Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 387, Level: 4
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1
    Points
    387
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Wifi media connect not transmitting sound to 40PFL4706/F7

    When I stream a video in iTunes from my PC (Windows 7) the image will transmit to the TV but the sound does not and continues to play on the computer. For the past two days I have been able to successfully stream via the wifi to tv with sound and video. However, today we had the audio problem, after doing the same thing to start it as the past two days. We also experienced this problem the first time we tried to use the wifi media connect but it resolved itself. I have updated the TV software and the wifi media connect software and the issue persists. Please help!

    Thank you

  2. #2
    Moderator
    Points: 19,834, Level: 42
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,895
    Points
    19,834
    Level
    42
    Thanks
    8
    Thanked 47 Times in 42 Posts
    Rep Power
    10
    Hey Smk,

    can you please check if the Soundoutput is set to WFMC instead of the internal Sound card.
    Just right-click on the small loudspeaker right next to the Time in the Taskbar, select Sound Output.
    WFMC should be one of the Options there and if WFMC is actually showing something, that icon should have the green dot.

    Thomas
    Last edited by Philips - Benedickte; 07-05-2012 at 02:04 PM.

  3. #3
    New Member
    Points: 276, Level: 3
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 74
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1
    Points
    276
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I am having the same problem after it was working after I first installed. My sound is set to WFMC. I have reinstalled the software but it still isn't working. Please help.

Similar Topics

  1. Wifi Media Connect: Sound distortion and only mono
    By matthias in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 2
    Last Post: 07-24-2012, 05:12 PM
  2. Unable to connect Wifi Media Connect onto PC
    By springchua in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 10
    Last Post: 07-13-2012, 07:51 PM
  3. Wifi Media Connect: Wrong sound source
    By matthias in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 6
    Last Post: 06-23-2012, 02:58 PM
  4. Where do I set the audio to PCM on my 40PFL4706/F7 TV?!
    By NCCGCC in forum TV: User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2012, 01:43 PM
  5. How to connect headphones to 40PFL4706/F7
    By MtnHiker in forum TV: Connectivity
    Replies: 2
    Last Post: 02-23-2012, 08:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •