Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 548, Level: 5
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ANTIBES/FRANCE
    Posts
    21
    Points
    548
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    46PFL5507H/12 lost image and sound with HDMI connection

    Hello,

    I bought the smart TV 46PFL5507H/12 on UBALDI shop
    it looks like pretty, great image and screen.
    But i have the following problem with my Freebox V6 player in HDMI.

    I turn it on. After about 5 or 10 or 30mn, that depends, my TV automatically turn off while 2 seconds and turn on.
    This problem only arrives with HDMI connection (No problem with SCART connection).

    I try the following tests without success:

    - Reload default setting.
    - Turning on first my Freebox, then my TV
    - Try another HDMI cable

    Can you help me ?
    Best Regards

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 52,475, Level: 70
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,060
    Points
    52,475
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    is firmware 0.88 installed?

    Toengel@Alex

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 548, Level: 5
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ANTIBES/FRANCE
    Posts
    21
    Points
    548
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Toengel,


    I 'm not to my home. So, i have to check it this afternoon.

    If this is the case, should i upgrade the firmware ?
    Which one should i use ?
    Is there any firmware that fix this ?

    I must add that my problem appears with any Freebox V6 player HDMI flux, as
    - ADSL TV
    - bluRay playing
    - HDD recording playing

    Regards

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 548, Level: 5
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ANTIBES/FRANCE
    Posts
    21
    Points
    548
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by dragon2012 View Post
    Hi Toengel,


    I 'm not to my home. So, i have to check it this afternoon.

    If this is the case, should i upgrade the firmware ?
    Which one should i use ?
    Is there any firmware that fix this ?

    I must add that my problem appears with any Freebox V6 player HDMI flux, as
    - ADSL TV
    - bluRay playing
    - HDD recording playing

    Regards
    Hi

    Here are the firmware info:
    Q554E-0.79.2.0
    Release for TV550R4: Q554E-0.79.2.0_bld19c

    So, is this the 0.79 firmware ?
    Should i install the 0.88 one ?

    Regards

  5. #5
    Silver Member
    Points: 796, Level: 7
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 154
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Germany
    Posts
    120
    Points
    796
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    3
    Yes of course.
    You missed already Version 87 where this problem should have been fixed.
    See Firmware History
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...007K/12&slg=fr

  6. #6
    Bronze Member
    Points: 548, Level: 5
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ANTIBES/FRANCE
    Posts
    21
    Points
    548
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    OK, thank's for your reply !!
    I will try this upgrade.

    As i said, i bought my TV in UBALDI shop (specialized shop) and i took a 5 years old warranty (2 + 3) !
    But, what about the warranty if this upgrade doesn't fix my problem ?
    Because of an upgrade, can i bring back my TV to the shop in order to repair it ?

    Regards

  7. #7
    Silver Member
    Points: 796, Level: 7
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 154
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Germany
    Posts
    120
    Points
    796
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    3
    Yes, you can. Official Firmware updates don't effect the warranty.
    Use the USB Stick option. Download, unzip on stick, remove all USB devices from TV and plug in the USB stick with the autorun.upg file to any USB input. see popup message on TV and follow the instructions. Don't switch off the TV untill the process is finished.
    Finish with unplug the USB stick, switch off TV, disconnect/ reconnect TV from power. Power on and it should work. Takes less then 5 Minutes.

  8. #8
    Bronze Member
    Points: 548, Level: 5
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ANTIBES/FRANCE
    Posts
    21
    Points
    548
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi user0815,

    Many thank's for your advise !!
    I will do it soon and let you know back.

    Best Regards

  9. #9
    Bronze Member
    Points: 548, Level: 5
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ANTIBES/FRANCE
    Posts
    21
    Points
    548
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi

    I update my TV with last firmware version 88 (0.88)
    The problem still exist ...

    Any other advises ??
    Regards

  10. #10
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by dragon2012 View Post
    Hi

    I update my TV with last firmware version 88 (0.88)
    The problem still exist ...

    Any other advises ??
    Regards
    Hi Dragon

    I would advice you to unplug everything and check if you still experience this issue.
    Also update to latest software (0.89) that should be available soon on the support page.

    Benedickte
    Last edited by Philips - Benedickte; 07-09-2012 at 12:07 PM.
    Forum Mod

  11. #11
    Bronze Member
    Points: 548, Level: 5
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ANTIBES/FRANCE
    Posts
    21
    Points
    548
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Benedickte,

    Thank's for your reply.

    As my problem is with HDMI, i have to plug at least a HDMI device to check if it is ok.
    Otherwise, how can i check this issue ?

    Regards

  12. #12
    Diamond Member
    Points: 52,475, Level: 70
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,060
    Points
    52,475
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    today firmware 89.0 will be released (or in the next days) - you can also try this new version, when available...

    toengle@Alex

  13. #13
    Bronze Member
    Points: 548, Level: 5
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ANTIBES/FRANCE
    Posts
    21
    Points
    548
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Toengel,

    I will try the 89.0 when available.

    I have installed the last firmware 88 but it doens't fix my issue:
    46pfl5007k_12_fus_fra.zip
    Version : 000.088.000.000, Fichier .zip, 73.42 MB, Date de publication: 2012-07-02


    I see that the name of the file is '46pfl5007k_12'. My TV is '46PFL5507H'.
    So, is this the good one for my TV ?

    Regards

  14. #14
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by dragon2012 View Post
    Hi Toengel,

    I will try the 89.0 when available.

    I have installed the last firmware 88 but it doens't fix my issue:
    46pfl5007k_12_fus_fra.zip
    Version : 000.088.000.000, Fichier .zip, 73.42 MB, Date de publication: 2012-07-02


    I see that the name of the file is '46pfl5007k_12'. My TV is '46PFL5507H'.
    So, is this the good one for my TV ?

    Regards
    Have you updated to the latest software version?
    And what is the result?
    Forum Mod

  15. #15
    Bronze Member
    Points: 548, Level: 5
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ANTIBES/FRANCE
    Posts
    21
    Points
    548
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi benedickte,

    Not yet. When i read the update in 0.89, this firmware does'nt fix my issue. So, do you think i should update to this firmware anymore ?

    Regards

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Topics

  1. Sync problem with sound/video-image on 42PFL7606H/12
    By DeSchreut in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 12
    Last Post: 07-13-2012, 09:32 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-03-2012, 03:21 PM
  3. PFL9604H/12 driven by BDP7600/12: HDMI connection fails
    By paul_delabastita in forum TV: Software 2009 models (and older)
    Replies: 0
    Last Post: 12-12-2011, 03:04 PM
  4. 32PFL3606H/12 - Sound cutting out via HDMI
    By bugmenot in forum TV: Connectivity
    Replies: 3
    Last Post: 11-22-2011, 09:17 AM
  5. HDMI-Connection Problem 52PFL5605H/12
    By LCD in forum TV: Connectivity
    Replies: 8
    Last Post: 08-03-2011, 11:12 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •