dongle device for PFL3500 Series

    Hi,

    i have a 32PFL3507H/12 and i can't find which and where can i buy a wifi dongle to connect my TV with a wireless solution.

    Thanks for answers.

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 51,383, Level: 70
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 1,167
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,033
    Points
    51,383
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    see page 3, section "accessories":

    http://www.p4c.philips.com/files/3/3...12_pss_fra.pdf

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 506, Level: 5
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Paris/France
    Posts
    2
    Points
    506
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thank you, i didn't even rtfm...

  4. #4
    New Member
    Points: 394, Level: 4
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dublin Ireland
    Posts
    9
    Points
    394
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Diamond Member this link is gone. I just want to buy the dongle to connect my new smart tv to WiFi and I don't know what to buy??? HELP PLEASE as when I connect my Laptop no sound, which seems to be a common problem. I'm a Granny so simple PLEASE

  5. #5
    Diamond Member
    Points: 51,383, Level: 70
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 1,167
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,033
    Points
    51,383
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    just go to the support website of your TV and download the product spread sheet (data sheet). In section 3 you can find the additional supported USB WLAN adapter...

    You should state your TV model number, if not, nobody can help you... ;-)

    Toengel@Alex

  6. #6
    New Member
    Points: 394, Level: 4
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dublin Ireland
    Posts
    9
    Points
    394
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks Toengle, I got on to support at Philips and I got a phone no for Ireland. On the advice I have bought a HDMI cable and a PTAO1 so hopefully I will soon be able to use the Smart part of the TV.
    My model no in 47PFL7696H/12. Wish me luck and thanks for your help

  7. #7
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Roisin View Post
    Hi Diamond Member this link is gone. I just want to buy the dongle to connect my new smart tv to WiFi and I don't know what to buy??? HELP PLEASE as when I connect my Laptop no sound, which seems to be a common problem. I'm a Granny so simple PLEASE

    Good day Roisin,

    Welcome to the forums.

    I can see you have already bought a HDMI cable and PTA01.

    To help you further I would like to get some more information.
    You said you've connected your laptop to the TV and you're nor getting any sound. How have you connected this? HDMI cable/ VGA cable?

    Best regards
    Benedickte
    Forum Mod

  8. #8
    New Member
    Points: 394, Level: 4
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dublin Ireland
    Posts
    9
    Points
    394
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Good day Roisin,

    Welcome to the forums.

    I can see you have already bought a HDMI cable and PTA01.

    To help you further I would like to get some more information.
    You said you've connected your laptop to the TV and you're nor getting any sound. How have you connected this? HDMI cable/ VGA cable?

    Best regards
    Benedickte
    Hi Benedickte
    I connected with VGA Cable, 15 Pin Male-Male. I am waiting for my HDMI Cable and my Dongle as I could not get them in Ireland so I had to buy them on line.

    Thanks again for you time
    Roisin

  9. #9
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Roisin View Post
    Hi Benedickte
    I connected with VGA Cable, 15 Pin Male-Male. I am waiting for my HDMI Cable and my Dongle as I could not get them in Ireland so I had to buy them on line.

    Thanks again for you time
    Roisin
    Good afternoon Roisin

    The reason why you are not getting sound is because VGA cable passes through picture only and not sound. To get sound you will need an additional sound cable. example an 3.5 mm jack through headphones out put on laptop and input on TV. Also make sure your sound settings on the laptop is set to output sound through headphones output.

    also see this guide how to connect you laptop to your TV.

    Hope this is to help and you can enjoy your files from your laptop to your tv.

    Best regards Benedickte
    Forum Mod

  10. #10
    New Member
    Points: 394, Level: 4
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dublin Ireland
    Posts
    9
    Points
    394
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Good afternoon Roisin

    The reason why you are not getting sound is because VGA cable passes through picture only and not sound. To get sound you will need an additional sound cable. example an 3.5 mm jack through headphones out put on laptop and input on TV. Also make sure your sound settings on the laptop is set to output sound through headphones output.

    also see this guide how to connect you laptop to your TV.

    Hope this is to help and you can enjoy your files from your laptop to your tv.

    Best regards Benedickte
    Thank you for your prompt reply, so what is the HDMI CABLE for? I though it was for the sound. Sorry for being so thick and thank you for your kindness.

  11. #11
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Roisin View Post
    Thank you for your prompt reply, so what is the HDMI CABLE for? I though it was for the sound. Sorry for being so thick and thank you for your kindness.
    Good Morning

    The HDMI cable is to send High Definition picture and sound.

    Best regards
    Benedickte
    Forum Mod

  12. #12
    New Member
    Points: 394, Level: 4
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dublin Ireland
    Posts
    9
    Points
    394
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Good Morning

    The HDMI cable is to send High Definition picture and sound.

    Best regards
    Benedickte
    Good Afternoon
    So the HDMI cable will do all and I will not need the other cable?
    Will the PPTAO1 bring in the Wifi with picture and sound? That would be great. When they arrive I will let you know how I get on.

    Thanks again for you time and help

    Roisin

  13. #13
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Roisin View Post
    Good Afternoon
    So the HDMI cable will do all and I will not need the other cable?
    Will the PPTAO1 bring in the Wifi with picture and sound? That would be great. When they arrive I will let you know how I get on.

    Thanks again for you time and help

    Roisin
    Morning

    Yes you will only need the HDMI cable.
    PTA01 is an WiFi USB adaptor so you can get wireless internet on you tv, This to browse Smart TV and do software updates.

    Benedickte
    Forum Mod

  14. #14
    New Member
    Points: 394, Level: 4
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dublin Ireland
    Posts
    9
    Points
    394
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Morning

    Yes you will only need the HDMI cable.
    PTA01 is an WiFi USB adaptor so you can get wireless internet on you tv, This to browse Smart TV and do software updates.

    Benedickte
    Good afternoon Benedickte
    I have also ordered a Netgear Wnce 2001 Universal WiFi Internet Adapter, Which so you think is better?
    Roisin
    Last edited by Roisin; 07-09-2012 at 12:08 PM. Reason: Typo

  15. #15
    Diamond Member
    Points: 51,383, Level: 70
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 1,167
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,033
    Points
    51,383
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    from what I read in forum, the WLAN Bridge from NetGear is very good (compared to PTA01).

    Toengel@Alex

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Topics

  1. Replies: 6
    Last Post: 04-14-2012, 03:23 PM
  2. Wifi MediaConnect without the Wifi Dongle
    By Reload in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 8
    Last Post: 07-28-2011, 06:39 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 04-25-2011, 09:05 AM
  4. When WiFI-dongle is in, the TV starts blinking
    By truegaard in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 6
    Last Post: 04-20-2011, 04:47 PM
  5. Streaming problems with MediaConnect WiFi-dongle
    By Jarno in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 2
    Last Post: 02-12-2011, 06:09 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •