Results 1 to 8 of 8
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 414, Level: 4
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1
    Points
    414
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thumbs up Using leters on Remote Control

    TV 32PFL3606H Remote Control PF01E11B. I would like to change the canal names. How I can use letters?

    Thanks,

    Ella.

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 416, Level: 4
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    23
    Points
    416
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    You can check the guide that comes with that remote control, it always have one.

  3. #3
    Silver Member
    Points: 796, Level: 7
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 154
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Germany
    Posts
    120
    Points
    796
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    3
    Very useful hint ...

    Anyway, while looking TV ...
    key [FIND], got to name to be changed ...
    key [Options]
    scroll down to Rename
    (I think you have been there already ?)
    key [OK]
    Popup window opens with a line and current name. Cursor located on the right.
    ... key [back] deletes from right to left.
    .... now select number key like at mobile phones short message keyboard with letter wanted.
    i.e Key 2 provides sign aAbBcC2 , key 9 wWxXyYzZ9
    Multiple key on key 2 moves cursor to the sign wanted. Rest there a few seconds and the choice gets put to name window.

    Hope this makes sense.

  4. #4
    New Member
    Points: 199, Level: 2
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Serbia
    Posts
    3
    Points
    199
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    It does't work :(

    Quote Originally Posted by user0815 View Post
    Very useful hint ...

    Anyway, while looking TV ...
    key [FIND], got to name to be changed ...
    key [Options]
    scroll down to Rename
    (I think you have been there already ?)
    key [OK]
    Popup window opens with a line and current name. Cursor located on the right.
    ... key [back] deletes from right to left.
    .... now select number key like at mobile phones short message keyboard with letter wanted.
    i.e Key 2 provides sign aAbBcC2 , key 9 wWxXyYzZ9
    Multiple key on key 2 moves cursor to the sign wanted. Rest there a few seconds and the choice gets put to name window.

    Hope this makes sense.

    Multiple clicks on the button with the number of letters they receive just a number. How do I get any the letter?

  5. #5
    New Member
    Points: 199, Level: 2
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Serbia
    Posts
    3
    Points
    199
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Multiple clicks on the button with the number of letters they receive just a number. How do I get any the letter?

  6. #6
    Silver Member
    Points: 796, Level: 7
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 154
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Germany
    Posts
    120
    Points
    796
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    3
    Which type of TV do you use ?

  7. #7
    New Member
    Points: 199, Level: 2
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Serbia
    Posts
    3
    Points
    199
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Philips 22PFL3606H/58

  8. #8
    Silver Member
    Points: 796, Level: 7
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 154
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Germany
    Posts
    120
    Points
    796
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    3
    That's another case.

    See instruction manual http://download.p4c.philips.com/file...58_dfu_eng.pdf
    Page 27 item 6

    ---- copy ----
    Rename channels
    You can rename channels. The name appears
    when you select the channel.
    1 While you watch TV, press FIND.
    The channel matrix menu is displayed.
    2 Select the channel to rename.
    3 Press OPTIONS.
    The channel options menu is displayed.
    4 Select [Rename channel], then press OK.
    5 To display the text input box, press OK.
    6 For each character, select a character, then
    press OK.
    To select uppercase letters, lowercase
    letters or symbols: In the row below
    the space key, select the respective
    key, then press OK
    .
    7 When complete, select [Done], then press
    OK.
    The text input box closes.
    ---- copy end ----

Similar Topics

  1. Remote Control of another model
    By beuzel in forum TV: User Interface
    Replies: 4
    Last Post: 09-26-2012, 02:51 PM
  2. remote control problem
    By diter4 in forum TV: Other
    Replies: 0
    Last Post: 06-15-2012, 06:00 PM
  3. BDP2700 - control without remote??
    By Downhill Dan in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 1
    Last Post: 04-08-2012, 08:06 AM
  4. Help with BDP7500B2 remote Control
    By Paulie in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 5
    Last Post: 11-22-2011, 10:45 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 10-19-2011, 02:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •