Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 188, Level: 2
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Suomi
    Posts
    3
    Points
    188
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    SPA2210/10 Plays sound only every three seconds

    Hi,

    My SPA2210 speakers (bought yesterday) only play sound every three seconds, and only for half a second at a time.

    I've got a I5-2500K processor, Intel DQ670W Motherboard, 8Gb ram, Windows 7 64-bit professional in Finnish. It does not matter if i plug the speakers in the front panel or the backpanel or if i have the USB inserted into an usb plug on the computer or use an external USB-power adapter. I tried updating my chipstet-drivers, my bios, my audio drivers, there was no difference. I also enabled and disabled USB legacy from the bios. The integrated soundcard is a Realtek, with RTKVHD64.sys driver with version 6.00.0001.6710.

    Video of the problem: http://www.youtube.com/watch?v=Lg5He...&feature=g-upl

    On my older computer, with a C2D processor at ~1.8Ghz, windows 7 32-bit Professional in English the sounds plays ok.

  2. #2
    New Member
    Points: 188, Level: 2
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Suomi
    Posts
    3
    Points
    188
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Just tried with an external USB sound card, A-link 5.1Channel. The problem is the same. Headphones work perfectly

  3. #3
    New Member
    Points: 188, Level: 2
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Suomi
    Posts
    3
    Points
    188
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Just tried the speakers with my phone (using external usb power plug), the same pulsating continues. Also tried with an newish Asus laptop; same thing. So four non working computers and one working. What gives?
    Last edited by atlaz; 10-12-2012 at 10:28 AM.

  4. #4
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Better let it be checked

Similar Topics

  1. BDP9600/12 almost no BluRay disc plays without stutter..
    By MichaelAug in forum Blu-ray: BDP9000 Series
    Replies: 7
    Last Post: 10-08-2012, 02:42 PM
  2. TV goes black for 1-2 seconds then comes back
    By lehrens in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 5
    Last Post: 07-17-2012, 06:13 PM
  3. HMP5000 media player plays not MKV
    By hans.petrie in forum Blu-ray: General and Others (MBD/PB Series)
    Replies: 2
    Last Post: 05-19-2012, 06:37 PM
  4. Black screen for a few seconds
    By jeanmarc2606 in forum TV: User Interface
    Replies: 13
    Last Post: 02-07-2012, 05:29 PM
  5. Replies: 8
    Last Post: 01-16-2012, 02:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •